Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Helmikaulaketju" Air "
Tämä kaulakoru näyttää hyvin epätavalliselta. Usein ensi silmäyksellä on jopa vaikeaa ymmärtää kuinka helmet tarttuvat toisiinsa. Lisäksi se on erittäin helppo suorittaa. Et ehkä osaa neuloa tai et tiedä helmityön temppuja, mutta nämä korut voidaan tehdä useina ilmaisina. Ilmakaulakoru näyttää hyvältä sekä työpukujen että kesäapurien kanssa. Tärkeintä tässä on valita oikea väri koristeeksi. Yhdistämällä useita sävyjä voit saavuttaa alkuperäisen vaikutelman. Ja bugleista kietoutuneet elementit lisäävät hieman kiiltoa.
Helmillä kaulakoru

Materiaalit työhön:
 • helmet - 3-4 sävyä;
 • siima - vähintään 10 m;
 • korutarvikkeet (karabiinisoljin, rengas, korvakkeet - 2 kpl, nasta silmällä - 2 kpl);
 • pyöreä pihdit;
 • koukku - 4 mm.

Helmillä kaulakoru

Toteutusohjeet.
Ensin sinun on valmistettava helmilanka, joka toimii meille perustana. Tätä varten keräämme erivärisiä helmiä kaoottisella tavalla. Täälle ei ole järkevää kirjoittaa tiettyä mallia. Koristeen viehätys on värien sekoituksessa.
Helmillä kaulakoru

Esitetyssä kaulakorussa tarvitset 2 - 3 metriä helmilankaa. Kun siima on kirjoitettu, älä katkaise sitä kelalta. Aluksi teemme pienen silmukan ja kiinnitämme sen solmulla. Seuraavaksi alamme virkata neulottuja silmukoita.
Helmillä kaulakoru

Jokaisessa uudessa silmukassa neulotaan helmiä: yksi tai useampi helmi. Voit myös ohittaa ne ja jättää silmukat tyhjiksi, ilman helmiä.
Helmillä kaulakoru

Neulomisen aikana siirrämme helmiä linjaa pitkin, kelaamalla se vähitellen kelalta. Neulomme harjankierteemme, kunnes siiman päässä olevat helmet päättyvät.
Helmillä kaulakoru

Tässä vaiheessa sinun on toimittava erittäin huolellisesti. Lanka voi takertua. Kääri aihio kirjaan, jotta se ei tapahdu.
Helmillä kaulakoru

Kaulakoru on helppo koota mihin tahansa pehmeälle pinnalle, sohvatyyny sopii. Kiinnitämme siihen kaksi riviä tapia. Etäisyys niiden välillä on alas - 1 cm. Pituus - koristeen vaadittava leveys. Mutta on syytä harkita, että jokaisen seuraavan rivin tulisi olla 1 cm pidempi.
Helmillä kaulakoru

Kääri nyt tapit helmillä tappeihin.
Helmillä kaulakoru

Laitamme päät yhteen tappiin ja sitoa siima.
Helmillä kaulakoru

Lisävarustetappilla laajennamme silmukkaa, laitamme sen kimppu helmen siimaa ja taivutamme silmukan takaisin.
Helmillä kaulakoru

Laitamme kärjen tappiin, taivuta sen reunat niin, että ne sopivat tiukasti helmen kierteisiin.
Helmillä kaulakoru

Kiinnitä muutama helmi tappiin. Tämä pidentää hiukan tuotteen pituutta. Taivutamme tappia pihdillä muodostaen silmukan. Toista toisella puolella.
Helmillä kaulakoru

Toiselle puolelle laitamme renkaan silmukkaan, toiselta - karabina.
Helmillä kaulakoru
Kommentit (2)
 1. Tamashii
  #1 Tamashii vieraita 9. elokuuta 2017 15:47
  1
  Alkuperäinen ja herkkä kaulakoru. Helppo valmistaa eikä ole kallis materiaalikustannuksissa.Plus värit voidaan valita itsenäisesti mille tahansa kuvalle.
 2. Natalia
  #2 Natalia vieraita 4. syyskuuta 2017 18:08
  1
  Se näyttää erittäin lempeältä

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit