Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Sisustuslasinaluset
Tänään koristamme kauniin viinipullon (tai samppanjan) jalustan. Tuotetta voidaan käyttää myös makeisrasiana. Voit ostaa aihion (kelkka MDF: ltä) erikoisliikkeistä. Internetissä on myös samanlaisia ​​tarvikkeita käsintehtyihin. Kelkkailua varten tarvitsemme siis:

- 2 m hopeanauhaa, leveys - 13 mm;
- akryylihelmi maali ja sieni;
- 2 m sinistä satiininauhaa, leveys - 9 mm;
- sininen strassit, halkaisija - 6 mm;
- 1 m valkoista pitsiä, leveys - 2 cm;
- 10 kpl kimaltelevia "lumihiutaleita", jokainen halkaisija - 2 cm;
- 2 kaunista harjakattohelmet, halkaisija - 1,5 cm;
- hyvä läpinäkyvä liima ("Moment-Gel" sopii);
- 1 m leveä sininen läpikuultava teippi, leveys - 7 cm.

Tarvittavien materiaalien koot ilmoitetaan ehdollisesti. Voit halutessasi noutaa alkuperäiset nauhat ja strassit. Tärkeintä on näyttää mielikuvitusta.

Tässä on tyhjä teline pullopinille (MDF-kelkka):

Viinipullojalustan sisustus


Tuotteen arvioitu pituus on 30 cm, leveys 12 cm ja korkeus 14 cm. Ensinnäkin peitämme kelkan akryylimaalilla tavallisella sienellä. Heti kun ensimmäinen kerros kuivuu, levitä toinen välittömästi. Joten väri tulee kylläisemmäksi. Työkappale on mahdollista pohjustaa ennen maalausta, mutta päätin tehdä sen ilman.

seiso tyhjänä


Leikkasimme kaksi hopeanauhan nauhaa, suunnilleen kelkan pituudelle. On parasta kiinnittää teippi työkappaleeseen segmentin tarkan koon määrittämiseksi. Nauhojen kärjet voidaan sulauttaa hieman sytyttimellä, joten ne näyttävät paremmin. Liimaa nauhat tyhjälle, kuten kuvassa.

Leikkaa kaksi hopeanauhan nauhaa


Samalla menetelmällä määritetään sinisen nauhan fragmentin pituus. Liimaamme tämän nauhan kahden hopeasegmentin risteykseen.

katkelma sinisestä nauhasta


Nyt korjaamme kipinät. Pisara tippaa liimaa, levitä lumihiutale. Pisara liimaa “piippaa” lumihiutaleen reiän läpi.

korjaamme kipinät


Paina sininen strazik päälle.

paina sinistä strazik-painiketta


Lumihiutaleiden tasaiseksi kiinnittämiseksi sinun on ensin hahmoteltava niiden kiinnityskohdat viivaimella. Ja toistamme sen viisi kertaa.

kiinni lumihiutaleet tasaisesti


Nyt alamme luoda keula pullon viiniä varten. Leikkaamme kaksi kaistaletta leveimmistä nauhoista, noin 20 cm, näistä saamme kaksi jousta, jotka kiinnitetään kelkan sivuille.

aloitetaan keulan luominen


Taita fragmentti puoliksi niin, että nauhan päät yhdistyvät keskelle. Ja ompelemme sauman “eteenneulan”.

Lisää fragmentti


Kiristämme sauman. Meidän pitäisi saada jousi. Leikkaa noin 18 cm pitsiä, omme neula ”eteenpäin” yhtä reunaa pitkin ja kiristä se. Tässä on tulos:

Kiristä sauma


Nyt takaisin hopeanauhaan. Leikkasimme kolme 20 cm: n palasia, taittamalla molemmat puoliksi ja kiinnittämällä neulalla ja langalla.

Leikkaa kolme katkelmaa


Ompele kaikki kolme fragmenttia keulaan. Valmistamme samanlaisia ​​koriste-elementtejä kahdesta segmentistä sinisestä nauhasta, joka on 15 cm pitkä ja sitten myös 8 cm pitkä.

Ompele kaikki kolme fragmenttia


Seuraava vaihe on viimeinen jousi. Ompelemme kaikki elementit yhdeksi kauniiksi koristeeksi. Kiinnitämme ylhäältä harjakoruhelman.

viimeinen jousi


Me liimaa keula kelkkaan. Ja nyt toistamme kaikki vaiheet ensin, vain tuotteen toiselle puolelle. Voit käyttää valmista jalustaa karkkitölkkinä makeiden herkkujen säilyttämiseen.

Jalustan sisustus


Ja tässä on esimerkki kelkan suorasta käytöstä - viinipullon (tai samppanjan) jalustana.

Viinipullojalustan sisustus
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit