Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Fischu - αυτό είναι το όνομα του φουλάρι από δαντέλα ή cambric, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τη γαλλική fashionistas για να καλύψει τις βαθιές περικοπές στο φόρεμα τον 17ο αιώνα. Σήμερα, αυτό το είδος ρούχων έχει γίνει και πάλι αρκετά δημοφιλές. Μόνο τώρα είναι συνήθως πλεκτά χειροκίνητα, και μοιάζει πολύ με ένα φουλάρι δαντέλα φτιαγμένο με τη μορφή ενός ευθύγραμμου τριγώνου με ένα επιμηκυμένο άκρο. Υπάρχει επίσης ένα ψάρι με τη μορφή ενός μισού δακτυλίου, που διευρύνεται στο κέντρο και στενότερο στα άκρα. Είναι αυτή η έκδοση του προϊόντος που σας προσφέρουμε να εκτελέσετε μόνοι σας, ακολουθώντας τις βήμα-βήμα οδηγίες μας.

Lace Fishu


Για τα δανέζικα ψάρια θα χρειαστείτε 2 κούκλες παιδικού μοχάρ ALIZE (62% - μοχέρ, 38% πολυαμίδιο, 25 g - 250 m), βελόνες πλέξης αρ. 5.

Lace Fishu


Ένα σύνολο βρόχων: για 2 βελόνες πλεξίματος, ταυτόχρονα να καλέσετε 309 βρόχους, έτσι ώστε να υπάρχει μικρή απόσταση μεταξύ τους. Το "μοτίβο" της άκρης του αρχείου εξαρτάται από το πόσο ελεύθερα θα καλούνται.

Lace Fishu


Η πρώτη σειρά, για τη στερέωση, πλέκουμε με βρόχους κελάρυσμα. Είναι αυτός που καθορίζει ποια πλευρά του προϊόντος μας θα μείνει και ποια πλευρά θα είναι σωστή.

Lace Fishu

Lace Fishu


Ξεκινήστε να πλένετε κάθε σειρά με 1 άκρη (εμπρός) και τελειώστε με 19 ραφές αναφοράς (βλέπε εικόνα) μαζί με μπροστινό βρόχο ακμής. Knit αυστηρά σύμφωνα με το πρότυπο, επαναλαμβάνοντας 18 εκθέσεις στη σειρά. Κάθε αναφορά έχει συνολικά 18 βρόχους. Στο σχήμα που παρουσιάζεται, για λόγους ευκολίας, οι βρόχοι των άκρων σημειώνονται με κίτρινο χρώμα, ο πρόσθετος βρόχος για την τελευταία, δέκατη όγδοη αναφορά έχει σημειωθεί με πράσινο χρώμα και τα τετράγωνα των λωρίδων που λείπουν είναι σκιασμένα με μπλε χρώμα (δηλαδή, κατά τη διάρκεια του πλέξιμο απλά τα παραλείπετε σαν να μην τα βλέπατε) .

Lace Fishu


Έχοντας πλέξει και τις 48 σειρές ανοιχτού σχεδίου, προχωράμε στο πλέξιμο των συντομευμένων σειρών. Ταιριάζουν ως εξής:
1) Ράψτε στη μέση του ψαριού, σημειώστε αυτό το μέρος με ένα δείκτη για ευκολία. Μετά από άλλα 15 βρόχους.
2) Γυρίστε το έργο σε λάθος πλευρά. Αφαιρέστε τον πρώτο βρόχο ως λάθος και πλέξτε 15 + 15 βρόχους. Και πάλι, γυρίστε την εργασία στην μπροστινή πλευρά.
3) Συνδέστε 29 βρόχους και πλέξτε το 30ο μαζί με το βρόχο από την προηγούμενη σειρά (δηλ. 2 βρόχους μαζί). Εξαιτίας αυτού, στο προϊόν δεν θα εμφανίζονται "τρύπες". Στη συνέχεια, πλέκουμε 3 ακόμη βρόχους και γυρίζουμε πάλι το έργο.
4) Δεμένη την 4η σειρά ως εξής: 18 σελ. + 14 σ. + 2 π. Μαζί + 3 π. Και πάλι στρέψουμε το ψάρι στη δεξιά πλευρά.
5) Πλέκουμε κάθε επόμενη σειρά με τον ίδιο τρόπο όπως 3, 4 συντομευμένες σειρές, μόνο ο αριθμός πλεκτών βρόχων στις βελόνες πλεξίματος θα αυξάνεται κάθε φορά, αφού σε κάθε σειρά προσθέτουμε 3 ράμματα από σειρές που δεν πλέκονται ακόμα χωρίς σχέδιο.
Όταν όλες οι συντομευμένες σειρές είναι συνδεδεμένες, πλέξτε 43 και 45 σειρές του μοτίβου ξανά για να διακοσμήσετε τις άκρες. Χρησιμοποιώντας το γάντζο, κλείστε ελεύθερα την άκρη του ψαριού. Είναι καλύτερο να τραβήξετε ένα άγκιστρο πολύ παχύ, αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε μπορείτε να το κάνετε με αυτόν τον τρόπο: μετά από κάθε κλειστό βρόχο, καλέστε έναν βρόχο αέρα.

Lace Fishu

Lace Fishu


Βιδώστε τα "αλογοουρά" των χαλαρών νημάτων. Θα πρέπει να πάρετε μια τέτοια μαντίλα:

Lace Fishu


Πλύνετε το τσιπ πολύ προσεκτικά σε διάλυμα νερού και σαμπουάν. Πιέστε το σάλι μέσα από την πετσέτα, στρέφοντάς τα σε ένα ρολό και πιέζοντας το απαλά. Μετά το σχηματισμό των ψαριών, το τέντωμα των σκαλιστών άκρων, τα στερεώστε με βελόνες στην επιφάνεια - μπλοκάρετε το φουλάρι μέχρι να στεγνώσει τελείως.

Lace Fishu


Και όλα τα αλεξίπτωτά σας, τα λεπτά και πολύ ζεστά ακρωτήρια είναι έτοιμα.

Lace Fishu

Lace Fishu

Σχόλια (2)
 1. Eugene
  #1 Eugene Οι επισκέπτες 13 Οκτωβρίου 2015 10:01
  7
  Γεια σας Και τι στο διάγραμμα επισημαίνεται με τα γράμματα Z ???
  1. απαντήστε στον Eugene
   #2 απαντήστε στον Eugene Οι επισκέπτες 15 Μαρτίου 2019 5:41 μ.μ.
   0
   πιθανώς 3 προσώπου και στη συνέχεια τη συνέχιση του σχεδίου

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων