Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Virkkaa harjakuvio
Virkkaa harjakuvio

Valitse 43 ilmapiiriä (VP) - 2 * 18 raportille, 7 symmetrialle ja 3 hissille (P).
Virkkaa harjakuvio

Virkkaa harjakuvio

Ensimmäinen rivi: Neulo pohjan neljännessä silmukassa kaksinkertainen virkkaus (CH). Ohita 2 silmukkaa ja muodosta kolmannen läpi ryhmä 3 CH (GR). Kun olet suorittanut 3 GR: tä samoilla aukkoilla, valitse 13 VP. Ohita 5 silmukkaa pohjasta ja joka kolmas silmukka neulottu GR: llä - vain 5 kertaa. Sido uudelleen 13 VP ja jatka samalla tavalla, 2 CH ja P. suorittavat rivin loppuun: Seuraa mallin vaihtamista kankaan reunoilla: Yhden P: n yläpuolella GR: n edeltävän rivin tulisi olla 2 CH tai CH ja P ja päinvastoin.
Virkkaa harjakuvio

Toinen rivi: 4 GR ensimmäisen rivin GR ja 6 VP (C) ketjun välillä. Koukku voidaan työntää itse kaariin GR: ien väliin tai silmukan sisälle, joka yhdistää 2 GR: tä kankaan kuvion muuttamiseksi hiukan. Neulo yksi virkkauspylväs (RLS) ketjun keskeltä VP: stä (täällä voit myös syöttää koukun itse silmukkaan tai sen alapuolelle), C ja tee taas 4 GR ensimmäisen rivin GR välillä. Toista tämä tapa loppuun ja tee CH ensimmäisen rivin ja P nostolenkkien läpi.
Virkkaa harjakuvio

Kolmas rivi: kopioi äärimmäinen SN. Neulo 2 GR ja C. Seuraava 3 RLS: lähellä ensimmäisen Ts: n kiinnitystä toisen rivin RLS: ään, mutta ei itse RLS: n läpi, vielä yhden RLS: n yläpuolella ja jälleen seuraavan Ts: n reunan yli. Sitten taas Ts jne. Täytä rivi 2 CH ja AP
Virkkaa harjakuvio

Neljäs rivi: 2 GR, C ja 5 RLS: 2 R: lle molemmilta puolilta ja 3 RLS: lle kolmannella rivillä. Kirjoita C ja toista kuvio. CH: n ja P.: n lopussa
Virkkaa harjakuvio

Viides rivi: toista CH. Neulo GR, C ja 7 RLS, lisää RLS-suorituskykyä, kuten neljännessä rivissä. Jatka symmetrisesti loppuun, tee sitten 2 CH ja P.
Virkkaa harjakuvio

Kuudes rivi: Suorita GR GR: n yläpuolella olevassa kaarissa ja vielä yksi - C: n alun läpi. Tee Ts ja 5 RLS, ohittamalla viidennen rivin viimeinen RLS.
Virkkaa harjakuvio

Seitsemäs rivi toistaa kolmannen, kahdeksannen ja yhdeksännen sopivan samalla tavalla kuin toinen ja ensimmäinen.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit