Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Appelsiininkuoriliuos
Kun haluat todella hemmotella itseäsi jollain maulla ja rentouttavalla, esimerkiksi ripauksella virkistävää alkoholijuomaa, hinta ei ole syy kieltää tätä iloa. Resepti appelsiinilipeästä, jonka haluan esitellä, ei ole vain herkullisen yksinkertainen, vaan sen maku ja kauneus eivät jätä ketään välinpitämättömäksi!
Keittämiseen tarvitset vain vettä, rakeistettua sokeria, appelsiininkuoria, vodkaa ja vähän neilikkaa. Joten mennään!

Appelsiinikuorilikeri


Siirappin keittämiseksi kaada 360 g rakeistettua sokeria lasillisella vettä, kaada kaikki kiehuvaksi ja anna hautua vielä 5 minuuttia. 5 minuutin kuluttua siirappi on valmis, sammuta se! Hienonna tai jauhaa erikseen 140 g appelsiininkuoria tehosekoittimessa, kaada 0,5 l vodkaa kuoriin ja lisää 4 kpl. neilikka. Kaikki tämä on tehtävä 8 minuutin ajan tulessa sekoittaen jatkuvasti! Muista, että alkoholia ei saa missään tapauksessa kiehua, lämpötilan tulisi olla 70 ° C. 8 minuutin kuluttua. kaada siirappimme appelsiininkuoriin vodkan kanssa. Kaikki tämä on sekoitettava ja pidettävä tulessa vielä puoli minuuttia. Liuos on valmis tätä menettelyä varten! Jää vielä esittää kauniisti.

Appelsiinikuorilikeri

Appelsiinikuorilikeri

Appelsiinikuorilikeri

Appelsiinikuorilikeri

Appelsiinikuorilikeri

Appelsiinikuorilikeri

Appelsiinikuorilikeri


Ensimmäinen asia on seuloa marjakankaan läpi ja poistaa kuorin juoma. Toinen on jäähtyä, minkä vuoksi kaikki alkoholi tulisi kaataa litran purkkiin ja jäähdyttää 2 - 3 tuntia. Asetetun ajan kuluttua huomaat, että juoma on kirkastettu - tätä tarvitsimme! Lopulta löydämme kauniin suljetun astian, kaadamme appelsiinilipeäämme siihen ja nauti sen aromaattisesta ja virkistävästä hedelmällisestä mausta. Muuten, appelsiininkuorien viinaa voidaan säilyttää huoneenlämpötilassa. Ellet tietenkään ole valmis odottamaan niin kauan.

Appelsiinikuorilikeri
Kommentit (1)
  1. Ariella
    #1 Ariella vieraita 8. elokuuta 2015 18:36
    0
    Ja kuinka paljon appelsiineja annetaan virrata 140 grammaa kuorta?

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit