Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Η εργασία με το πλαστικό είναι μια ευχαρίστηση. Τόσες ιδέες έρχονται με αυτό το υλικό, και η μετάφραση τους είναι αρκετά απλή. Πάρτε, για παράδειγμα, ένα keychain για ένα κινητό τηλέφωνο ή πλήκτρα. Μετά από όλα, θέλω να είναι ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη, και ακόμα καλύτερη διασκέδαση. Μπορείτε να κάνετε μια φωτεινή καραμέλα σε ένα ραβδί! Ας εξετάσουμε λεπτομερέστερα πώς να φτιάξουμε ένα μπρελόκ από πλαστικό.

Υλικά που απαιτούνται για εργασία:

Πλαστική μπρελόκ


- πλαστικό 5 χρωμάτων.
- γραφικό μαχαίρι.
- βερνίκι για πλαστικά (αν όχι, τότε μπορείτε να πάρετε γυαλιστερό για τα νύχια, αλλά μόνο διαφανή)?
- ψαλίδι ·
- 1 οδοντογλυφίδα.
- αρχείο πολυαιθυλενίου ·
- αξεσουάρ για ένα δαχτυλίδι.

Η πρόοδος της εργασίας.
Καλύπτουμε την επιφάνεια εργασίας με ένα πλαστικό αρχείο, είναι βολικό να το δουλέψουμε. Με ένα κοπτικό μαχαίρι, κόψτε ένα μικρό κομμάτι από πλαστικό διαφορετικών χρωμάτων. Με την ευκαιρία, επιλέξτε φωτεινές, πολύχρωμες αποχρώσεις, τότε το τελικό προϊόν θα είναι δελεαστικό και ενδιαφέρον.

Πλαστική μπρελόκ


Ζυμώνουμε το πλαστικό με τα χέρια μας (μπορείτε να εργαστείτε με γάντια) μέχρι να γίνει μαλακό και εύπλαστο για γλυπτική. Από κάθε χρώμα πλαστικού κάνουμε ένα μακρύ λεπτό "λουκάνικο".

Πλαστική μπρελόκ


Στη συνέχεια, στρίψτε και τα 5 λουκάνικα μαζί και μετακινηθείτε για να δημιουργήσετε ένα σχοινί.

Πλαστική μπρελόκ


Περνάμε αυτό το σχοινί έτσι ώστε να γίνει λίγο πιο λεπτό, μπορείτε να στρέψετε το σχοινί λίγο στο αρχείο με τα δάχτυλά σας. Κόψτε τα άκρα, εξακολουθούν να είναι άνιση.

Πλαστική μπρελόκ


Τώρα κάνουμε μια όμορφη μπούκλα από ένα πολύχρωμο πλαστικό σχοινί. Το περιστρέφουμε σε έναν κύκλο, πιέζουμε ελαφρά κάθε νέα σειρά στην προηγούμενη.

Πλαστική μπρελόκ

Πλαστική μπρελόκ


Το αποτέλεσμα ήταν μια τόσο πολύχρωμη μπούκλα.

Πλαστική μπρελόκ

Πλαστική μπρελόκ


Με μια ειδική καρφίτσα, τρυπήστε την καραμέλα. Και από την άλλη πλευρά επισυνάπτουμε ένα ραβδί - μισή οδοντογλυφίδα.

Πλαστική μπρελόκ


Τώρα το πλαστικό πρέπει να ψηθεί. Λειτουργούμε σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Σε αυτή την περίπτωση, το πλαστικό πρέπει να ψηθεί στον φούρνο για 20 λεπτά σε θερμοκρασία 110C. Διαβάστε τι γράφεται στη συσκευασία σας, καθώς οι χρόνοι ψησίματος μπορεί να διαφέρουν. Θυμηθείτε να καλύψετε το τηγάνι με το χαρτί ψησίματος. Συνιστάται να ελέγχετε το προϊόν περιοδικά στο φούρνο, εάν πιέζετε ελαφρά με ένα ραβδί και το πλαστικό δεν πιέζει, τότε είναι έτοιμο.

Πλαστική μπρελόκ


Το ψημένο προϊόν πρέπει να ψύχεται σε θερμοκρασία δωματίου, και στη συνέχεια να ανοίγει με πλαστικό βερνίκι ή κανονικό νυχιών. Διορθώνουμε τα υπόλοιπα εξαρτήματα και η μπρελόκ είναι έτοιμη! Μπορείτε να αλλάξετε χρώματα κατά την κρίση σας, να χρησιμοποιήσετε μόνο δύο αποχρώσεις ή, αντίθετα, περισσότερο, εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τη φαντασία σας.

Πλαστική μπρελόκ

Πλαστική μπρελόκ

Πλαστική μπρελόκ

Πλαστική μπρελόκ


Απολαύστε τη δημιουργικότητά σας!
Σχόλια (3)
 1. denissssssssssssssssss
  #1 denissssssssssssssssss Οι επισκέπτες 24 Απριλίου 2013 16:13
  0
  απλή και όμορφη)))
 2. oaid.oaip.
  #2 oaid.oaip. Οι επισκέπτες 18 Νοεμβρίου 2013 19:09
  0
  kruuuuuuuuuuto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! wink χαμόγελο : winked :: lol :: belay: πώς να αντικαταστήσει το χαρτί ψησίματος ????? : belay :: belay :: αίτημα:
 3. Κωνσταντίν
  #3 Κωνσταντίν Οι επισκέπτες 1η Μαρτίου 2018 10:25
  0
  Ωραία!

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων