Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
Esittää pääsiäinen lahja tyylikäs ja kaunis, pakkauksista on huolehdittava etukäteen. Laatikko pääsiäismunia tai pieni pääsiäiskakku voidaan tehdä itsenäisesti ja sisustaa mielesi mukaan. Tekniikka "Decoupage"Antaa sinun siirtää minkä tahansa kuvan pintaan ja koristella sitä monin tavoin antaen vapaan mielikuvituksen mielikuvitukselle.

decoupage-laatikko


Tarvitsetksesi laatikon laatimiseen:
  • Pieni pahvilaatikko.
  • Akryylimaali (rakennus tai dekoopaus).
  • PVA-liima.
  • Pääsiäinen lautasliina.
  • Erivärisiä guašimaalauksia.
  • Lac.


Ota laatikko


1. Valitse kooltaan sopiva laatikko. Kuvien ulkopinta on maalattava tasaisesti valkoisella akryylillä. Jos kuva näkyy maalikerroksen läpi, levitä akryyli toistuvasti paksummilla iskuilla. Kun olet peittänyt laatikon kaikilla puolilla maalilla, anna sen kuivua kokonaan. Se vie keskimäärin 20 minuuttia.

maalaa valkoisella akryylillä

maalaa valkoisella akryylillä


2. Valmistele liima, kun laatikko on kuivumassa. Sekoita pienessä PVA-alustassa veden kanssa, kunnes neste on homogeeninen.

levitä PVA-liimaa


3. Lautasliina valita kirkas, kevät. Pääsiäismotiivit kanoilla, kaneilla ja kukilla tekevät. Leikkaa lautasliina neliöiksi, jotka ovat hieman suuremmat kuin laatikon seinä. Erota lautasliinan alemmat valkoiset kerrokset yläkerroksesta kuvan kanssa.

leikkaa lautasliinan koko

leikkaa lautasliinan koko


4. Aloita liittäminen laatikon yläreunasta levittämällä varovasti liimaa jokaiseen kangaspalaan. Tasoita heti laatikon pinnalla olevat epäsäännöllisyydet pehmeällä harjalla. Kuivaamisen jälkeen monet pienet laskoset katoavat itsestään, joten niistä ei ole syytä huolehtia.

liima

liima


5. Tee töissä pieniä taukoja, jotta liima voi kuivua hieman. Tämä on välttämätöntä, jotta vahingossa koskettamalla ei vahingoiteta jo liitettyjä kuvan katkelmia. Liimaa lautasliivien jäännöksillä laatikon pohja kerrostamalla ne päällekkäin. Jätä se ylösalaisin, kunnes se kuivuu kokonaan.

liima

liima

Koristele reunat

Koristele reunat


6. Kuivatun laatikon tulee olla hieman koristeltu ja antaa kuvan käsityön ulkonäkö. Tilavuusmuodot ja guašimaali ovat täydellisiä tähän. Laatikon sisäpuoli on tiheästi peitetty maalilla, yrittäen tuoda pintaväri mahdollisimman lähelle lautasliinan taustaa. Ja myös kuvan yksittäiset elementit voidaan maalata siveltimellä. Päivänkakkaraiden keskellä voidaan maalata esimerkiksi keltaisella maalilla jättäen paksut iskut. Tai jätä valkoisen ja keltaisen maalin kevyet taustoja taustalle, mikä luo käsin piirretyn kuvan tunteen.

lakka

lakka


7. Lakka auttaa laatikoiden lopulliseen ilmeeseen. Voit valita matta decoupage -lakan tai tavallisen rakennuksen. Mutta kaikki lakat kuivuvat pitkään. Decoupage-tuotteiden lakkaamiseen on olemassa erityinen menetelmä - suihkuta pinta hiuslakalla. Tällöin laatikko saa kevyen tyylikkään kiillon, kuivaa minuutissa ja mikä tärkeintä, ettei siinä ole vieraita hajuja.

decoupage-laatikko
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit