Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Kukkapaja
Mitä nainen voi antaa lomalle? Vaihtoehtoja on miljoona, mutta silti monipuolisimmat ovat kukat. Valtava valikoima kasvistojen kirkkaita edustajia ei todennäköisesti jätä välinpitämätöntä ainakin yhtä naaraspuolista. Kukki aina piristää, he voivat sanoa jotain, jota ei oikeastaan ​​voida ilmaista sanoin. Kun valitset oikean kukka-asetelman, et vain tee ihmisestä miellyttävä yllätys, vaan myös selitä tunteesi. Mutta tuoreilla kukilla on yksi haitta. Pidä siitä tai ei, ennemmin tai myöhemmin kaikki kukat haalistuvat ja menettävät alkuperäisen ulkonäkönsä. Siksi ehdotan tehdä samanlainen kukkakimppu omilla käsilläni, vaikka se ilahduttaa silmää ikuisesti.

Kukka mestarikurssi


Paras lahja joka on valmistettu omilla käsilläsi, joten yritetään tehdä kimppu monivärisiä kukkasia siitä, mitä jokaisessa kodissa on. Työtä varten tarvitset:
• värillinen kaksipuolinen paperi;
• PVA-liima;
• vanhat sanomalehdet;
• langat;
• kääre kukkakimppusta;
• halu, kärsivällisyys ja vapaa-aika.

Ensimmäinen työvaihe on perustan valmistelu
Kukkien kiinnitysperuste voidaan tehdä kahdella tavalla. Tarkastellaan kutakin niistä.
1. Papier-mache. Pohja voidaan tehdä levittämällä paperipaloja ilmapalloon. Jotta voit tehdä tämän, sinun on paisutettava tavallinen ilmapallo kokoon, joka määrittää kimpun koon.

pallo

levittämällä paperipalasia

levittämällä paperipalasia


Ota seuraavaksi tarpeettomat sanomalehdet ja leikkaa ne pieniksi paloiksi. Voitele pallon pinta vauvanvoiteella siten, että paperi ei tartu kiinni, ja aloita veteen liotettujen palatien levittäminen. Kun pallon pinta on täysin peitetty paperikerroksella, sinun on levitettävä toinen kerros, vain veden sijasta on käytettävä PVA-liimaa. Antakaa toimenpiteiden jälkeen 12 tuntia kuivaamista, lävistä sitten pallo ja poista sen palat pohjan ontelosta.
2. Ota paljon tarpeettomia sanomalehtiä ja muodosta niistä sopivan kokoinen pallo. Kiinnitä sen jälkeen muoto vetämällä sitä ääriviivaa pitkin tiheillä langoilla neulomista varten. Lomake on valmis.

Ota paljon tarpeettomia sanomalehtiä

korjaa muoto

korjaa muoto


Ensimmäinen menetelmä on melko aikaa vievä ja vie huomattavasti aikaa verrattuna toiseen, mutta papier-mačella pallojen pinta osoittautuu täysin sileäksi, mikä helpottaa kukien liittämistä siihen. Toisen menetelmän mukaan valmistettu pohja on erittäin helppo ja nopea suorittaa, mutta epätasainen pinta monimutkaistaa kukin liimaamista. Kun alusta on valmis, voit tehdä kukat itse. Kukkien tekeminen on kaikkein vaivalloin työ, joka vaatii sinnikkyyttä. Kukkojen koko, väri ja määrä riippuvat täysin mielikuvituksesta. Otan kaksipuolisen värillisen paperin ja leikkaan sen ensin 3 cm: n raidoiksi.Kukan koko riippuu nauhan paksudesta, mitä paksumpi se on, sitä suurempi kukka on. Lisäksi saksilla on tarpeen tehdä reunus liuskoille leikkaammatta sitä loppuun. Kun reunaliuska on valmis, se voidaan kiertää kukkaksi tulitikulla tai hammastikulla. Nauhan reuna on kiinnitettävä PVA-liimalla kukan pohjaan. Suorita muut kukat saman järjestelmän mukaan.

Kukkien tekeminen

Kukkien tekeminen

Kukkien tekeminen


Seuraava vaihe on kukien liimaaminen alustaan. Voit tehdä tämän rasvaa kukan pohja liimalla ja kiinnitä pohjaan.Anna liiman kuivua ja jatka kimpun jalkojen valmistukseen.

liimataan kukkia pohjaan

liimataan kukkia pohjaan


Kierrä putket vihreästä paperista ja venytä niitä varovasti loimilankojen alle. Voit kiinnittää ne lisäksi teipillä. Kun kukat ovat tiukasti kiinni pohjassa, ne voidaan järjestää kimppuun, mutta ennen sitä sinun pitäisi tehdä kukille ydin. Leikkaa pienet ympyrät eri väreistä paperia ja kiinnitä ne liimalla kukan keskelle. Kukkakimpun eleganssin saamiseksi voit ottaa vanhan pakkauksen kukista ja laittaa kimppu sinne, koristeltu vihreillä ja perhosilla. Kukkakimppu on valmis! Tällainen kirkas lahja aina ilahduttaa silmää ja tuo positiivista.

Kukka mestarikurssi
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit