Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Käsilaukku kaikkiin tilanteisiin
Tänään haluan kertoa teille, kuinka ommella käsilaukku kaikkiin tilanteisiin. Sinulla voi olla monia sellaisia ​​käsilaukkuja, ne ovat helppo ommella, toimivia ja ne voidaan ommella jokaiseen kesä- tai syksyasuun.

käsilaukkukuvio


Annan sinulle piirroksen laukusta, jolla on mitat. Tämä on kokeiltu vaihtoehto. Se sisältää helposti älypuhelimen pienessä taskussa, pussin suunnittelemattomia ostoja varten, lasit tai lukijan on asetettu takaosaan suuressa taskussa, ja edessä on iso lompakko, märät pyyhkeet ja kaikki muu.

kangas lukot


Pussin ompelemiseen tarvitsemme mitä tahansa ohutta tai paksua kangasta, tiheää teippiä kahvalle ja haavalle, kolme käärmettä. Käärmeet voivat olla salaisia ​​ja yleisiä. Sillä ei ole merkitystä.

käsilaukkujen kuviot


Hajotamme kankaassa olevat kuviot tarkkailemalla jaetun langan sijaintia,

kuvio


ja leikkaa osat siten, että saumoilla on 0,5 cm reunasta.

käsilaukku


Leikkaa lisäksi tasku. Kuvassa näytän, mihin käärmeet ommella myöhemmin.

kiinnitä tapilla


Ompelemme käärme kiinnittämällä sen englanninkielisillä nastoilla taskun etuosaan

me ompelemme


ja kirjoittaa suoraan neuloihin.

käsilaukku


Sitten ylitämme käärme kasvot

käsilaukku


Ja otamme weltin etupuolelta, poimimme tai teemme taitoksia kulmiin.

käsilaukku


Kiinnitämme taskun toisen osan kasvokkain, kiinnitämme neuloilla ja kiinnitämme vetäytymällä puolen senttimetrin reunasta.

käsilaukku


Me katkaisimme ylimääräisen käärmeen ja käännämme sen kasvoihin.

käsilaukku


Laitamme taskun takaosan eteen ja brodeeraamme siksak-ompeleen kauneuden vuoksi. Jos kangas on ohut - voit yksinkertaisesti ommella ja ommella.

käsilaukku


Nyt sinun on ommeltava käärmeet laukun etuosaan. Ompele käärmeet eri suuntiin, lopputuotteessa ne näyttävät yhteen suuntaan.

käsilaukku


Kiinnitä molemmat käärmeet ja piirrä koristeommel. Kiinnitämme sitten neuloilla taskuun ja kiinnitämme.

käsilaukku


Nyt alamme suunnitella etuosaa, sanoisin jopa tuotteemme huippua. Tätä varten sinun on kiinnitettävä kahvasta katkaistu teippi keskelle, niin paljon, että laukku kuljetetaan olkapäällesi. Kiinnitä sitten nauha neuloilla osan muotoa pitkin putkiston muodostamiseksi. Miksi juuri neuloilla? Merkinnät eivät aina pidä reunaa hyvin kääriessä, neulat ovat tässä suhteessa ihanteellisia ja nopeampia.

käsilaukku


Haluan tässä muistuttaa heti, että sinun on ommeltava pienet tarranauhat koko pussin molemmille puolille kuvan osoittamalla tavalla. Laitamme osan tarranauhalla kasvokkain taskussa olevaan osaan (ei suinkaan päinvastoin) ja kiinnitämme neuloilla keskelle ja muihin osiin lähellä reunaa. Itse reunaa ei tarvitse kiinnittää, siellä on jo muodostunut riittävän jäykkä reuna.

käsilaukku


Ompelemme osan koko muotoa pitkin jättämättä mitään mihinkään. Ompelemme koko osaa pitkin, poiketen 0,5 cm: n reunasta, sitten avaamme yhden käärmeistä ja kierrämme sitä varovasti poistamalla neulat. Joka unohti ommella tarranauhan, voi tehdä sen manuaalisesti, kuten minä. Tässä ei ole mitään kauheaa.

käsilaukku


Käsilaukkuamme on valmis. Käytä mielellään.

käsilaukku
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit