Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Upea valokuvapaneeli
Me kaikki rakastamme valokuvia sisustuksessa. Voit sijoittaa ne seinille, hyllyille, yöpöydille ja niin edelleen. Olemme jo tottuneet siihen, että valokuvat voidaan kehystää - se on kaunis ja vakio. Jos kuitenkin haluat jotain epätavallista sisätiloissa, ehdotan sinun tehdä minulle epätavallinen seinäpaneeli. Se tehdään tarpeeksi nopeasti, ja tähän käytetään tavallisia, improvisoituja materiaaleja.

Mitä valmistukseen vaaditaan:
- Sarja puisia pyykkitappeja. 24 kappaletta riitti minulle, mutta pyykkipanien lukumäärä riippuu suoraan perusympyrän halkaisijasta ja koosta.
- Pahvi paneelin pohjalle.
- Sakset.
- Liimaa pistooli tai muu luotettava liima.
- Lyijykynä.
- Kuiva liima pahviosien liimaamiseen.
- Levyt tai muut ympyrät pohjan merkitsemiseksi.


vaaditaan valmistukseen


Aloitamme paneelin pohjamuodon valmistuksesta. Otamme neliön pahvia ja levitä siihen sopivan läpimitan astioita. Lyijykynä ympyrän muotoinen ympyrä.

paneelin pohja


Seuraavaksi tuloksena olevan ympyrän keskelle aseta pienemmän läpimitan levy ja ympyröi se myös lyijykynällä. Varmista huolellisesti, että pieni levy on tarkalleen piirretyn ympyrän keskellä, jotta muoto on tasainen.

laita lautanen


Seuraavaksi leikkaa piirretty pohja. On tarpeen tehdä kaksi identtistä levyä. Toinen tapahtuu yksinkertaisesti. Kiinnitä jo leikattu levy pahviin ja ympyrä se kynällä. Kun leikkaat, leikkaa merkinnät kynällä, niin että halkaisija on sama kuin edellisessä levyssä.

piirretty pohja


Liimaamme kaksi identtistä osaa toisiinsa. Tämä on välttämätöntä, jotta pohjamuoto on jäykkä.

Liimaa kaksi identtistä osaa


Alamme kiinnittää pyykkitappeja. Liimaamme ne pihdillä keskelle niin, että pyykkitappien "suu" näyttää keskustasta. Jos haluat kiinnittää pyykkitapit tasaisesti ympyrään, merkitse ensin neljä sivua lyijykynällä ja liimaa pyykkinapit näihin.

Alamme kiinnittää pyykkitappeja


Täsmälleen samat neljä merkintää tehdään nyt jo liitettyjen pyykkipoikkien väliin ja liimataan uudet.

neljä muistiinpanoa nyt


Nyt pyykkipinojen jakaminen ei ole täysin vaikeaa. Aukkoihin on vielä liimattava kaksi vaatteiden tappia. Tämän jakauman avulla voit sijoittaa esineitä symmetrisesti alustan pinnalle, mikä on erittäin tärkeää.

jakaa pyykkipojat


Tämä on valopaneelin perusta.

perusta valopaneelille


Ripustamalla jalustan seinälle, voit kiinnittää suosikkikuvasi, postikorttisi, temaattiset kuvasi luokkien kanssa lasten kanssa tai rakkauspöytäkirjat miehellesi naulakkoihin. Mielikuvitusta varten on paljon paikkoja.

teemakuvat luokille

DIY-valokuva
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit