Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Pupun säästöpankki muovisesta tölkistä
Pupu säästöpossu

Alkuperäinen lahja, samanaikaisesti lelu ja hyödyllinen käsintehty esine, lahja merkityksellä ja paikalla - se on aina erittäin mukavaa.
Yksi sellaisista yleismaailmallisista lahjoista on säästöpossu. Syy säästöpossu lahjaan voi olla mikä tahansa häistä tai lapsen syntymästä osto-suunnitelmiin tai unelmaan. Tarjolla on lasten versio lelupossuista, jotka on valmistettu muovisäiliöstä sitomalla lanka.

Työtä varten tarvitset:
• muovipurkki lautasliinojen suojaajilta (PET);
• monivärisestä langasta valmistetut pallot;
• pari painiketta - silmä;
• nappi - nenä;
• neulontakoukku nro 2,5 - 3
• lämpöpistooli;
• sakset;
• äly

Pohjalle valitsemme muovipurkin puolustajapyykkien alta. Se on muodoltaan ja tilavuudeltaan kätevä, lisäksi sillä on erittäin kätevä kannen kieli.
Pupu säästöpossu

Pupu säästöpossu

Pupu säästöpossu

Valmistelemme pohjan säästöpankille. Siihen on tehtävä kaksi reikää: toinen kolikoiden laskemiseksi ja toinen keräysten poistamiseksi.
Muovipurkin pohjasta tulee säästöpossu yläosa ja kannesta salpa-kielellä tulee pohja. Tätä varten lämmitämme höyryn tulella ja poltamme ne kapealla rakoaukolla PET: n pohjassa siten, että viiden ruplan kolikko kulkee vapaasti.
Pupu säästöpossu

Sitten kannessa taitetaan pyöreä salpa ja poltetaan ympyrän sisäosa myös kuumalla kiertämällä ääriviivaa pitkin, niin että pyöreä reikä on salpaa pienempi.
Pupu säästöpossu

Joten muovin reikien reunat sulamisen jälkeen eivät ole karkeita ja naarmuuntuneita, käsittelemme ne pienellä viilalla tai kynnetiedostolla. Perustus on valmis.
Seuraavaksi kaada ulos moniväristen lankojen jäännökset ja valitse sopivat värit glomeruluksista. Valittuamme useita värejä lankoja, alamme neuloa alhaalta. Kiinnitämme 15 ilmapiiriä ja lukitsemme renkaaseen. Sitten alamme neuloa ympyrään tiheinä virkkauksina ja neulo useita rivejä, kunnes ympyrä on muovipullin pohjan kokoinen. Tämä rengas jättää pääsyn säästöpossuaukkoon.
Pupu säästöpossu

Pupu säästöpossu

Pupu säästöpossu

Nosta sitten neulominen, kokeilemalla PET: tä, niin että se näyttää kannen päältä tölkin päällä. Sidomme koko purkin alkuun erivärisillä langoilla.
Pupu säästöpossu

Pupu säästöpossu

Yläosassa pienennämme silmukoita sulkemalla pohja, kunnes neulominen peittää PET: n, mutta siten, että rakoreikä pysyy saatavilla. Meillä on suojattu purkki.
Pupu säästöpossu

Pupu säästöpossu

Valmistamme yksityiskohtia lelupossuista. Käpälien, poninhäntäjen ja pupun edessä valmistamme pomponeja valkoisesta langasta. Jos pomponien valmistukseen ei ole laitetta, se on yksinkertaisempaa: kiedomme langat kolmelle kytketylle sormelle tiheässä kerroksessa, neulomme ylimääräisen langan keskelle, poistamme langan ja leikkaamme molemmilta puolilta. Fluffs. Leikkaa sitten saksilla pyöreään tilaan.
Pupu säästöpossu

Värillisestä langasta neulotimme kanin korvat. Tätä varten keräämme 15 ilma-silmukan ketjun, neulomme sitten kaksinkertaisiksi virkoiksi ympyrään. Kolmannessa rivissä keskeltä siirrymme yksittäisiin virkkuihin, neulomme ne 3 kpl ja katkaisemme langan. Siten jokainen korva on hiukan leveämpi toisessa päässä.
Pohjaan neulottiin tiukka, pyöreä, PET: n pohjan kokoinen elementti, joka on kiinnitettävä pohjareikään muovitölkin salvan sulkemiseksi.Kun aika kerätä kertyneitä kolikoita, tämä insertti voidaan vetää ulos ja avata reikä.
Erivärisestä langasta neulottiin yksinkertaisin kukka-virkkaus.
Pupu säästöpossu

Pupu säästöpossu

Keräämme pupun. Käytännöllisin on valmistaa kuumasulaliima. Liimaa pyöreät napit, silmät ja nenä. Liimaa paikoilleen pom-poms, häntä ja etuosa. Teemme saman korvien kanssa. Työ on ohi.
Pupu säästöpossu

Pupu säästöpossu

Tällainen lahja voidaan antaa esimerkiksi lapselle, jolla on unelma, säästää hamsteria tai koiranpentua tai ehkä jonkinlaista peliä, rullaa, jalkapalloa tai muuta halua.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit