Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Käsitetyt sianlihamakkarat
Mikä voi olla maukkaampaa kuin mehukas, kotitekoinen makkara, joka on keitetty grillillä. Pelkästään tästä lauseesta voi ilmetä ruokahalu. Monet kotiäidit ajattelevat, että tällaisen ruuan valmistusprosessi on erittäin monimutkainen ja aikaa vievä. Mutta tämä on virheellinen mielipide. Ymmärtääksesi kuinka yksinkertaista se on, suositellaan, että keität hienonnettuja makkaraa omilla käsilläsi vähintään kerran. Jauhelihan valmistus ja lomakkeen täyttäminen vie 40 minuuttia; ruokia valmistetaan vielä 20 minuuttia grillillä tai grillillä. Kaiken kaikkiaan saadaan vain yksi tunti.
Ennen kuin keität makkaraa, sinun on huolehdittava tuotteen muodostavan erikoiskuoren ostamisesta. Aiemmin sitä kutsuttiin yksinkertaisesti suoliksi, nyt sian nimi löytyy usein. Kummallista, mutta tällaista tuotetta voi ostaa tavallisista lihaosastoista. Aivan kuten tarpeettomia, kotiäidit kiinnittävät harvoin huomiota sellaisiin asioihin.
Ääritapauksessa, jos vatsaa ei löydy, voit käyttää Maggi-yrityksen kotitekoisia makkareita valmispaketeilla, jotka sisältävät tarvittavat mausteet ja pienen määrän kuoria.
Makkarat voidaan valmistaa mistä tahansa jauhelihasta, mutta herkullisimmat ne saadaan sianlihasta, johon sisältyy laardi. Lihan leikkaamisen pääsääntö on, että sitä ei missään tapauksessa saa viedä lihamyllyn läpi. Massa on leikattava tai paloiteltava pieniksi paloiksi terävällä veitsellä. Tällä jauhatusmenetelmällä kuidun rakenne ei häiriinty eikä sisäinen mehu valu. Valmisteen lihaan lisätään pieni määrä rasvaa estämään tuotteen kuivuminen.
Käsitelty sianlihamakkarat

Käsitelty sianlihamakkarat

Sianlihamakkaroihin laitetaan melko paljon erilaisia ​​yrttejä, valkosipulia, hienonnettua sipulia, mausteita ja tietysti suolaa. Maustamislihaan lisättävät tyypit riippuvat vain kokin makuominaisuuksista. Klassinen maustesarja sisältää useita lajikkeita pippuria ja sekoitettuja mausteita.
Seuraava valmistelun vaihe on vatsan valmistelu. Tavallisesti makkarankuori myydään suolaisena, jotta se ei huonone pitkään. Ennen kuin täytät vatsan jauhelihalla, se on pestävä hyvin juoksevassa vedessä. Tämä tehdään kuvan osoittamalla tavalla. Kuori täytetään useita kertoja vedellä, kuten tavallinen letku.
Käsitelty sianlihamakkarat

Käsitelty sianlihamakkarat

Kun vatsa on pesty, voit aloittaa sen täyttämisen jauhelihalla. Helpoin tapa käyttää tätä on lihamylly, jolla on erityinen kiinnitys. Kuori on kiinnitetty pieneen putkeen, jonka läpi valmistettu täyte tulee. Jos tilalla ei ole tällaista laitetta, voit aloittaa kuoren teelusikalla tai tehdä pienen pussin vaikutelman ja pakottaa täyte sen läpi. Valitettavasti tämä menetelmä vie enemmän aikaa.
Käsitelty sianlihamakkarat

Käsitelty sianlihamakkarat

Täytettynä makkara on sitouduttava määräajoin vahvalla langalla, jotta tulevaisuudessa on mahdollista jakaa se pieniksi paloiksi makkaroiden muodossa.
Tästä valmisteleva osa päättyy. Raakamakkaraa voidaan säilyttää jääkaapissa pitkään pakastettuna ja sulattaa erissä tarpeen mukaan.
Hienonnettu sianmakkaraa voidaan valmistaa grillillä, grillissä ja muulla tavalla.Keittämisen aikana suositellaan, että teet hammastikun muutaman puhkeamisen kuoresta, jotta paistamisen aikana makkara ei räjähtää kertyneen kuuman höyryn vuoksi. Kypsennysaika tällaiselle tuotteelle on 20 minuuttia. Ruoan valmius määräytyy sen ulkonäön perusteella. Kuoren tulisi vaalentua ja muuttua kultaiseksi. Varmuuden lisäämiseksi voit leikata yhden makkaran ja tarkistaa täytteen sisäisen valmiuden.
Käsitelty sianlihamakkarat

Käsitelty sianlihamakkarat

Kuten näette, resepti osoittautui yksinkertaiseksi ja melko omaperäiseksi. Sukulaiset ja vieraat yllättävät varmasti, kun he kokeilevat tällaista ruokaa, ja arvostavat isäntätaitoa.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit