Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Kolmiulotteinen kuva
Antiikki tyylitys: koristeellinen levy, jossa on kolmiulotteinen kuva. Pidän todella antiikista. Heissä on ajassa salaperäinen viehätys: Kun he sisustivat kartanon sisätiloja, he olivat todistamassa sen asukkaiden kohtalosta, ja sitten he tulivat aikamme ikään kuin yhdistivät menneisyyden ja nykyisyyden näkymättömällä säikeellä. Antiikki tai perintötavarat ovat epäilemättä erityisiä asioita, jotka välittävät tarkasti viime vuosien tunnelman, mutta kaunis antiikkityylinen tuote antaa samanlaisen vaikutuksen.
”Vanhasta” koristelevystä tulee paitsi upea sisustuksen sisustus, myös suuri lahja ystäville ja rakkaille. Loppujen lopuksi sen arvo on myös siinä, että se on valmistettu käsin.
Työskentelyyn tarvitsemme öljyvärimaalauksia (mukaan lukien titaanivalkoinen), guašia, kertakäyttöisen levyn, plastiliinin, pahvin, harjat, väritöntä liimaa (”Second”, “Moment”), PVA-liimaa, lyijykynää, läpinäkyvää lakkaa, sekä kuvaa (fragmentti) maalauksia tai omaa ideasi), joka toimii mallina tulevaisuuden tontille. Valitsin Martynovin litografian, joka kuvaa Tauride-palatsia.

Työtä varten tarvitsemme


Levyn kuva on kolmiulotteinen, joten alkuperäinen kuva on jaettava ehdollisesti useisiin kerroksiin. Leikkaa ensimmäinen kerros pahvia - kaikki paitsi taivas. Liimaa levyn pohjaan. Kartongin ympyrän ja levyn sivuseinien väliset raot suljetaan varovasti plastiliinilla (ja siten jokainen kerros). Jatkotöiden helpottamiseksi on parempi maalata tyhjät kohdat välittömästi valkoisella guašilla.

Leikkaa ensimmäinen kerros pahvista


Seuraavat kerrokset ovat alkuperäisen kuvan elementtejä, jotka sijaitsevat ensimmäisellä, toisella tasolla jne. Suunnilleen samalla tavalla kuin me toistamme ne veneessä. Palatsin etuosa, lähellä olevat pensaat, osa puista, samoin kuin kaikki alla oleva, liimataan toisella kerroksella.

Seuraavat kerrokset


Kiinnitämme jäljellä olevat elementit kolmannella kerroksella ja vain ihmisten figuurit tulevat etusijalle (neljäs kerros).

Muut tekijät


Lomake on valmis, se jää vain antamaan sille väriä. Aloitamme kuvan maalaamisen taustasta.

Aloita kuvan maalaus


Maalaamiseen käytin vain guasšimaalia, koska kaikki elementit ovat hyvin pieniä, on vaikea maalata niitä öljyllä tai akryylillä. Ja guassi, ensinnäkin, kuivuu nopeasti, ja toiseksi, tahrat, epätasaiset iskut tai epätarkat linjat poistetaan helposti.

Väri seuraavat kerrokset


Lakkapinnoite kompensoi guašimaalin tylsyyttä, mutta suuremman värikylläisyyden vuoksi jotkut elementit voidaan maalata öljyllä.
Levyn seinät on maalattu ohuella titaanivalkoisella kerroksella - ne ovat tasaisia ​​ja läpinäkymättömiä, mikä luo keramiikan vaikutuksen. Levitä koriste sitten vihreällä öljymaalilla.

Lakka kompensoi tylsyyttä.


Jää vielä peittää levy lakalla, tehdä silmukka takana ja ripustaa seinälle.

tilavuuskoristeellinen koristelevy


Koristelevy ei vaadi materiaalikustannuksia, koska se on valmistettu jätemateriaalista. Käsityö näyttää kuitenkin vanhalta käsin valmistetulta keraamiselta tuotteelta.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit