Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Mansikan sohva
Kesäkauden alkaessa ja herkullisia marjoja ilmestyessä voit valmistaa niistä erilaisia ​​ruokia ja jälkiruokia.
Ehdotan tehdä souffle mansikoista. Se osoittautuu erittäin lempeäksi ja ilmavaksi ja sulaa vain suussa, ja tuoreiden marjojen ansiosta jälkiruoka on erittäin tuoksuva.
Souffle-keittoteknologia perustuu hedelmämassan piiskaamiseen sokerilla ja gelatiinilla, joten ilman sekoitinta tämä resepti ei toimi.
Voit valmistaa soufflen, jonka tarvitset:
- tuoreita mansikoita 100 g;
- tuoresokeria 75 g;
- gelatiini 8 g;
- vesi liivateen liottamiseen;
- sitruunamehu.
Mansikka Souffle

1. Huuhtele mansikat ja puhdista varret. Siirrämme sen sekoittimen kulhoon ja jauhaa se smoothieksi.
Mansikka Souffle

Mansikka Souffle

2. Kaada gelatiini vedellä ja anna sen paisua.
Mansikka Souffle

3. Yhdistä mansikan sose ja jauhettu sokeri ja sekoita tasaiseksi, jotta maku on sokerinen, lisää vähän sitruunamehua. Kaada mansikan massa metallisäiliöön ja laita hitaalle tulelle, lämmitä kaikkea, kunnes sokerihiukkaset ovat täysin liuenneet.
Mansikka Souffle

Mansikka Souffle

3. Lämmitämme gelatiinin nestemäiseksi konsistenssiksi ja sekoitamme mansikan soseen kanssa. Mansikan massa ennen jäähdytystä tulee jäähdyttää täysin.
Mansikka Souffle

Mansikka Souffle

4. Nyt voimme massan sekoittimella suurella nopeudella. Soufflé-massaa voidaan pitää valmista, kun sen tilavuus kasvaa useita kertoja ja väri muuttuu vaaleammaksi.
Mansikka Souffle

Mansikka Souffle

5. Käytän silikonimuottia soufflen muodostamiseen. Kaada mansikkaseos siihen, tasoita se lusikalla ja laita jääkaappiin, kunnes se kovettuu kokonaan.
Mansikka Souffle

6. Leikkaa valmis souffle veitsellä kuutioiksi ja poista se muotista. Siirrämme levyyn jauhettua sokeria ja rullaa molemmilta puolilta. Souffle on valmis tarjoilua varten.
Mansikka Souffle

Mansikka Souffle

Mansikka Souffle

Pienet ilmavat poikaset vetoavat epäilemättä tällaisiin ilmakuutioihin, varsinkin kun ne sisältävät vain luonnontuotteita verrattuna myymälän jälkiruokaan.
Kuten näette, soufflé-valmistuksessa ei ole mitään monimutkaista, voit milloin tahansa valmistaa lempeän ja ilmavan jälkiruoan vieraille ja perheelle.
Kommentit (1)
  1. Irinaalexa
    #1 Irinaalexa vieraita 27. elokuuta 2017 14:32
    0
    Kokeile korvata hiekka sokerin korvikkeella (ota esimerkiksi luonnollinen - fitparad) ja saat yleensä ruokavalion. Rakastan sellaisia ​​reseptejä, otan ne itse.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit