Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
Unikkojen valmistamiseksi japanilaisesta polymeerisavista tarvitset Claycraft by Deco -saven valkoisella, sinisellä ja punaisella. Valkoinen on perusväri, ja punainen ja sininen ovat pigmenttejä, jotka lisätään perusvalkoon ja tarvittavat värit luodaan. Tarvitaan myös PVA-liimaa, liimaharjaa, saksia, hammasharjaa, hedelmiä, vesikulhoa, munien tai laatikoiden muoto lasten yllätyksistä, pesällisen muotoinen haava wc-paperia ja lautasliina. Huggyes käyttää parhaiten lautasliinoja, koska niillä on tarvittava rakenne, joka auttaa saviamme ei kuivumaan valmistusprosessin aikana.

Unikon valmistukseen


Ensinnäkin otamme pakkauksista tarvittavan määrän savea kuvan osoittamalla tavalla ja laitamme sen lautasliinaan, jonka jälkeen peitämme toisen kerroksen lautasliinaa niin, että savi pitää kosteutta.

tarvittava määrä savea


Otamme valkoisen perusvärin ja alamme aktiivisesti vaivata sitä käsissämme, venyttää sitä, kuten kuvassa.

venyttää


Savi vapauttaa tahmean aineen ja muuttuu käytettäväksi muokattavaksi, pehmeämmäksi. Sekoittamalla punaista ja sinistä saadaan lilaväri, jota käytämme itse kukan perustamiseen, jonka jälkeen lisäämme sen valkoiseksi.

lisää se valkoiseksi


Pudota kämmenellesi toisen käden sormet kuten kuvassa.

sormen paine

sormen paine


Piirrämme veitsen kevyellä paineella kuvan kuin unikukka.

piirtäminen kuin unikukukka


Sakset leikkaavat kulmat.

Sakset leikkaavat kulmat


Puristamalla hammasharjalla painetta, puristamme kuvioidun kuvion, mikä tekee keskuksestamme vieläkin todellisemman kukan.

todellinen kukka


Sekoitamme punaisen saven ja valkoisen saven, kuten kuvassa, ja jaamme 10 osaan, joista 5 on hiukan suurempia kuin muut.

Sekoita punainen savi ja valkoinen

enemmän kuin muut


Muodostettua pisaran, kuten keskellä, rullaamme sen kädestä kevyesti koskettamalla toisen käden sormea.

vieritä sitä kädestä


Munien muotissa asetamme kukkalehdet.

Munien muotissa


Liimaa täplät keskelle PVA-liimalla ja harjalla. Jotkut silmät voidaan sijoittaa hiukan korkeammalle kuin muut.

Jotkut silmät voidaan asettaa


Voitele pienten terälehtien päät liimalla ja liimaa ne keskelle.

Rasvaa rkttv


Liimaamme jokaisen seuraavan terälehden edellisen päälle ja jatkamme sitä puoli senttimetriä. Viides terälehti on asetettava ensimmäisen alle.

liimaa päälle


Teemme samoin muiden terälehden kanssa, jotka ovat suurempia. Kun olet liimannut kaikki terälehdet, paina niitä varovasti kukan pohjalle, venyttämällä sitä ja antamalla unelle muodon.

kukan pohja


Levitämme kukkalehdet, pääasia on tehdä se erittäin kevyesti, jotta ne eivät menetä muotoaan. Jotta kukka ei menettäisi muotoaan kuivumisen aikana, se on asetettava purkkiin niin sanotun "pesän" kanssa, jonka valmistus on hyvin helppoa. Kääri wc-paperi käden ympärille ja kiinnitä se.

laita purkkiin


Kuivaa täydellisesti, jätä tuote yksin 24 tunniksi.

Japanilainen unikko


Sitten voit kiinnittää sen hiusneulaan, joustavaan, vanteeseen tai luoda kokonaisen koostumuksen tällaisista väreistä, kaikki riippuu mielikuvituksestasi. Muista, että tämä polymeerisavi ei pidä kosteudesta, joten tuotteen kostuttaminen on kielletty.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit