Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Hienoja kimppuja
Tänään jaan teille kaksi ideaa alkuperäisten kimppujen luomiseksi. Ne suoritetaan erittäin helposti ja näyttävät erittäin omaperäisiltä.

Itsekiinnittyvä kalvo
Tällaisen kimpun valmistamiseksi sinun on valmistettava eriväriset itseliimautuvat kalvot, vaahdosta valmistetut kattolevyt, sakset, kynnet ja vasara. Valmista ensin kaapelit erimuotoisista kukista. Kiinnitä ne sitten vaahtokatto neliöihin ja ympyrä useita kertoja. Leikkaa iso arkki polystyreeniä pieniksi neliöiksi ja liimaa värillinen itseliimautuva kalvo niihin. On tarpeen varmistaa, että erimuotoiset kukat ovat eri sävyisiä. Seuraavaksi hyvin teroitetut sakset on leikattava jokainen kukka.

Hienoja kukkakimppuja

Hienoja kukkakimppuja

Hienoja kukkakimppuja

Hienoja kukkakimppuja

Hienoja kukkakimppuja


Ota sitten vihreä elokuva ja tee kukkalehdet ja lehdet. Kiinnitä koko kimppu seinälle. Jokainen yksityiskohta on naulattava neilikka. Piilottaaksesi hatun, sinun on liimattava se pienellä, vastaavan värin tarrakalvolla. Kukkakimppu on valmis!

Hienoja kukkakimppuja


Voit kiinnittää siihen merkintöjä, kiinnittää kuvan perhearkistosta tai käyttää sitä vain seinäkoristeena.
Paperilautasista
Tällaisen kimpun luomiseksi sinun on valmistettava suuret paperipyyhkeet kolmella eri värillä, langoilla, värillisillä langoilla ompeluun, nestemäisillä kynnillä ja puiden oksilla. Ota lautasliina, avaa se, leikkaa se kahteen yhtä suureen osaan ja taita molemmat puoliksi. Kierrä sitten spiraalissa ruusunmarjaksi ja avaa terälehdet hieman. Kiinnitä alalanka. Näin siniset ruusut näyttävät.

Hienoja kukkakimppuja


Voit tehdä enemmän keltaisia ​​ja punaisia ​​kukkia.

Hienoja kukkakimppuja


Kiinnitä jokainen silmu puun oksalle nestemäisillä kynnillä.

Hienoja kukkakimppuja

Hienoja kukkakimppuja


Osoittautuu kaunis monivärinen kimppu. Suuret ruusut asetetaan suurille oksille. Pienen koostumuksen muodostamiseksi sinun on leikattava lautasliina pienemmiksi raidoiksi. Luova ja epätavallinen!
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit