Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Katto sisustus
koristelu katto: peittävät saumat ja värinmuutos.
Kun sisustusidea syntyy, et joskus ajattele lainkaan työn teknistä puolta. Monitasoinen katto on tietysti kaunis, mutta kuinka peittää liitokset rapattujen pintojen tasojen ja saumojen siirtymisen aikana? Vaihtoehtoja on monia, mutta halu löytää yksinkertaisin, nopein ja halvin on arvokas! Kauppaan ei tarvitse kiirehtiä - sinun on vain löydettävä sopiva rätti. Tämän tyyppinen sisustus vaatii pehmeän ja kevyen kankaan. Esimerkiksi chintz. Kankaan rakenteella ei tulisi olla silmäkokoa, jotta taitokset asetetaan helposti ja pidetään muodossa.
Katto sisustus

Katto sisustus

Koristele tasojen siirtymäkohdat ja katto kaareva osa.
• Rakennus-PVA-liima - 200 gr .;
• Alabaster-rakennus - 100 gr .;
• Pehmeä kangas - koristelun pinnan koon mukaan.
Katto sisustus


Työn vaiheet:
Ensimmäinen vaihe: liuoksen valmistelu liimaamista varten.
Naamiointikankaan ja katon kaarevan osan pinnan liimaamiseksi valmistelemme ratkaisun. Lisää alabasteria 400 grammaan vettä. Kaada PVA-liimaa. Sekoita huolellisesti. On muistettava, että liuos paksenee nopeasti.
Katto sisustus

Katto sisustus

Leikkaa kangasta hieman enemmän kuin koristelun pinnan koko.
Katto sisustus

Puhdista se varovasti liuoksessa. Hieronta hieman. Varmista, että kankaan pinta on peitetty kokonaan. Kuivia alueita ei voida hyväksyä.
Katto sisustus

Katto sisustus

Katto sisustus


Toinen vaihe: muodostetaan sisustus.
Kangas suoristetaan. Painamme sen yläreunaa katon kaarevaan osaan. Voit taivuttaa kankaan reunaa hieman sisäänpäin niin, että repeytyneet momentit eivät ole näkyvissä. Paina sitten kankaan alareunaa. Keskustaan ​​muodostuu kaoottisia taitteita ja ryppyjä.
Katto sisustus

Suihkuta runsaasti puhtaalla vedellä. Purista ryppyjä varovasti yrittämällä purkaa ilmaa niistä.
Katto sisustus

Katto sisustus

Osoittautuu, että äänenvoimakkuuden ja liikkeen vaikutus on samanaikainen.
Katto sisustus

Katto sisustus


Kolmas vaihe: värimuutosten peittäminen.
Maalaamme katon kaarevat ja sivuosat väreillä, jotka vastaavat yhtä keskikaton osan sävyistä. Jotta huoneessa ei olisi pimennystä, on parempi valita vaalein sävy.
Katto sisustus

Levitä maalilla kankaalla koristelulle maalille, 2-3 sävyä tummempi kuin pohja. Sinun ei pitäisi painaa harjaa, muuten iskut ovat syviä, eivät pinnallisia.
Katto sisustus

Katto sisustus

Peittääksemme katon keskimääräisen ja sivuttaisen osan siirtymisen terävyyden levitämme vastaavasti vaaleita ja tummia maaleja jalkalistaan. Jos pohjalauta leikataan väärin katon kaarevan osan koristelun pinnan liitoskohdassa, se voidaan peittää helposti pienillä rypistetyn kankaan inserteillä.
Katto sisustus

Katto sisustus

Katto on valmis yllättämään vieraasi omaperäisyydellä. Ja vaikka salaperäinen kipsi mutkissa päättäisi murentua, katto pysyy muuttumattomana ulkonäöltään.
Katto sisustus

Katto sisustus
Kommentit (2)
 1. katrin1755
  #1 katrin1755 vieraita 8. elokuuta 2017 08:51
  0
  Kiitos mahtavasta elämän hakkeroinnista! Se osoittautui erittäin tyylikäkseksi ja kauniiksi, ja mikä tärkeintä, alkuperäiseksi!
 2. onnellisuus
  #2 onnellisuus vieraita 22. elokuuta 2017 13:27
  0
  Se näyttää super, jopa viileämmältä kuin venytys 3D-kuviolla. Valmistettu tytäristä lastentarhassa keijuilla ja yksisarvisilla - prinsessat ovat iloisia! Ainoa negatiivinen - kadonnut, liian kevyt kangas puhdistaakseen - kiusaa pöly.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit