Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » "Saippua" Rypäle "
Jos sinulla on vahingossa silikonimuotti korujen valmistukseen leipomiseksi ja olet aktiivisesti mukana amatööri saippuanvalmistuksessa, voit yrittää tehdä samanlaisia ​​saippuavaihtoehtoja. Se voi olla paitsi rypäleitä - mansikoita, sydämiä, geometrisia muotoja ja kaikkea muuta.
Rypäleen saippuaa varten tarvitset:
1. Valkoinen saippualus.
2. Läpinäkyvä saippualusta.
3. Mahdolliset perusöljyt (sheavoi, rypäleen siemen, persikka jne.).
4. Aromit (minun tapauksessani ”viinirypäleet”) voit käyttää aromin sijasta luonnollisia eteerisiä öljyjä (appelsiini, sitruuna, laventeli ...).
5. Lomake saippualle "soikea" tai "suorakulmio". Tai muovisesta suorakaiteen muotoisesta astiasta.
6. Silikonimuotti korujen leipomiseen.
7. Kosmeettiset väriaineet.
8. Puinen varsi.
9. Alkoholi.
10. Astiat pohjan sulattamiseksi.
11. Veitsi.

Viinirypäle saippua

Saippua valmistetaan kahdella eri tavalla. Molemmissa tapauksissa se osoittautuu kauniisti ja mielenkiintoisesti. Ensimmäistä ja toista menetelmää varten tarvitsemme rypäleklustereita. Niiden valmistamiseksi upotamme valkoisen pohjan, lisäämme siihen kosmeettista väriainetta (minulla on ”Pink Flamingo”), sekoita se puisella vartaalla ja täytä se silikonimuottiin. Tällaisissa muodoissa saippua jäätyy nopeasti ja on erittäin hyvin vedetty muotista. Valmistamme vähintään 15 rypälettä.
Viinirypäle saippua

Viinirypäle saippua

Menetelmä numero 1. Tämä on vankka saippuapatukka. Suihkutamme saippuamuotin huolellisesti alkoholilla. Upotamme valkoisen saippualustan, rikastamme sitä öljyillä ja maustetaan. Kaada valkoinen pohjakerros muottiin (korkeus noin 5 mm) ja anna sen kuivua kokonaan. Kun kerros kuivuu, laitamme siihen viinirypäleet satunnaisessa järjestyksessä. Täytä yläosa läpinäkyvällä pohjalla, hiukan maalilla lilavärisellä ja rikastetulla öljyllä. Tärkeää! Läpinäkyvän pohjan on oltava lämmin, muuten se voi sulattaa viinirypäleet. Odotamme saippuan kuivumista kokonaan ja leikkaa sitä hiukan terävällä veitsellä.
Viinirypäle saippua

Viinirypäle saippua

Menetelmä numero 2. Tätä menetelmää käyttämällä saamme heti useita pieniä saippuapatukoita. Tätä varten tarvitsemme syvän ja tasaisen suorakulmaisen muodon. Ei välttämättä erityistä. Käytin puhtaasti pestyä kermajuustorasiaa. Suihkutetaan se alkoholilla ja kaadetaan ensimmäinen kerros. Vaaleanvihreä väri, määritä paksuus itse, se riippuu muodosi syvyydestä. Ensimmäisen kerroksen tulisi kuivua kokonaan, laita rypäleet ensimmäisen kerroksen päälle. Teemme tämän ottaen huomioon tosiasian, että tanko leikataan. Ylhäältä kaadetaan läpinäkyvä saippualusta, hieman maalattu lilaväriseksi. Läpinäkyvän pohjan tulisi olla lämmin, ei kuuma. Odotamme palkin kuivumista kokonaan, vedä se muotoon, leikkaa hiukan sivut ja leikkaa erillisiksi paloiksi! Ihana rypäleen saippua on valmis!
Viinirypäle saippua
Kommentit (2)
 1. Vlad100
  #1 Vlad100 vieraita 25. tammikuuta 2016 16:32
  2
  Se osoittautui kauniisti) Kiitos!
 2. ji45da
  #2 ji45da vieraita 10. elokuuta 2017 11:19
  0
  Uskomattoman viileä! Tämä saippua sopii lahjaksi ja kotikäyttöön. Muuten, kaiken tämän kanssa se näyttää silti melko ruokahaluiselta, muistuttaen marmeladia tai hedelmäjäätä :)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit