Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Liivi - virkattu verkko
Virkkaa verkkoverho

Liivit ovat nyt kauden trendi. Ja voit olla varma, että he eivät luopu asemastaan ​​nopeasti. Erittäin kätevä ja monipuolinen tämä asia. Ne, jotka eivät ole kovin hienostuneita neulontakäytännössä, epäilemättä voidaan ottaa huomioon tällaisen vaatekaapin valmistuksessa, pelkäämättä, että asia pysyy sitomatta. Liivimalleja on paljon, ja niiden joukossa on ehdottomasti myös alkuperäisiä.
Otetaan esimerkiksi virkkauskuvioita. Varmasti monet ovat kiinnostuneita epätavallisesta mallista - painottomasta silmämääräisestä neuleliivistä, joka voidaan kirjaimellisesti neuloa 170 grammasta langasta, toisin sanoen jäljellä olevista osista, kun pystyit ostamaan viimeisen parin sävyä myymälästä tai sinulla on silti lankoja aiemmista projekteista. Liivillemme koosta riippuen voidaan tarvita 120 - 180 grammaa lankaa, se on erittäin taloudellinen ja samalla käytännöllinen jäljellä olevan langan käytön kannalta.
Virkkaa verkkoverho

Virkkaa verkkoverho

Käytämme siis lempeää akryylia Karolina-tuotemerkin Semenov-tehtaalta, 438 m / 100 g. Neulekoukun suositeltava koko: N2 - N3, tässä tapauksessa käytettiin koukkua nro 4, mikä ei estänyt silmukoissa tapahtuvaa neulomista näyttämästä löysältä. Asunnon ilmakehän määrää kuvio. Jotain neulontalankoista: Tämä lankamerkki on koostettu 100% akryylista, lanka on melko ohut, mutta tilava, silkkisen sileä ja saman silkkisen huomaamattoman kiiltävä. Langan tyydyttynyt turkoosi väri on tapauksessamme valittu tunikan mukaisesti, johon voit laittaa liivin nähdäksesi hänen kuvionsa sopusoinnussa viimeksi mainitun kanssa.
Sen lisäksi, että liivissä käytetään pieni määrä lankaa, hänellä on myös melko yksinkertainen kuvio. Koko liivi neulotaan yhtenä kappaleena, jonka avulla voit nopeuttaa työtä ja nähdä nopeasti lopputuloksen.
Vielä yksi vinkki: kun työskentelet tämän suunnitelman akryylilangan kanssa, odota, että valmis esine venyy, ts. koon kasvu. Tiukka neulominen lisääntyy pääasiassa pituudessa, silmäkokoonpanossa, kuten tapauksessamme, ei vain pituuden, vaan myös leveyden suhteen. Jos käytät koukkua, joka on puoli kokoa suurempi, se antaa lopputuotteen mitoille hieman lisäyksen. Tämän perusteella on syytä arvioida mitat ja langan määrä. Pienikokoisilla liivillä yksi 100 gramman lanka voi riittää!
Tämän liivin kohokohta on suljettu kuviointiin. Tarpeeksi yksinkertainen, mutta samalla alkuperäinen, se, kuten kaikki virkkauskuviot, vaatii huolellista huomiota.
Kuvio on esitetty kuvassa.
Virkkaa verkkoverho

Virkkaa verkkoverho

Virkkaa verkkoverho

Seuraavaan riviin siirryttäessä silmukoiden lukumäärän tulisi olla 9 + 3 silmukan kerrannaista nousua kohti. Asia on neulottu yhtenä kappaleena, jossa on syvennykset käsinovassa, lopputuotteessa on vain olkasaumat.
Tuotteen mitat: Tuotteen leveys on lantion kehä, tuotteen pituus on takaosaa kaulusvyöhykkeeltä, selän leveys on etäisyys selkänojaa kohti yhdestä olkasaumasta toiseen.
luettu neulominen ilmalenkkiketjulta, jonka pituus vastaa tuotteen kokonaispituutta. Kuvioraportti: * 3 vp, 3 rkl. virkkauksella, 3 vp, 3 rkl. virkkauksella, 3 vp, 3 rkl. virkkauksella, 9 vp *
Virkkaa verkkoverho

Virkkaa verkkoverho

Virkkaa verkkoverho

Voit neuloa vastakkaiseen suuntaan symmetrisesti. Näin malli on valmistettu turkoosi langasta tai siirtämällä raporttia diagonaalikuvion saamiseksi. Tällä tavalla malli tehdään lehden valokuvassa (katso kuva).
Neulontajärjestys: hylly, takaosa, hylly.
Virkkaa verkkoverho

Virkkaa verkkoverho

Virkkaa verkkoverho

Virkkaa verkkoverho

Sulje kädenreikä 1 rivi 1 raportti lyhyempi; 2 krs * 3 kp: lla, 3 rkl. kaksinkertainen virkkaus * lyhyempi; 3, 4, rivi toista 2 rivi; 5 rivi lisää * 3 kp, 3 rkl. virkkaamalla, 6, 7 krs toista 5 krs; 8 lisää kokonaan 1 rapport. Jos kädenreikä ei ole niin syvä, voit vähentää rivien vähentämistä.
Virkkaa verkkoverho

Virkkaa verkkoverho

Virkkaa verkkoverho

Kun toisen hyllyn neulominen on loppunut, siirrymme tuotteen sitomiseen. Suoritamme kaksi riviä kaksinkertaisia ​​virkkaussarakkeita jokaisessa edellisen rivin silmukassa ympäri osaa. Sitten ompelemme tuotteen olkasaumoja pitkin.
Virkkaa verkkoverho

Virkkaa verkkoverho

Ja teemme vielä kaksi riviä samanlaisia ​​vanteita tuotteen pohjaa, hyllyjä ja kaulusta pitkin. Kädenreiät voidaan valinnaisesti olla kiinnittämättä, mutta koko tuotteen pyöreä vanne auttaa liiviä pitämään kunnossa.
Virkkaa verkkoverho

Virkkaa verkkoverho

Seuraavaksi neulottiin kolme ohutta nauhaa samasta mielivaltaisesta pituudesta, niiden tulisi olla pieniä. Kiinnitämme näiden nauhojen avulla hyllyjen kulmat kääntyvällä kauluksella. Ja käytämme kolmatta nauhaa solmiona liittääksesi hyllyt rinnan tai vyötärön tasolla.
Virkkaa verkkoverho

Tässä työssä liiviverkon valmistuksessa on ohi.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit