Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Έχετε ποτέ υφαντά χάντρα και κοσμήματα χάντρα; Δεν έχει σημασία, ο καθένας ξεκίνησε από το ελαφρύτερο και εδώ σας συμβουλεύουμε να αρχίσετε να φορέσετε ένα απλό κολιέ από χάντρες, το οποίο αποτελείται από ένα σφαιρίδιο και ένα μικρό κρεμαστό κόσμημα που γίνεται με την τεχνική της ύφανσης ενός σταυρού (είναι ανοιχτόχρωμα ύφανση). Μετά από αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να πειραματίζεται με διάφορες αλυσίδες διασταυρούμενων βελονιών.

Κολιέ


Έτσι, πάρτε μια γραμμή αλιείας ή λεπτό σύρμα, κάθε χάντρες από δύο χρώματα (μπορείτε να πάρετε κατά την κρίση σας). Χρειαζόμαστε επίσης μια κλειδαριά. Κατ 'αρχάς, κάνετε τρεις ροζ χάντρες και ένα λευκό στη γραμμή / σύρμα αλιείας, περάστε το άλλο άκρο της γραμμής αλιείας μέσω της λευκής χάντρας προς την αντίθετη κατεύθυνση - παίρνετε έναν φαύλο κύκλο. Τώρα συγκεντρώστε ένα ελαφρύ σφαιρίδιο σε κάθε άκρη της γραμμής και με τη βοήθεια μιας χάντρας του ίδιου χρώματος, κλείστε τον δεύτερο κύκλο, κάντε επίσης τον τρίτο κύκλο και μπορείτε να προχωρήσετε στην πιο εύκολη - απλά κάντε τον ίδιο αριθμό χαντρών στα άκρα της γραμμής και συνδέστε το κούμπωμα.

Κολιέ

Κολιέ


Το κολιέ μας "Τρυφερότητα" από χάντρες είναι σχεδόν έτοιμο. Μένει να τελειώσει το κρεμαστό μας. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε τη γραμμή / σύρμα αλιείας (όχι πολύ μακρύ), συσσωρεύστε τρεις ροζ χάντρες πάνω του και κλείστε το δαχτυλίδι με τη λευκή χάντρα της τελικής αλυσίδας. Τραβήξτε τη γραμμή αλιείας από την αντίθετη πλευρά και κλείστε έναν άλλο κύκλο εκεί για να φτιάξετε ένα τελικό τριγωνικό μενταγιόν. Βυθίστε τα άκρα της γραμμής αλιείας στο τελικό προϊόν για να τα κρύψετε και να ενισχύσετε το κολιέ μας.

Κολιέ

Κολιέ

Κολιέ


Εύκολο κολιέ "Τρυφερότητα" με ένα ενδιαφέρον κρεμαστό κόσμημα είναι έτοιμο. Μπορείτε να αρχίσετε να ελέγχετε την τεχνική της ύφανσης ενός σταυρού. Καλή τύχη
Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων