Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Valoisa ja lämmin ruudullinen
Kirkas ja lämmin tee-se-itse-viltti koristaa sisätilat ja tulee uskomaton lahja rakkaallesi. Tällaisen ruudun neulominen ei ole vaikeaa edes aloittelijalle. Tärkeintä on osoittaa vähän kärsivällisyyttä.

Valoisa ja lämmin ruudullinen


Joten tämän monivärisen ruudun virkkaamiseksi sinun on hallittava vain kaksi neulotekniikkaa - ilmapiiri ja virkkaus, joita seuraavassa kutsutaan nimellä V.P. ja S.N.
1. Rekrytoimme 10 V.P.

Valoisa ja lämmin ruudullinen


2. Seuraavaksi sinun on suljettava rengas, neulomalla ensimmäinen silmukka viimeisessä. Neulottiin vielä 2 V.P.

Valoisa ja lämmin ruudullinen


3. Neulomme 2 S.N. ilmalenkkien renkaaseen. Valmistamme vielä 2 V.P. Käytämme samaa algoritmia, neulomme vielä kolme kertaa, mutta 2 S.N: n sijasta. neulottiin 3 S.N. Tuloksen tulisi olla neliö, jossa on 4 saraketta, joiden paine on 3 C.N, ja 4 kaaria, joiden paine on 2 V.P.

Valoisa ja lämmin ruudullinen


4. Lisää toinen väri, neulo silmukka kaarin läpi V.P. edellinen väri. Jatkamme edelleen edellisen kaavion mukaisesti - 2 V.P., 2 S.N., 2 V.P., 3 S.N., 2. V.P., + 3 S.N. samaan silmukkaan. Toisin sanoen, yhdessä edellisen värin ilmapiirin kaaressa pitäisi olla 2 pylväästä 3 S.N.

Siten neliö tulee ulos, josta tulee tulevan ruudukon muoto. Suljemme renkaan ja jatkamme uusien värien lisäämistä neulomalla neliö samalla tavalla.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit