Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Kori sidottua johtoa lahjojen käärimiseen
Kori sidottua johtoa

Lahjapakkauksissa käytetään usein erilaisia ​​koreja, jotka voit tehdä itse halutessasi. Lahja "kontin" tekemistä varten on yhtä monta koriideaa, mutta jokainen niistä ei sovellu oikean kokoisen astian valmistukseen.
Yksi hienoista ideoista korien, samoin kuin käsilaukkujen, astioiden, tarjottimien ja korikannojen, alustajen tai seinäpaneelien valmistamiseksi, on nipun kiinnittäminen ohuemmalla köydellä tai langalla. Valmis tuote on erittäin koristeellinen ja samalla varsin käytännöllinen.
Kori sidottua johtoa

Valmistelemme johdon, langan ja virkkauskoukun työhön.
Lahjakorin valmistukseen käytettiin:
- 0,7 cm paksu polypropeenijohto;
- lanka kahdesta lisäyksestä, tässä tapauksessa musta ja sininen lanka;
- koukku numero 4;
- satiini nauha jouselle;
- läpinäkyvä pakkauskääre (sellofaani)
- iso neula, jolla on laaja silmä.
Kori sidottua johtoa

alkaa neulominen tulevan korin alaosan keskustasta. Keräämme 4 neulontalankaa neulomisen aloittamiseksi, suljemme ne renkaaseen. Neulomme sitten ensimmäisen rivin tuloksena olevan renkaan keskikohdan läpi, jokaiselle ilmansilmukalle kaksi saraketta ilman virkkausta. Neuloimme myös toisen rivin kaksinkertaistamalla silmukoiden kokonaismäärän.
Kori sidottua johtoa

Kolmannesta rivistä alamme kutoa johtoa. Asetamme sen edellisen neulorivin ja työlangan väliin ja ryhdymme sitomaan kaksinkertaisella virkkauksella lisäämällä niin monta silmukkaa jokaisessa rivissä, että kun sitoudut valitun paksuuden langan, saat tasaisen tason.
Kori sidottua johtoa

Tässä tapauksessa jätämme työlangan johdon taakse kiinnitettäväksi. Muodostamme korin pohjan. Meidän tapauksessamme etusijalle asetettiin neliön muoto, korin tulisi olla suorakaiteen muotoinen. Siksi, kun neulomme, valitaan heti neljä kulmaa ja neulotaan kolme kaksinkertaista virkkausta nurkasilmukoiksi. Jatkamme neulomista, kunnes saamme oikean koon pohjan. Kori neulotaan parhaiten silloin, kun lahja jo valmis, jotta pakkauskori tulee oikeaan aikaan.
Kori sidottua johtoa

Kori sidottua johtoa

Kun pohja sopii meille kooltaan, lopetamme silmukoiden lisäämisen ja jatkamme neulomista ympyrässä halutulle korin korkeudelle. Otamme huomioon, että lahjaa pakkaettaessa sitä ei tarvitse upottaa lomakkeen syvyyteen, on toivottavaa, että lahjan edustava osa on näkyvissä. Viisi riviä riitti pakkauskoriin. Leikkaisimme narun ja neulomme sen jälkeen 2 kaksinkertaista virkkausta, 2 yhden virkkauksen ja yhden puolipylvään. Leikkaamme langan ja piilotamme kärjen.
Kudotulla narulla on pääsääntöisesti riittävä joustavuus, joten sillä on taipumus tasoittaa korin kulmat muuttamalla se pyöreäksi. Muodon kiinnittämiseksi ompelemme korin kulmat kiinnittämällä kulmat suurella neulalla, jolla on laaja silmä ja sama lanka, jota neulottiin.
Kori sidottua johtoa

Kontrastiväreistä satiininauhasta sitomme keulan ja ompelemme tai kiinnitämme sen korin sivulle tai nurkkaan.
Kori sidottua johtoa

Pakkaamme lahjan. Leikimme kukkia pakkaavan sellofaanikalvon 1,5-kertaisesti korin reunoja leveämmiksi nauhoiksi. Pituuden tulisi antaa näiden nauhojen sulkea lahjan päälle. Tällaisia ​​bändejä tulisi olla kaksi.
Kori sidottua johtoa

Kori sidottua johtoa

Taita ne ristikkäin ja kiinnitä läpinäkyvällä teipillä reunojen ympärille.
Kori sidottua johtoa

Laitamme lahjan kanssa korin pakkaussellofaanin keskialueelle, yhdistämme lahjan päälle olevat raidat ja kiinnitämme niitit. Pakkauksen sivut voidaan tarvittaessa liimata läpinäkyvällä teipillä.
Kori sidottua johtoa

Täytämme paketin yläosan keulalla sopivasta nauhasta.Siinä kaikki, lahja on pakattu ja valmis antamista varten.
Kori sidottua johtoa
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit