Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Helppo tapa laastia
Tee-se-itse-korjaukset aiheuttavat paljon ongelmia. Jotkut niistä voidaan ja pitäisi ratkaista itsenäisesti, mukaan lukien omien, alkuperäisten ratkaisujen löytäminen. Joten kokeilu- ja virheprosessissa löysin tavan levittää laasti tiiliin. En voi turvallisesti sanoa, että niin yksinkertaista ajatusta (kuten kaikkea lähellä nerokasta) ei syntynyt kenellekään muulle, mutta siitä tuli minulle ainutlaatuinen, koska en ollut tavannut sitä missään muualla.

kuinka laasti laatat


Joten, kuinka pyyhi laatat lattialle ilman likaa ja loputonta puhdistusta? Vastaus on yksinkertainen - tavallinen leveä nauha!
On tärkeätä olla pelkäämättä, että teippi tarttuu tiukasti laattaan tai jättää tahmeita jälkiä - niin ei tapahdu. Nauhanauha on paljon vähemmän kätevä - sillä laasti kuivuu heti ja repäisemällä teippiä pois, laastin pienet murut valuvat lattialle. Täytyy imuroida tai lakaista. Ja koska pyrimme pelastamaan itsemme tarpeettomalta työltä ja kysymyksestä, kuinka puhdistaa laatat saastumisesta, on parempi ottaa yksinkertainen teippi.

Injektointiprosessi
Itse asiassa ei ole mitään monimutkaista. Laattojen saastuminen tapahtuu tavanomaisella tavalla: sama laastin sakeus, samat työkalut. Ainoa ero on, että leveät teipiteipit on liimattu saumojen reunaa pitkin.
• Kätevin on työskennellä kahdella tai kolmella kerralla. Teippi on liimattu yhtä viivaa pitkin molemmilta puolilta.

tarranauha


• Kun pinta on valmis, levitä liuos saumalla lastalla. Purista laasti hyvin sisäänpäin koko pituudelta. Sitten vedämme työkalun voimakkaalla liikkeellä saumaa pitkin ylimääräisen poistamiseksi, ja laastikerros oli tasainen.

laasti laatta


• Ei ole välttämätöntä korvata kauan, jotta laastilla ei olisi aikaa tarttua kunnolla. Tietysti sinun ei pitäisi yrittää heiluttaa työkalua liikaa, jotta lika ei pääse "turvallisuus" -teipin reunojen ulkopuolelle.
• Kun kaikki on valmis, kuori molemmat teipin nauhat varovasti sauman reunoilta.

kuori teippi irti


• Seurauksena on, että saamme melkein täysin sileän ja puhtaan pinnan. Riittää, kun pyyhi satunnaiset pisaroiden kostealla sienellä kerran.

johtopäätös
Joku saattaa sanoa, että teipin kiinnittäminen vie paljon aikaa, mutta henkilökohtaisesti minusta on paljon helpompaa viettää minuutti liimausteipin liimaamiseen kuin pestä lattia useita kertoja. Jokainen päättää itse, miten laatta kunnolla injektoidaan, mutta minun tapauksessani tämä menetelmä helpotti elämää huomattavasti. Toivon, että tämä yksinkertainen vinkki auttaa myös sinua!
Kommentit (4)
 1. Grisha
  #1 Grisha vieraita 20. lokakuuta 2014 22:53
  2
  Sanon, että tuon sileän laatan kohdalla on todella outoa uida sellaisella hölynpölyllä kuten skotti nauhalla.)
  Hieroin 200 neliömetriä laattoja, joiden koko oli 60x60 cm, 3 tunnissa ... pyyhkimällä jne. järjestelmän kanssa olisin mennyt 1 päivä)
  1. Akril
   #2 Akril Vierailijat 9. huhtikuuta 2019 klo 10:15
   0
   Ja toinen viikko teipin jälkien poistamiseksi 200 neliömetristä. laatat .. sinulta sylkeisit näitä vinkkejä, Grisha)))
 2. täten
  #3 täten vieraita 23. tammikuuta 2015 21:19
  3
  teipin jäljet ​​ovat joskus jopa vaikeampia pestä kuin pufferi (laasti) hymy )
 3. Akril
  #4 Akril Vierailijat 9. huhtikuuta 2019 klo 10:14
  0
  Olisin lyönyt rakentajaa, joka aikoo kiinnittää teippiä laattaan. Et voi kuvitella kuinka vaikeaa on sen pestä. Pyörän keksiminen ei ole sen arvoista. Kaikki on yksinkertaista ja nerokasta, lastalla, sienellä ja ämpäri vettä, jotka on vaihdettava useammin - siinä kaikki !!!

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit