DIY το κάνετε μόνοι σας
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» » »Αποκατάσταση ενός παλιού γραφείου
Κάθε ένας από μας έχει αντιμετωπίσει ποτέ μια απόφαση σχετικά με τη μελλοντική ζωή των παλαιών πραγμάτων που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει στο σύγχρονο εσωτερικό. Μερικές φορές είναι κρίμα να χωρίσετε με παλιά έπιπλα - επειδή είναι καλής ποιότητας και σχετίζεται με παλιές αναμνήσεις. Εάν υπάρχει μια καλοκαιρινή κατοικία, μπορείτε να πάρετε έξω τα έπιπλα εκεί, αλλά αν δεν υπάρχει τέτοια λύση, τότε πρέπει να επιλέξετε από δύο τρόπους, είτε να το ρίξετε σε ένα χώρο υγειονομικής ταφής είτε να προσπαθήσετε να το επαναλάβετε και να το φέρετε στην κατάλληλη μορφή.
Κατ 'αρχήν, κάθε έπιπλα μπορεί να αλλάξει και να το κάνει το τέλειο συμπλήρωμα στο εσωτερικό. Σήμερα, η αποκατάσταση των επικαλυμμένων επίπλων είναι πολύ δημοφιλής - όσοι έκαναν επισκευές στο διαμέρισμα αντικατέστησαν συχνά την ταπετσαρία του καναπέ με ένα νέο, πιο κατάλληλο για το περιβάλλον. Επιπλέον, αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για να σώσει. Και είναι επίσης μια δημιουργική διαδικασία και υπερηφάνεια ότι όλα αυτά γίνονται με το χέρι.
Δεν χρειάζεται να φοβάστε να ξεκινήσετε να ξανακάνετε παλιά πράγματα. Ακόμα κι αν δεν έχετε τις δεξιότητες ή τις γνώσεις σε αυτή τη διαδικασία, μπορείτε απλά να στραφείτε στο Internet ή σε ειδική βιβλιογραφία, η οποία είναι γεμάτη με τεράστιο όγκο πληροφοριών. Επίσης, έμπειροι εργαζόμενοι σε καταστήματα κτιρίων μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό το θέμα, που θα σας συμβουλεύσει και θα σας συστήσει τα υλικά που χρειάζεστε για τη δημιουργική διαδικασία.
Λοιπόν, πού να ξεκινήσετε;
Βαπτίζουμε την παλιά ντουλάπα.
• Είναι απαραίτητο να εντοπίσετε την αιτία της βλάβης και να προσπαθήσετε να την εξαλείψετε.
• Ελέγξτε τα έπιπλα για σφάλματα ξύλου. Εάν εξακολουθείτε να βρίσκετε τις κινήσεις, θα πρέπει να τους πετάξετε. Στη συνέχεια, ενσταλάξτε αυτές τις κινήσεις με μια ειδική ένωση ή κηροζίνη. Πριν ζωγραφίσετε τις τρύπες, σφραγίστε με κηρό ή στόκο πάνω στο ξύλο.
• Τώρα, προσπαθώντας να μην βλάψετε το ξύλο, πρέπει να αφαιρέσετε το παλιό χρώμα. Για να γίνει αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά εργαλεία. Εργαστείτε με γάντια και αναπνευστήρα με βούρτσα ή πανί που τυλίγεται σε ένα ραβδί. Για να αφαιρέσετε το μαλακωμένο χρώμα χρειάζεστε μια σπάτουλα ή ένα ξύλινο μπλοκ με ένα κομμένο άκρο. Αφού χρειαστεί να γυαλίσετε το δέντρο κατά μήκος των ινών.
• Γυρίστε την επιφάνεια για καλύτερη πρόσφυση χρωστικής ουσίας στο ξύλο. Μερικές φορές τα ίδια τα βερνίκια και τα χρώματα είναι αστάρια.
• Στη συνέχεια πρέπει να επιλέξετε ένα χρώμα: σμάλτο λαδιού, λατέξ ή ακρυλικό, με βάση το νερό. Το ακρυλικό χρώμα είναι πιο απαιτητικό σε αυτό το θέμα, αφού μπορεί να αραιωθεί με νερό, είναι άοσμο, στεγνώνει γρήγορα, αναμιγνύεται εύκολα με χρώμα και το πιο σημαντικό, μπορεί να ξεπλυθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βαφής.
• Χρησιμοποιείτε βούρτσες ποιότητας και ρολό.
• Βάλτε το προϊόν και αφήστε το να στεγνώσει τελείως.
• Όταν η βαφή στεγνώσει καλά, η επιφάνεια πρέπει να καθαριστεί με λεπτόκοκκο σμυριδόχαρτο και να σκουπιστεί με ένα πανί.
• Κάλυψη με ένα δεύτερο στρώμα βαφής. Αφήστε το να στεγνώσει. Αν θέλετε, μπορείτε ακόμα να βερνίκι, θα προστατεύσει το προϊόν από τη βαθιά ρύπανση και τη σκόνη.
Λοιπόν, αυτό είναι! Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε τα προϊόντα κατά την κρίση σας, χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές σχεδιασμού.
Παλαιό σοβιετικό τείχος πριν από την αποκατάσταση.

Αποκατάσταση ενός παλιού γραφείου

Αποκατάσταση ενός παλιού γραφείου


Μετά την αποκατάσταση.

Αποκατάσταση ενός παλιού γραφείου

Αποκατάσταση ενός παλιού γραφείου
Σχόλια (1)
  1. Svetlaia
    #1 Svetlaia Οι επισκέπτες 8 Αυγούστου 2017 06:03
    0
    Επίσης υπάρχει ένα παλιό συρταριέρα - είναι κρίμα να το πετάξετε - ισχυρό και κατασκευασμένο από πραγματικό ξύλο. Αλλά πρέπει να αφαιρέσετε το βερνίκι για να βάψετε. πώς είναι εδώ

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων