Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Kotitekoiset nuudelit
Kaikkien herkullisten ruokien mainitsemiseen liittyy ymmärrettävä ”kotitekoinen” kommentti. He luovat omilla käsillään mestariteoksia kulinaarisesta huippuosaamisesta, suuvesistä ja unohtumattomista ruuista. Hieman enemmän keittiössä vietettyä aikaa, ja illallisen nautinto saa teidät unohtamaan pitkät työt.
Tavallinen kananuudelikeitto muuttuu dramaattisesti, jos kokit nuudelit itse. Ja jos lisäät ainesosien määrää, se voidaan jäädyttää ja käyttää tarpeen mukaan.
Tarvitset yksinkertaisia ​​ruokia: muna, jauhot ja suola.
1. Kahdesta munasta, ripaus suolaa ja jauhoja vaivaa erittäin viileä taikina. Sen pitäisi olla viileämpää kuin nyytit, vaivaamisen aikana kestää vaivaa homogeenisen massan saamiseksi.
Kotitekoiset nuudelit

2. Testi peitetään pyyhellä ja jätetään pöydälle 10 minuutiksi.
Kotitekoiset nuudelit

Sitten se rullaa ohueksi ympyräksi, pöydän pinnan tulisi olla selvästi näkyvissä taikinan läpi.
3.Knife-valssattu taikina leikataan 8-10 senttimetrin levyisiksi nauhoiksi.
Kotitekoiset nuudelit

4.Ten sitten sakset otetaan ja kukin taikinaliuska murskataan nuudeleiksi, jotka eivät ole paksumpia kuin tulitikku.
Viipaloidut nuudelit hajallaan ohuena kerroksena pöydälle, ripustetaan pienellä määrällä jauhoja, jotta ne eivät tarttuisi yhteen.
Sen annetaan kuivua puolen tunnin ajan, sekoittaen ajoittain.
Kotitekoiset nuudelit

Jos kananlieme kypsennetään tällä hetkellä, nuudelit lasketaan heti siihen, ja jos se korjataan tulevaa käyttöä varten, se kaadetaan muovipussiin ja lähetetään pakastimeen. Pakastetut nuudelit säästävät aikaa, jonka voit viettää miellyttävään keskusteluun odottaessasi rikkaita kanannuudeleita.
Kommentit (1)
  1. Aino
    #1 Aino vieraita 21. elokuuta 2017 15:34
    0
    Onko se kätevää silputtaa saksilla? Parempi, jos käytät niitä veitsen sijasta? En tiennyt, että nuudelit oli mahdollista jäädyttää, minun piti yrittää tehdä se.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit