Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» » » »Ένα παιδικό όνειρο, ή ένα συλλεκτικό
Χαιρετισμοί, αγαπητοί αναγνώστες. Πιθανώς, στη ζωή, κάθε άτομο έχει το δικό του χόμπι, γιατί πρέπει τουλάχιστον να ξεφύγετε με κάποιο τρόπο από τη συνηθισμένη ρουτίνα. Και σήμερα, μπορείτε να επιλέξετε ένα χόμπι από μια εκτεταμένη λίστα, ή μπορείτε να βρείτε το δικό σας. Η επιλογή μου έπεσε στη μοντελοποίηση, και συγκεκριμένα στη μοντελοποίηση από χαρτί και άλλα είδη γραφείου. Και θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας.
Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε πραγματικά αυτό. Μετά από όλα, όπως και άλλα χόμπι, η μοντελοποίηση αυτού του τύπου απαιτεί από εσάς να επιθυμείτε και λίγο χρόνο. Άλλωστε, αφού κυριαρχήσετε τις δεξιότητες, μπορείτε να αντικατοπτρίσετε σχεδόν όλα τα αντικείμενα σε χαρτί.
Τι είναι η μοντελοποίηση γενικά; Ίσως ορισμένοι θα το σκεφτούν αυτό origami. Αλλά όχι, στην πραγματικότητα διαφέρουν ο ένας από τον άλλο.
Το Origami είναι όταν χρησιμοποιείτε μόνο χαρτί και με τη βοήθεια στροφών δημιουργείτε ένα αριστούργημα. Και στο χόμπι μου, η γκάμα των υλικών είναι πολύ ευρύτερη, όπως: το χαρτί (από τι σε απλό A4), τα κλιπ χαρτιού, τα διαφανή φύλλα (παχιά καλύμματα κλπ.), Καθώς και κόλλα για το συνδυασμό όλων αυτών (η συμβουλή μου είναι η πιο κατάλληλη PVA) και διάφορες συσκευές (ψαλίδια, μαχαίρια χαρτικά, τσιμπιδάκια κ.λπ.). Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα:

Ένα παιδικό όνειρο, ή ένα συλλεκτικό

Ένα παιδικό όνειρο, ή ένα συλλεκτικό


Πού να ξεκινήσετε; Όπως λέει και η παροιμία: "Η Μόσχα δεν χτίστηκε αμέσως," και στην περίπτωσή μας, εάν δεν είχε καμία δουλειά με χαρτί πριν, ξεκινήστε με απλά μοντέλα. Η συμβουλή μου είναι να ψάξετε στο Internet για έτοιμα σχέδια για μοντέλα και να επιλέξετε ένα απλό για να ξεκινήσετε. Δημιουργήστε ένα ζευγάρι απλών αντικειμένων και όταν τα χέρια σας προσαρμοστούν, προχωρήστε σε πιο σύνθετα. Έτσι, θα έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες, και στο μέλλον θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ό, τι θέλετε. Για παράδειγμα, μοτίβα για μια μοτοσικλέτα από το Διαδίκτυο:

Ένα παιδικό όνειρο, ή ένα συλλεκτικό


Τι να δημιουργήσετε; Ξεκινήστε με απλά σχήματα, κύβους, πυραμίδες. Στη συνέχεια, συλλέγουν τα μοντέλα που λαμβάνονται από το Internet. Εάν είστε φίλοι με γεωμετρία, τότε αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολύπλοκα μοντέλα, για παράδειγμα: διάφορα είδη εξοπλισμού, αντικείμενα, ζώα κ.λπ. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα:

Ένα παιδικό όνειρο, ή ένα συλλεκτικό


Για ιδέες, μπορείτε να παρακολουθήσετε διάφορες ταινίες, όπου υπάρχει πολλή τεχνολογία. Προσωπικά, παρακολούθησα πολλά σχοινιά Discovery. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε τον εαυτό σας, πρέπει να μάθετε να κάνετε μοτίβα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να έχετε τουλάχιστον κάποια κατανόηση της γεωμετρίας. Το καλύτερο για αρχάριους είναι να κατασκευάσουν παραλληλεπίπεδα ή κύβους διαφόρων μεγεθών και να συναρμολογήσουν τα μέρη όπως στο LEGO, κολλώντας τα μαζί.

Ένα παιδικό όνειρο, ή ένα συλλεκτικό

Ένα παιδικό όνειρο, ή ένα συλλεκτικό


Εν κατακλείδι, θέλω να πω ότι αν θέλετε να κατακτήσετε αυτή την ικανότητα, θα πρέπει να εξασκηθείτε και να κάνετε πιο περίπλοκα και δύσκολα καθήκοντα, να επεκτείνετε το εύρος των υλικών, διαφορετικά δεν θα αφήσετε τους κύβους.
Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων