Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
Pesulappu

Normaalista kylvystä tulee hauskaa toimintaa, jos tällainen Mochalkin-niminen koiranpentu asettuu kylpyhuoneeseesi. Se on helppo asettaa käteen, pitää täydellisesti saippuavaahtoa ja suorittaa heti kaksi toimintoa: kylpytuotteet ja viihdyttävät gizmos.
Jotta tällainen sininen ihme silmäilee sinua suihkussa, on syytä hankkia polypropeen lankaa. Värivalinta harkintasi mukaan, yhdistelmä on tervetullut, kuten tässä tapauksessa. Huomaa, että neulominen vartalo menee kahteen osaan, joten varastoi ainakin kaksi vyötä. Koukut numeroilla 5.5 (vartaloa varten) ja 3 (kaikessa muussa), ompeluneula, jolla on melko leveät silmät ja polttava halu tulla pesulappukopin omistajaksi, auttavat sinua.
Pesulappu

Kuten monet neuleet, koiranpentu alkaa ilmapiireillä ja lukitsee ne renkaaseen. Kolmekymmentäkaksi silmukkaa riittää, jotta pesulappu laitetaan helposti aikuisen naisen käsiin. Seuraavaksi esittelemme pari merkintää: olkoon yksi virkkaus pohjasarake, ja tässä tapauksessa pitkiä silmukoita kutsutaan pitkänomaisiksi elementeiksi.
Pentu seisoo kolmessa pyöreässä sinisessä pohjasarakkeessa.
Pesulappu

Kun kierrämme neulottua nauhaa ja jatkamme rohkeasti jatkamista kehässä, siirrymme vain pitkänomaisiin elementteihin.
Pesulappu

Neljännestä 14. riviin emme muuta kuviota, 15. rivissä pienennämme ympyrää tasaisesti 4 sarakkeella neulomalla jokainen seitsemäs ja kahdeksas elementti yhteen, ja 16,17 ja 18 rivissä siirrymme pohjasarakkeisiin ja muodostamme valkoisen langan avulla kauluksen.
Pesulappu

Sitten yhdistämme jokaisessa ympyrässä peruspylväät ja pitkänomaiset elementit suhteessa 10-18, missä kymmenen on tulevaisuuden kasvot ja 18 on kihara. Siten teemme kuusi riviä.
Pesulappu

Alkaen 25. riviltä pienenevät, neulomme kolme ympyrää kokonaan pitkänomaisilla elementeillä tässä järjestyksessä: 1 lasku ympyrä jokaisen neljännen elementin jälkeen, 2 ympyrä - pienennä joka toisen elementin jälkeen, 3 ympyrä - kaikki pienenevät. Vedä jäljellä olevat silmukat tiukasti ja ompele ne väärälle puolelle.
Pesulappu

Siirtyminen yksityiskohtiin. Muutamme pesulappumme hauskaksi pieneksi eläimeksi: teemme korvat, soikean nenän, kultamitalin ja brodeeraamme silmämme ompeleilla tavallisella ompeluneulalla. Työskentelemme yhdellä langalla.
Mochalkinin korvat ovat kaksinkertaiset: alaosa on valkoinen ja yläosa on karvaista ja värillistä, sopiakseen vartaloon tai lisäämällä muita värejä lankajäännöksistä. Alemmassa osassa on 20 pyörivää riviä, jotka on kytketty pohjapylväistä. Älä unohda kunkin rivin lopussa yhtä nostopiiriä. Joten aloitamme kolmesta pohjasarakkeesta ja neulomme sitten kaksi saraketta vasemmasta ja oikeasta reunasta viiteen pohjasarakkeeseen peräkkäin. Kolmen rivin jälkeen lisäämme myös yhden silmukan reunoihin ja pari riviä (5 ja 6) viimeistelemme seitsemälle pohjasarakkeelle. Seitsemännestä rivistä tulee vielä kaksi saraketta pidempään; 11. rivillä, mukaan lukien, lasketaan 9 riviä rivinä. Kahdestoista rivissä teemme samanlaisen korotuksen reunoja pitkin ja muodostamme seuraavan riviparin 11 sarakkeesta. Laajennamme viidennentoista rivin 13 sarakkeeseen, suoritamme kaksi kierrosta ilman muutoksia ja siirrymme silmän pyöristämiseen. Yhdistämme pohjasarakkeiden lukumäärän 9, toimimalla järjestyksessä: lasku, kaksi kantaosaa, lasku, kaksi kantaosa, lasku, 1 kantapylväs, lasku. Viimeinen viimeinen käännös on suunniteltu yhdeksälle sarakkeelle, ja viimeisessä neulomme jokaisen sarakeparin yhteen ja pysähdymme siihen. Silmän värillinen ulkoosa suoritetaan vastakkaiseen suuntaan, ts. Ensimmäinen rivi koostuu 4 peruspylväästä ja joka toinen kierros koostuu pitkänomaisista elementeistä.
Pesulappu

Korvan puolikkaat on kiinnitetty neulalla.
Mitalia varten tarvitset kaksi ympyrää, neulottu sarakkeilla, joissa virkkaus amigurumin renkaan keskellä. Ensimmäinen ympyrä on edellä mainitut 15 saraketta, toisessa ja viimeisessä ympyrässä kaksinkertaistamme elementtien lukumäärän, ompelemme averse ja taaksepäin, valmistamme mitalin kiinnikkeet yksinkertaisilla solmuilla.
Pesulappu

Nenä on muodostettu kuudelle ilmapiirelle, ensimmäisessä ympyrässä nostamme pohjakolonnien lukumääräksi 10 ja korkeuden ja pyöreyden vuoksi neulomme kolme silmukkaa kymmeneen silmukkaan.
Kiinnitämme mitalin oikeaan paikkaansa kauluksen keskelle, asetamme nenän ja silmät pennun kasvoille.
Pesulappu

Nyt siirrymme korvien ompeluun. Ja nyt koiranpentu, jonka nimi on Mochalkin, on valmis uimaan!
Pesulappu

Toivotamme sinulle hauskoja uintimenettelyjä!
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit