Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Saippuan" Aquamarine "tuotanto
Saippuan valmistus on hieno harrastus, joka nauttii siitä harjoittavista. Saippuan valmistusprosessi kotona on melko yksinkertainen, mielenkiintoinen ja jännittävä. Erikoisliikkeestä voi ostaa vain saippuapohjia, muut tuotteet voivat olla sekä erikoistuneita että improvisoituja.
Tarjoan yksinkertaisen mutta mielenkiintoisen reseptin kotisaippualle.

Tarvitset Aquamarine-saippuaa:
1. Valkoinen saippualus.
2. Läpinäkyvä saippualusta.
3. Mahdolliset perusöljyt (sheavoi, rypäleen siemen, persikka jne.).
4. Maut tai eteeriset öljyt haluttaessa.
5. Muovi suorakaiteen muotoinen säiliö (Hohland-kermajuustoastia on hienoa).
6. Kosmeettinen väriaine "Aquamarine".
7. Puinen varsi.
8. Alkoholi.
9. Astiat pohjan sulattamiseksi.
10. Veitsi.
Akvamariini saippua

Valmistelemme ensin muovisäiliön, pese se, pyyhi se kuivaksi ja ripottele sitä alkoholilla ruiskupullosta. Upotamme läpinäkyvän saippuapohjan, rikastamme sitä öljyillä ja aromilla, lisäämme muutama tippa väriainetta ja sekoitamme sitä varovasti puisella vartaalla. Kaada saatu seos astiaan ja odota sen kiinteytymistä. Jos haluat saada kaiken saippuan pyörteillä, sinun ei tarvitse odottaa täydellistä jähmettämistä, sinun on katettava seuraava kerros.
Akvamariini saippua

Kun ensimmäinen kerros kovettuu, sulaa eri purkkeihin yhtä suuri määrä valkoista saippuapohjaa, jätä yksi osa valkoiseksi ja toinen maalatuksi Aquamarine-väriaineella. Älä unohda aromeja ja perusöljyjä.
Suihkuta jäädytetty kerros astiassa alkoholilla, kaada maalattu pohja siihen, kun se tarttuu hiukan, kaada valkoinen pohja päälle, sen tulisi olla lämmin, mutta ei kuuma! Muuten kaikki vain sekoittuu. Levitämme kuplat alkoholilla ja odota palkin kiinteytymistä. Se vedetään hyvin helposti!
Akvamariini saippua

Akvamariini saippua

Leikkasimme melko vähän palkin epätasaiset reunat (ne ovat pyöristetyt astian muotoisiksi) ja leikkaamme palkin erillisiksi saippuanpalaiksi nauttien ylemmän pohjan kauniista väristä ja alaosan monimutkaisista kuvioista!
Akvamariini saippua

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit

Kommentoida
Kommentit (0)