Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Huovutettu lelu - pöllö
Jopa ne, jotka eivät usko hyviin merkkeihin, näkevät ne mielellään elämässään. Monet pöllöihin liittyvät merkit. Heidän imagoa käytetään usein yrityslogoissa.
Pienen rintakorun tekeminen pöllön muotoiseksi ei ole vaikeaa omilla käsilläsi. Ja anna siitä tulla kumppanisi, viisauden symboli.
Työtä varten tarvitset vain muutaman gramman kehrättyä villaa, huovineulan, vaahtosienen ja rintakorun tarvikkeet. Villa on parempi käyttää useita luonnollisia värejä, silmille se on välttämättä keltainen ja musta.
pöllö

Otetaan pieni harmaavilla pala, josta neula muodostaa soikean muodon. Tässä tapauksessa kaikki kuidut lävistetään neulan läpi tasaisesti pinnan yli.
pöllö

Käsivarren työskentely voi aiheuttaa vammoja. Siksi on käytettävä vaahtosieniä. Sen paksuuden tulisi olla riittävä, vähintään kuin neulan pituuden.
pöllö

Kun soikea pallo on tullut tiheäksi ja joustavaksi, se voidaan peittää ohuella kerroksella villaisia ​​kuituja, joilla on erilaisia ​​luonnonvärejä. Vihreä, ruskea, musta, harmaa sävy sopivat hyvin. Yläosa on parhaiten peitetty mustalla, mikä osoittaa pään paikan.
pöllö

Napauta neulaa koko pinnan yli niin, että piikit pysyvät tiukasti kiinni. Sen jälkeen silmät muodostetaan käyttämällä keltaista villaa. Pieni hyppysellinen otetaan. Sen jälkeen se jaetaan kahtia, niin että silmät ovat samankokoiset.
pöllö

Yksi osa keltaisista kuiduista sopii paikalleen, silmän aiottuun sijoitteluun. Lävistetty keskelle. Sen jälkeen kaikki kuidut kerätään ympyräliikkeellä reunasta keskelle. Osoittautuu keltaiseksi ympyräksi. Toinen silmä on myös tehty.
pöllö

pöllö

Molemmat siivet luodaan samanaikaisesti. Ne voivat olla yhden tai useamman värin villaa. Kuidut asetetaan sienelle tasaisten nauhojen muodossa. Napauta kovaa pinnan yli. Neulan korkeus tulisi pitää minimissä.
pöllö

pöllö

Kun hiukset tarttuvat kiinni, neulalla muodostetaan symmetriset siipit.
pöllö

Siipit rullaavat vartaloon takaa. Napauttamalla neulaa monta kertaa, ne ovat kiinteästi kiinni.
pöllö

Oppilaiden luomiseen tarvitaan kaksi tai kolme mustaa villaa - jokainen silmä. Ne on pinottu, neula lävistänyt yhdessä pisteessä. Sen jälkeen he kokoontuvat pieneen ympyrään.
pöllö

Tassut tehdään samalla tavalla kuin silmät. Pieni ripaus villaa jaetaan kahtia, jonka jälkeen ne kierretään.
pöllö

pöllö

Kun kuva on valmis, tarvitset ommella tarvikkeet. On parasta käyttää pin-hiusneulaa. Siinä on reikä ompeluun, se pysyy tiukasti tuotteessa.
pöllö

pöllö

Työn pitämiseksi siistinä tappi tulee peittää villakuiduilla repimällä ne alas.
pöllö

Rintakoru on vielä viimeisteltävä poistamalla neulalla kaikki ulkonevat rinnat.
pöllö

pöllö

Suloinen, pieni pöllö ei ole vain hyvä merkki, vaan myös muodikas, tyylikäs sisustus.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit