Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Yksinkertainen lintujen syöttölaite
”En halua mennä puutarhaan!” Poika kuiskasi. Lyhyt tauko (lisää ilmaa keuhkoihin). Yhtäkkiä - tavanomaisen aamu-itkun ja hysterian sijasta - vauva itki katkerasti. Sekunnin ajan minut kuljetettiin hänen paikkaansa ja tunsin kuinka paha ja pelottava hän oli. En tiedä ketkä lohdutin itseäni tai lasta, kun sanoin: ”Haluatko kertoa sinulle salaisuuden?” Valtavat saksanpähkinän kyyneleet lakkasivat tiputtamasta pyjamiini. Joo, minua kiinnosti ... Paljon lintuja asuu päiväkodissasi ”, aloitin varmasti. Ei ollut tarkkaa suunnitelmaa, otin vain aikaa. Nyt se muuttuu kylmemmäksi joka päivä, ja lintujen täytyy syödä niin paljon kuin mahdollista, jotta ne eivät jäätyisi. Poika kuunteli tarkoin, mikä tarkoittaa, että hän rauhoittui. Alamme pukeutua. Tärkeintä ei ole olla hiljaa, jutella, jotta et ajattele katkeraa osasi uudelleen. Linnut syövät pihlajatuhkaa? ”Lapsi ehdotti. Tietysti! Tiedätkö mitä linnut rakastavat eniten? Auringonkukansiemenet! Ja tissit ovat rasvaa. Pitkän henkisen työn seurauksena lapsi antoi lopulta:
Mistä he saavat ne? Pihlajatuhka kasvaa puissa, ja siemenet ja rasva? Heidän hyvät ihmiset kaadetaan syöttölaitteisiin. Kerro kuinka tehdä helpoin?
Rakas, lupasin, että teemme illalla varmasti sellaisen veneen. Tässä on tarina:
1. Tarvitsemme: kaksi tyhjää, hyvin pestyä mehupakkausta (1 litra), sakset, nitoja ja pala kestävää lankaa, lankaa sanalla sanoen jotain, joka on käsillä ja siitä ei ole sääli. Minun tapauksessani nämä ovat nahkanauhoja.
lintujen syöttölaite

2. Yksi laatikoista on syöttölaitteen “pohja”, toinen - “katto”.
"Pohjan" keittäminen. Leikkaa suorakaiteen muotoinen reikä toiseen laatikon seinämistä. Etäisyyden pitkästä sivusta tulisi olla vähintään 1 cm, jotta lintuilla olisi paikka yöpyä. Laitoimme toisen laatikon (“katto”) sivulleen ja leikkaamme sen sivut keskeltä seuraavassa järjestyksessä: pitkä sivu, lyhyt ja sitten pitkä uudelleen. Tässä on tulos:
lintujen syöttölaite

Jos laatikot ovat erikokoisia, ”katto” voidaan leikata alapinta, kuten kuvassa näkyy:
lintujen syöttölaite

3. Kiinnitä laatikko neljään paikkaan nitojalla. Jos sitä ei ole käsillä, voit käyttää lankaa, lankaa.
lintujen syöttölaite

4. Viimeinen kosketus. Viemäröinti - tai neljä reikää syöttölaitteen "pohjaan" (teemme ne sisäpuolelta). Kiinnittimet - tai neljä reikää "katon" ylemmän suorakulmion reunoja pitkin.
lintujen syöttölaite

Tulos!
lintujen syöttölaite

Tällainen syöttölaite on erityisen houkutteleva bluebirdeille. Siksi ostamme sianlihaa lapsen kanssa ja lähdemme varhain joka aamu ruokkimaan nälkäisiä lintuja. Yllätyksekseni ja ilokseni teemme ilman skandaaleja. Melkein ...
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit