Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Neulottu värikäs puku 25 cm pitkälle nukkeelle
Pipu-virkkaava nukke


Jos vauvasi varusteet hänen nukkenukelleensa ovat vanhentuneita, ehdotan sen päivittämistä. Se näyttää hyvin omaperäiseltä. Voit neuloa hatun vauvalle tai sarjan, joka koostuu hatusta ja huivista. Tässä tapauksessa ne näyttävät erittäin harmonisilta krysalin kanssa. Puvun neulomiseen käytän erivärisiä akryylilankoja. Aluksi ajateltiin neuloa puku kaikissa sateenkaaren väreissä, mutta juuri silloin kotona ei ollut sinistä lankaa, ja päätin yrittää neuloa ilman sinistä. Koukku 2 mm. Voit käyttää mitä tahansa lankaa riippuen jäännöksistä ja fantasioista.

Joten aloitetaan. Neulominen alkaa jalkojen pohjasta. Jokainen puku rivi tehdään erivärisellä langalla. Valitse tämä valitsemalla 20 VP punaisella langalla ja sulje se renkaaseen.

neuloa virkkaa


Neulo jokaisesta silmukasta 1 RLS (yksi virkkaus). Rivin lopussa on yhdistävä silmukka ja kunkin rivin alussa 1 VP, jos rivi neulotaan RLS: llä, ja 3 VP - jos rivi koostuu SSN: stä.

neuloa virkkaa


2. rivi: neulo samalla tavalla kuin ensimmäinen. 3. rivi: neulo lankasarakkeilla (CCH) oranssi lanka. Tee lisäys ensimmäiseen ja viimeiseen silmukkaan, eli neulo 2 CCH: ta heistä.

neuloa virkkaa


4. rivi: neulottua keltaista lankaa, kaikki CCH ilman lisäyksiä. 5. rivi: neulomme vihreänä kuin 3. rivi, eli tee 2 lisäystä.

neuloa virkkaa


6. rivi: sinisellä, samanlainen kuin 5. rivillä; 7. rivi: neulo violetti lanka samoin kuin 5. rivi.

neuloa virkkaa


Yksi jalka on valmis. Samoin sinun täytyy sitoa toinen.

neuloa virkkaa


Nyt sinun on neulottava rivi punaista SSN-lankaa yhdistämällä jalat yhdeksi kappaleeksi. Neulo yksi jalka neulomalla silmukka sitomatta, neulo CCH toiseen jalaan ja jatka neulominen kierrä jo yksi yksityiskohta.

neuloa virkkaa


Neulo siis 19 riviä mukaan lukien.

neuloa virkkaa


16. rivissä ei tarvitse yhdistää riviä takaosan keskelle kiinnittimen järjestämistä varten. Lisäksi rivin lopussa on tarpeen sitoa 2 VP: n ketju siten, että kiinnitin on päällekkäin. Tämän jälkeen on tarpeen järjestää käsiaukot hihojen neulomiseen. Voit tehdä tämän jakamalla neulonta 3 osaan ja neulo erikseen takaosan kaksi ja kaksi osaa. Neulo korkeintaan 23 riviä.

neuloa virkkaa


24. rivin etuosa: 6 CCH, 1 PS (puolipylväs), neulo sitten RLS, rivin lopussa neulo PS ja 6 CCH.

neuloa virkkaa


25 riviä edessä: samanlainen kuin 24 riviä. 24 riviä taakse: SBN 25 rivi: kuten 24 rivi puvun etuosasta.

neuloa virkkaa


Seuraava askel on järjestää kaulus tätä varten kääntää puku ulospäin ja suorittaa olkasaumat. Tämän voi tehdä RLS. Sitten CCH sitoo portin ensimmäisen rivin. Toinen ja kolmas yhdistää sc.

neuloa virkkaa


hiha:
Sido hihan kädensija purppuralangalla. Vaihda sen jälkeen punaiseen lankaan ja neulo ensimmäinen rivi. 2–5 riviä neulotaan CCH, vähentämällä 2 silmukkaa jokaisessa rivissä. On huomaamatonta tehdä tämä käsivarren alla. Neulo kolme viimeistä riviä purppura-, kelta- ja punaisella langalla.

neuloa virkkaa


Sido samalla tavalla toinen holkki. Sido leikkauksen reuna takana ja ompele napit tai napit.

neuloa virkkaa


Mukavuuden vuoksi suunnittelin siteet portin yläosaan sitomalla ketjut VP: stä.

neuloa virkkaa


Korkki. Valitse 5 VP ja sulje renkaan 1. rivi: 6 RLS; 2. rivi: 12 RLS; 3. rivi 18 ks. Jatka neulomista litteää ympyrää, kunnes se saavuttaa papun pään kehän.

virkkaa hattu


Sen jälkeen jatka neulomista lisäämättä, kunnes korkin vaadittu korkeus on saavutettu. Se on parasta tehdä neulauksen aikana sopivaksi suojautuaksesi tarpeettomalta työltä.

Virkkaa vauva hattu


Puku on valmis, voit pukeutua nukkeen ja mennä hänen kanssaan kävelylle.

virkkaa vauva nukke puku

Pipu-virkkaava nukke
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit