Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Riipus" Pääsiäispupu "
Koristele kotisi pääsiäisenä ilman erityisiä investointeja, suosittelemme, että teet symbolisia koristeita improvisoiduista materiaaleista. Esimerkiksi sellaista pääsiäispupu-riipusta voidaan käyttää sisustusoven tai huonekasvien sisustamiseen. Käsityö on yksinkertaista, kestää noin tunnin ja tulos on erittäin kirkas ja värikäs.
Pääsiäispupu riipus

Riipusten valmistukseen löydämme:
- 1/2 m kapea nauha
- neula, jonka lankarulla on nauhan värinen
- muovipullo
- mustavalkoinen kanin kuva
- maalit tai huopakynät
- liimaa
- sakset.
Pääsiäispupu riipus

Ensin muutama sana kuvasta. Löysimme Internetistä mustavalkoisen kanin kuvan pääsiäismunalla, päätimme tulostaa sen ja sisustaa sen. Huopakynsi määrä pakkauksessa ei ollut miellyttävä. Minun täytyi tyytyä vain kuuteen perusväriin. Valitettavasti kokoelmassa ei ollut harmaata huopakynää. Tästä syystä kani muuttui siniseksi.
Sitten leikkasimme värikkään kuvan, jolloin paperipohjalle muodostui munamuoto. Muuten, on hyvä, jos talossa on vanhoja lastenlehtiä tai koristeita. Sitten menettely Internetissä olevien kuvien löytämiseksi voidaan jättää tekemättä ja leikata heti haluttu värikuva munanmuotoiseksi.
Pääsiäispupu riipus

Nyt jousituksen tiivistämiseksi teemme siitä muovikehyksen. Ensin leikkasimme pullosta kaksi muovikappaletta, sitten kiinnitämme niihin paperiliusat ja leikkaamalla muoviset munat varovasti siirtämällä saksia ääriviivaa pitkin.
Jää vielä voidella neljän osan reunat liimalla ja koota. Joten teos ei muodonmuutos (korostettu aaltoisuus ei ilmesty paperin reunoille), paina muna massiivisella kirjalla ja jätä se pariksi tunniksi.
Pääsiäispupu riipus

Pääsiäispupu riipus

Kun liima kuivuu, otamme nauhan: me muodostamme siitä kukan ja silmukan. Määritämme terälehtien pituuden keskittymällä itse suspension kokoon.
Jää vielä liimata nauha munan yläosaan. Tähän on monia tapoja. Jaotimme tasaisesti kukkalehdet riipuksen molemmille puolille. Uskotaan kuitenkin, että teos olisi näyttänyt yhtä kauniilta, jos kanin korvien väliin sijoitettaisiin pienempi kukka.
Pääsiäispupu riipus

Annamme käsityön aikaa kuivua ja ripustamme koristeluun määrättyyn paikkaan.
Pääsiäispupu riipus

Pääsiäispupu riipus

Käytän todennäköisesti skotlantilaista teippiä munan kiinnittämiseen keittiön kaapin oveen.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit