Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
Lapsuus on erittäin tärkeä ja erityinen aika. Lapsen ollessa pieni, hänelle voidaan nopeasti ja helposti opettaa mitä tahansa. Voit aloittaa, kuten he sanovat, vaipoilla, älä murehdi siitä, että lapsi on vaikea. Jos esität harjoittelua pelin muodossa, se ei ole vaikeaa, vaan melko erittäin mielenkiintoista. Nykypäivän työpajassa haluan puhua kuinka ommella epätavallinen kasvatuslelu vauvalleni.

Joten tarvitsemme:
- Erivärinen kangas, jotta vauvan leikkimisestä olisi mielenkiintoisempaa.
- Neula ja lanka vastaavat kankaan väriä.
- Erilaiset lukot: napit, koukut, napit, vetoketjut, napsautuskoukut ja niin edelleen.
- Sintepon täyttöä varten.
- Sakset.

Vaadittavat materiaalit


Teemme mäyräkoiran, hänellä on pitkä runko, joka voidaan jakaa useisiin osiin, jotka on kytketty lukkoilla. Selvitämme mitä osia tulee olemaan. Pää ja perse, kaksi osaa jaloilla ja kaksi osaa vatsalle. Yhteensä saadaan kuusi erillistä kehon osaa. Vatsan ja käpälien osat ovat suorakaiteen muotoisia. Pää ja takapinta ovat pyöreät ja erikokoisia.
Alamme leikata työkappaletta. Leikkasimme pois jalat, suorakulmaisen osan ja osat osien liittämistä varten.

leikkaa aihiot


Ensin ompelemme jalat ja kiinnikkeet. Liitä sitten suorakulmiosta ja ompele se varovasti. Täytä saatu yksityiskohta synteettisellä talvella. Sen tulee olla pehmeä ja riittävän tiheä muodon säilyttämiseksi.

Me täyttö sinteponilla


Täsmälleen samalla tavalla leikkaamme, leikkaamme ja ommelemme jäljellä olevat suorakulmaiset osat.

leikkaa ja ompele


Sinun täytyy miettiä vähän päälläsi. Ensin leikkaa ja leikkaa kaksi symmetristä pään osaa. Tee leikkaus suuhun ja ompele vetoketju siihen. Tee sen jälkeen korvat ja kiinnitin. Ompele pää varovasti, aseta korvat ja kiinnikkeet siihen ja ompele pienillä askeleilla. Muista täyttää täyte polyesterillä ennen pään kahden osan ompelemista kokonaan. Kun se on valmis, ompele silmien toiselle puolelle.

alkaa ommella lukkoihin


Nyt tärkein osa - alamme ommella lukot. Valitse heidän sijainti itse.

painikkeet menevät pidemmälle


Pääni on kiinnitetty osaan jaloilla tarranauhalla, sitten on painikkeet, joita seuraavat painikkeet, renkaat ja koukut. Osoittautuu, että tässä on niin pehmeä ja informatiivinen lelu, joka ei kyllästy vauvasi pitkään.

Tekstiilikoira


Kangas voi olla erilainen paitsi värin, myös tekstuurinsa. Tässä tapauksessa lapsi ei vain oppi lukot, vaan myös oppii erottamaan kankaat kosketuksella.

DIY tekstiilikoira
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit