Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Yksinkertainen multimediaprojektori

Neuvostoliiton aika on menneisyyttä ja se on jättänyt taakse erilaisia ​​asioita, joita nyt ei enää tarvita ketään. Esimerkiksi, sinulla on todennäköisesti diaprojektori tai filmoskooppi ruokakomero. Kukaan ei tarvitse häntä enää, mutta on sääli heittää pois ... Annetaan hänelle toinen elämä ja tehdään hänestämultimediaprojektorijonka avulla katsomme elokuvia, kuvia tai jopa pelaamme suurella näytöllä.

varovaisuus : kuvan muodostavana matriisina voit ottaa pienen television, kuten artikkelissakin, - videota toistavalla mp3-soittimella, matkapuhelimella ja erityisesti iPodilla on myös hyvä resoluutio. Yleensä menestymiseen on monia tapoja. Kyllä, ja juotoskaapeli ei ole välttämätön.
No, diaprojektorina sopii mikä tahansa filmoskooppi jne.

75 dollarilla ostin toisen mestariteoksen kiinalaisista ystävistä - Super-TV: n, jolla on melko hyvä 2,5 tuuman matriisi, vakio sellaisille laitteille, joiden resoluutio on 480 * 234 ja videotulo, mikä on erittäin tärkeää:


On huomattava, että matriisin koon saneli projektorin diojen ikkunan koko. Lisäksi kiinalaisilla, suurella martella varustetulla puhelimella on edelleen sama resoluutio (vain pikselit ovat suurempia), ja niiden takia kaikki kimppu (lamppu, optiikka, kotelo) Mielestäni ei ole sen arvoista.

Alaosassa matriisin silmukkaliitin on havaittavissa:


Repi taustavalo langoilla (oikea):


Jäljelle jää matriisi, jolla on erittäin lyhyt silmukka, viiden senttimetrin mitta, jota ei voida täysin hyväksyä tarkoituksiin, ja kiinalainen suunnitteluidea meni niin syvälle, että 28 kosketinta sijaitsee senttimetrin leveällä silmukalla:


Mutta siinä ei ole mitään tekemistä - sinun on silti pidennettävä. Varoitus! Suorita tämä toimenpide vain, jos olet todella luottavainen kykyihisi, muuten on parempi antaa tämä kokeneemmalle ystävälle!
Aseistettu 25 W japanilaisella juotosraudalla, matalan lämpötilan juotolla, suurennuslaitteella ja MGTF 0.03 -langalla, liimoin nauhakaapelin teipillä pöydälle ja asetin muovipalan ja 2 tunnin piinaamisen jälkeen sain seuraavan:


Sitten hän kaatoi kaiken liimapistoolilla, kutsui kaikki 28 taulussa olevaa kosketinta testerillä (kärjet olivat levyn molemmilla puolilla) ja juotti niihin:


20 cm: n silmukan etämatriisi osoittautui (merkintä SUPER on näytön kuva, kun tulosignaalia ei ole):


Hylätty diaprojektori "Svityaz-Avto" sai minut turhaan:


Sisällä hänellä on jo kaikki tarvitsemansa - trans-, jäähdytys- ja optiikka, joka koostuu 24 V: n 150 W: n halogeenilampusta, heijastimesta, linssien kolminkertaisesta, UV-suodattimesta erikoislasista ja tripletti-linssistä (ei kuvassa):


Laitoin matriisin dioja varten tarkoitettuun ikkunaan ja tein sen joka tapauksessa ylimääräiseksi. jäähdytys P4: n jäähdyttimen ja putken muodossa, vaikka alkuperäisellä valaisimella se todennäköisesti riittäisi tavalliselle, kuten kävi ilmi, että matriisin lämpötila ei ylitä 40 astetta (ilmaa imetään menestyksekkäästi matriisia vastapäätä olevien diojen raon läpi). Heitin kaikki nyt tarpeettomat mekaniikat:Valmiin projektorin muoto oli seuraava:


Alkuperäinen tuuletin heitti, laita halkaisijaltaan juoksupyörä. Piilotti puhelimen ja puhaltimien virtalähteet kotelossa. Laite lopetti meluäänen ja sai tällaisen ilmeen:


Kaikkien muiden komponenttien tasoon nähden näytöstä tehtiin myös erittäin budjetti, mutta se näytti kirkkaammalta kuin vuosi sitten myyty vanha matta Projecta 200 dollarilla. koska Myymälöiden etsintä jauhemaisen jauhekalan etsimiseksi ei tuottanut positiivisia tuloksia, maalasin vain palan pahvia ABRO-aerosolilla ”kromin alle”, maalasin matta mustan kehyksen. Tuloksena oli paneeli, jonka diagonaali oli 125 cm (50 "):

Vertailu lähellä olevaan televisioon (20 "Sony Trinitron):
Tämä on tällaista roskaa, testaamme sen. Kiinalaiset halogeenit projektorille maksavat 50 ruplaa (150W ja 250W), vaikka niiden voimavarat eivät ole minulle tuntemattomia, mutta se, että -sivustossa ilmoitetaan 2000W lampun resurssi 2000 tuntia, on innostava.Suunnitelmiin sisältyy vakiojäähdytysjärjestelmän muutos, melu, tartunta, vaikka viiden minuutin katselun jälkeen et enää huomaa tätä ...
Kommentit (13)
 1. juutalainen
  #1 juutalainen vieraita 10. tammikuuta 2011 11:45
  0
  Hmm .... Super wacko

  Mutta mistä tällainen projektori on otettava? surullinen

 2. side
  #2 side vieraita 9. heinäkuuta 2011 klo 10:02
  0
  kyllä ​​vittu !!! siksi kieli vaihtuu vasta viidennestä kerrasta?
  lyhyesti sanottuna, minulla on projektori ja ajattelin aiemmin samaa ajatusta, mutta miten voin projisoida jotain televisiosta?
  Luojan kiitos, kaikki täällä on harhaa ..))
 3. Veent
  #3 Veent vieraita 9. heinäkuuta 2011 22:09
  1
  Tällä sivustolla on toinen tapa tehdä projektori ... Kyllä, ja siellä on niin hieno ohjelma "Automaattinen kytkimen näppäimistöasettelu"
 4. side
  #4 side vieraita 10. heinäkuuta 2011 01:35
  0
  soooo ... sain kuvan käsikirjoittamattomana ... tarkastettu valkoisella pinnalla, lähellä - kaukana jne. Katson sinua muutama silmukka, minulla on 2 ja otin näytön k550i: stä.
 5. Veent
  #5 Veent vieraita 10. heinäkuuta 2011 18:34
  0
  Kirjailija ei ole minä ... ja tämä ei ole suurennuslasi, vaan linssi
 6. Danbaz
  #6 Danbaz vieraita 27. syyskuuta 2011 12:05
  0
  Tämä automaattinen kytkin on saanut minut! Poistin sen nafig! Hän arvasi harvoin oikean asettelun ja sulki manuaalisen. Niin paljon automaattiselle kytkimelle ... surullinen optiikka voidaan ottaa myös vanhasta valokuvanosasta (ennen linssien kiertämistä) tai projektorista.
 7. smail
  #7 smail vieraita 21. tammikuuta 2012 02:37
  0
  ja kuka on kirjoittanut nollauslistan pliz hymy
  Pidän kaikesta, mutta on parempi tarkistaa tekijältä, edes projektori on sama
  Sviaz - M
 8. Chon188
  #8 Chon188 vieraita 27. kesäkuuta 2013 14:08
  0
  Hehkulamppu voidaan korvata LEDillä (tai pikemminkin muutamalla), mutta silloin kemikaalit täytyy valaistaa. Mutta se ei lämpene.
  1. -----
   #9 ----- vieraita 8. kesäkuuta 2018 klo 10:15
   0
   miten sanoa - diodien identiteetti vaatii pakkasta. et voi tehdä ilman jäähdytyselementtiä!
 9. Alexander
  #10 Alexander vieraita 1. lokakuuta 2013 01:08
  0
  Tein sen vuonna 2008 aluksi niin pienellä matriisilla, mutta kuvan laatua ei ole, sitten autotelevision matriisilla - se on jo siellä paljon parempi, mutta täydellisen onnellisuuden vuoksi sinun on otettava 15 tuuman nestekidenäytön matriisi, mutta se ei ole kovinkaan asiallinen, joten kuten jo ilmestyi 1,5 metriä edullisia ja 3D-televisioita
 10. tuhka
  #11 tuhka vieraita 23. lokakuuta 2013 18:34
  0
  hei puolustaja 2.5 tekee
 11. Jaroslav
  #12 Jaroslav vieraita 25. joulukuuta 2014 14:06
  0
  Ja kuinka televisiota kutsutaan SUPER .....
 12. Soneks
  #13 Soneks vieraita 6. maaliskuuta 2015 16:25
  1
  Aion tehdä projektorin, jolla on TV-toiminto.
  Löysin tämän artikkelin. Erittäin mielenkiintoinen.
  Tärkein asia projektorien luomisessa on matriisin resoluutio ja valovirta.
  On mahdollista ja välttämätöntä korvata hehkulamppu LED-matriisilla (eli matriisilla, yksi LED ei tee mitään). Mutta emme saa myöskään unohtaa, että voimakkaat LEDit kuumenevat ja vaativat tehokasta lämmönpoistoa - tämä on patteri ja tuuletin, eikä tämä laske nykyistä vakaajaa. Teho vähintään 10 W.
  Matriisin tulee olla mahdollisimman korkea. Pieniä matriiseja ei tehdä korkealla resoluutiolla. Tästä syystä on käytettävä enemmänulotteista matriisia - vähintään 15 tuumaa. Siellä resoluutio on 1024x768 - jotain jo ...

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit