Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Kotitekoinen tiivistetty maito 20 minuutissa
Ostatko edelleen tiivistemaitoa kaupoista? Ja et huolestu siitä, että sen koostumus sisältää paljon kaikenlaisia ​​haitallisia kemiallisia lisäaineita? Ja teollisuuden tiivistetyn maidon kustannukset ovat viime aikoina olleet melko korkeat. Ja toisinaan tällaisten tuotteiden säilytys on mahdotonta. Eikö olisi helpompaa yrittää järjestää kaikkien niin rakastamien makeisten tuotantoa omassa keittiössä? Sitten sinun ei todellakaan tarvitse epäillä sen laatua. Lisäksi se ei vie paljon vaivaa ja aikaa. Ja keitetyn tuotteen kustannukset ovat paljon alhaisemmat kuin kauppiaiden tarjoamat hinnat. Kyllä, ja kotitekoinen tiivistetty maito valmistetaan kirjaimellisesti 20 minuutissa.
Kotitekoinen tiivistetty maito 20 minuutissa

Hoidon pääaineosat ovat rakeistettu sokeri, täysmaito ja voi. Mutta jos haluat, voit täydentää tätä koostumusta vanilja- ja / tai maitojauheella. Ja jos lisäät lisää kaakaojauhetta (ruokalusikallinen tai kaksi), saat suklaan tiivistemaitoa, josta myös monet pitävät.

Ainesosat 250 g valmiin kondensoidun maidon:
• 250 ml. tuore täysmaito, jonka rasvapitoisuus on vähintään 3% (tai kerma rasvapitoisuudesta);
• 25 g voita;
• rakeistettu sokeri tai jauhe - 200 g.
Kotitekoinen tiivistetty maito 20 minuutissa

Kotitekoisen tiivistetyn maidon kypsennysaika - enintään 20 minuuttia.

Keittämismenetelmä:
Sekoita maito pienessä astiassa (ei vain emalissa) sokerin kanssa, laita tulisijalle ja odota jatkuvasti sekoittaen, kunnes makeat jyvät ovat täysin liuenneet. Pudota sitten voi ja kuumenna maitoseos kiehuvaksi.
Kotitekoinen tiivistetty maito 20 minuutissa

Sekoita tasaisesti vispilällä. Keitä keskilämmöllä (riittävän voimakkaalla kiehumisella) 15 minuutin ajan unohtamatta sekoittaa. Saat melko nestemäisen maitomassan. Tämä on normaali tapaus. Kaada tulos lasipurkkiin ja anna jäähtyä kokonaan, jonka aikana tiivistetty maito sakenee vähitellen.
Kotitekoinen tiivistetty maito 20 minuutissa

Nyt voit käyttää omaa tiivistettyä maitoasi mihin tahansa tarkoitukseen: lisätä siihen kahvia tai teetä, kaada siihen hedelmiä tai raejuustoa, valmistaa siitä makeita leivonnaisia ​​tai syödä vain lusikoilla.
Kotitekoinen tiivistetty maito 20 minuutissa

Bon ruokahalua!
Kommentit (2)
 1. llove
  #1 llove vieraita 8. elokuuta 2017 20:08
  0
  Minun täytyy yrittää, haluan koti-luonnollisen. Lisäksi siellä on myös maitoa. Mutta se sekoittaa niin suuren määrän sokeria reseptiin, ja säilytyskysymys kiinnostaa - eikö se kiteydy?
  1. Vieras Igor
   #2 Vieras Igor vieraita 27. heinäkuuta 2018 14:59
   0
   Ja miksi et pidä tuosta määrästä sokeria? Loppujen lopuksi tiivistetty maito on hyvällä maulla, erittäin makea.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit