Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Postikortti" Punainen kissa "
Aihiot ja työkalut tämän toteuttamiseksi kappaletyö tarvitsemme vähän:
väri pahvi;
sakset, hallitsija;
PVA-liima;
huopakynä, yksinkertainen lyijykynä;
kaksi oranssia paperilautasliinaa, bambuvarta
koristeellinen kukka.

Pahvin sijasta voit käyttää samettipaperia. Se näyttää tyylikkäämmältä, mutta vaatii enemmän tarkkuutta työskennellessään liimalla. Ensinnäkin, sinun on leikattava tavallisen onnittelukortin muodossa oleva suorakulmio - 10x15 cm pahvista. Levitä kissan figuuriin hieman havaittava luonnos aihioon yksinkertaisella lyijykynällä: kaareva selkä, häntä, pää. Se riittää.

rullata oljet


Rullaa olki kummastakin taitetusta lautasesta, kulmasta alkaen. Voit käyttää apuna bambuvarta - se on melko ohut ja ei luista. Ei ole välttämätöntä kiertää kovin tiukasti, jotta oljen on helpompi taittaa olki kurpitsaan.

luonnoskuviot


On helpompaa aloittaa kiinni kissan vartalo. Kynälinjaa pitkin tulee levittää ohut liimaviiva. Tälle tarranauhaan liimataan varovasti olkapäästä kiertynyt turnaja, etujalasta alkaen. Pidä sitä vasemmalla kädellä, sinun on vääntyä sitä hiukan, painamalla se pahviin.

ohut liimaliuska


Kaikki mitä jäljellä on, kun takajalka on katkaistu. Loppuosa on kätevä häntää varten. Toista lautasliinaa käytetään pään valmistukseen. On parempi aloittaa liimaus otsan keskeltä korvien korostamiseksi. Liimaa kissan silmät kahdesta kudospallasta. Kolmas pallo toimii kissanpennun nenä ja suu. Nyt sinun täytyy ajaa värillinen huopakynä liimatun valjaan yli, jättäen raidat ja ympyrät. Voit halutessasi piirtää viikset huopakynällä huopakynällä. Lisäksi pieni koristeellinen kukka tai perhonen, joka lentää tyytymättömän kissan yli, koristaa kortin.

Onnittelukortti Punainen kissa
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit