Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » "Maalaus" Kukot "nitografian tekniikassa
Nitografia on suhteellisen uusi neulatyöt. Jos vertailet näin, niin jokaisella neitsyttelijällä on kappaletyö helmityöt, neuleet, paperista tai polymeerista valmistetut kukat, tekniikkamaalaukset quilling tai villahuovutus. Onko säästöpossissasi työskennellyt nitografian kanssa? Nro Sitten on aika hallita tämä kiehtova käsityötekniikka sinulle.
Mitä tarvitset työhön? Vähimmäismateriaalit. Kerää naapureihin ja ystäviin langanjäännökset eri sävyjen ja tekstuurien neulomiseen (mitä enemmän, sitä parempi). Osta arkki kovalevyä ja anna miehesi leikata se suorakulmioiksi ja neliöiksi - tämä on maalauksien perusta. Osta myös putki, jossa on PVA-liimaa ja hyvin teroitettuja saksia. Jotta langat voidaan kiinnittää kätevästi alustaan, tarvitset silti ohuen puisen sauvan (pitkä varsi). Se on kaikki materiaali ja työkalut.
Mistä jokin käsityö alkaa? Tietysti idealla. Valitse kuva, josta pidät parhaiten. Jos osaat piirtää kauniisti, silloin ei ole mitään ongelmaa. Mutta niille, jotka ovat visuaalisen taiteen suhteen vähän hankalia, on avustaja - tämä on Internet. Osioissa "Väritys" paljon graafisia piirroksia, jotka auttavat suuresti nitografian tekniikassa. Tulosta haluamasi kuva paperille ja siirrä se sitten tukevalle alustalle.
Esimerkiksi sellainen kukko.
Maalaa kukkoja nitografiatekniikassa

Voit piirtää tästä linnusta kaksi identtistä piirrosta. Tällainen idea sopii syntymäpäivälahjaksi avioparille, jossa saman ikäisen aviomies ja vaimo syntyivät kukonvuonna. Teosta voidaan kutsua nimellä "Katson sinua kuin peili" (jos pari elää täydellisessä harmoniassa) tai "Kuka on kuka?" (Jos aviomies ja vaimo riidelevät vähän parisuhteessa, kuten kaksi kukkoa kylän pihalla).
Maalaa kukkoja nitografiatekniikassa

Seuraavaksi sinun on liimattava musta lanka koko graafiseen malliin. Tämä on tarpeen, jotta kuvan ääriviivat voidaan selvästi piirtää. Jos et pidä selkeistä rajoista, työn tämä vaihe voidaan jättää pois.
Neulontalanka kiinnitetään helposti pohjaan PVA-liimalla. Jotta hän ei liiku ulos ja tarttuu tasaisesti, voit ohjata hänet ohuella puisella vartaalla tai sauvalla kahvasta.
Maalaa kukkoja nitografiatekniikassa

Näin kukkojen muodot ovat selvästi näkyvissä.
Maalaa kukkoja nitografiatekniikassa

Nyt on aika "värittää" kuva värillisillä langoilla. Valitse lankojen värit ja täytä ne yksittäisillä kuvan elementeillä. Esimerkiksi kukkojen kampasimpukoiden tulisi olla punaisia. Liimaa lanka vähitellen yksi lähellä toista, leikkaamalla kokoon.
Liimaa levitetään pohjaan pienellä määrällä.
Maalaa kukkoja nitografiatekniikassa

Täytä sitten linnun nokat keltaisella langalla.
Maalaa kukkoja nitografiatekniikassa

Asteittain siirtyminen kukin vartaloon ja höyheniin. Värien vuorottelu voi olla sekä tasaista että kontrastista.
Maalaa kukkoja nitografiatekniikassa

Tässä on kuva, joka on liitetty kokonaan värillisillä langoilla neulomiseen.
Maalaa kukkoja nitografiatekniikassa

Jää vain luonnostella tausta. Jos haluat, voit tehdä sen kynällä, ja lankojen tausta näyttää paremmalta.
Maalaa kukkoja nitografiatekniikassa

Voit antaa kuvan kehyksessä, mutta vain ilman lasia, niin että teoksen tekstuuri on tuntuva.
Jos käytät eripaksuisia ja -kuituisia lankoja, kuva osoittautuu kohokuvioisemmaksi ja tilavammäksi. Kun käytetään samanlaatuisia lankoja, tulee tasaisempi ja sileä pinta.
Älä pelkää kokeilla jotain uutta ja epätavallista, etsi sitä ja onnistut!
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit