Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Lasten neulotut kellot
Kun vauva tai vauva kasvaa, he tietävät jo, että kello kuulostaa "tick-tock". Vauvakellojen ostaminen aikamme aikana ei ole vaikeaa, mutta missä on tae niiden turvallisuudesta, lisäksi lapsi voi rikkoa ne heti ensimmäisenä päivänä. Ehdotan tehdä oman kellon, nimittäin virkata sen. Kyllä, heillä ei ole mekanismia, mutta tarvitseeko lapsi sitä? Tämä on erinomainen koriste lapsen kahvalle, hän pystyy tutkimaan sen, kun ajaa rattaissa, kertoo ja näyttää kaikille ystäville ja sukulaisille.

Kellonrannekkeen tekemiseen käytän ohutta lankaa, 100% puuvillaa, 7 eri väriä, koska tarvitsemme kirkkaita epätavallisia kelloja. Lisäksi valitsimen valmistuksessa käytän valkoista lankaa, punaisia ​​helmiä. Voit ottaa minkä tahansa värisiä helmiä, jos vain ne erottuvat taustasta. Ja tietenkin, koukku on parempi kuin 0,9 mm. Ensin sinun täytyy sitoa kellolaukku. Ota tämä punainen lanka ja soita 2 VP. Sijoita toisessa silmukassa 6 RLS (sarakkeet ilman virkkausta), jatka sitten ilman kytkentäsilmukkaa ja ilman nostopiirejä neulominen pyöreitä. Sijoita toisessa rivissä 12 RLS, kolmannessa - 18 RLS, neljännessä - 24 RLS. Ainoastaan ​​tämän rivin lopussa yhdistävä sarake antaa ympyrän täydelliseksi.

pyöreä neulonta


Seuraava vaihe on soittaa valinta. Mutta koska numerot on tarkoitus tehdä helmistä, on ensin asetettava 12 lankaa lankaan. Valita valkoisella langalla, valitse 5 VP, lukitse ketju renkaaseen. Valitse renkaassa 12 CCH (kaksinkertainen virkkaus). Täällä on tarpeen neuloa 3 VP rivin alussa, ja niitä pidetään 1 CCH: na, ja rivin lopussa on yhdistävä sarake. Seuraava rivi yhdistetään RLS: ään linkittämällä 2 RLS: ää jokaisesta edellisestä rivistä. Kolmas rivi on vaikein kaikista kellojen neulontariveistä. Neulominen tehdään helmillä. Helmien tasaiseksi järjestämiseksi on tarpeen neuloa 1 RLS helmillä, 1 - ilman helmiä. Kun olet sitonut 1 ks, on tarpeen vetää helmi langan pohjaan, asettaa se neuloksen eteen, syöttää koukku helmien taakse ja sitoa sc. Helmet ovat keskellä neulomista. Jatka tällä tavalla rivin loppuun. 4. krs neulo RLS tekemällä lisäys yhden rivin läpi.

pyöreä neulonta


Kirje lopuksi minuuttien ja tuntien kädet mustalla langalla ja neulalla. Valinta on valmis. Se on myöhemmin ommeltava kellolaukkuun. Nyt sinun täytyy tehdä rannekoru rannekellot. Kiinnitä tämä lanka kellokotelon merkittyyn kohtaan ja soita VP-ketju, määrittämällä aiemmin hihnan koko.

pyöreä neulonta


Kiinnitä seuraava langan sävy ja neulo krs: n virkka. Neulo siten 5 riviä hihnan kotelon molemmille puolille. Valitsimen alapuolelle on asetettava tavallinen hihna ilman lukkoa, ja yläosaan on sidottava 10 VP: n silmukka, sido se RLS: llä silmukan tekemiseksi hihnan kiinnittämistä varten.

tee erillinen silmukka

Neulo 5 riviä hihnasta

Neulo 5 riviä hihnasta

Neulo 5 riviä hihnasta


Työ on melkein valmis. Jää vain tehdä erillinen silmukka lapsen kiinnittämiseksi käteen. Kerää 15 VP: tä, lukitse ne renkaaseen, sido RLS-rengas toiseen lankaan.

tee erillinen silmukka


Aseta rengas hihnan päälle. Nyt voit laittaa kellosi ja käydä kävelyllä. Tällainen erikoinen lelu auttaa sinua oppimaan värejä nopeammin ja oppimaan määrittämään ajan.

Lasten neulotut kello

Lasten neulotut kello

Lasten neulotut kello
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit