Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» » »Παστεριωμένο ρύζι
Ρυφτό ρύζι


Αυτή είναι μια πολύ ασυνήθιστη θεραπεία, τόσο στη γεύση όσο και στην προετοιμασία. Χρειαζόμαστε μόνο δύο συστατικά:

Απαραίτητα συστατικά για το μαγείρεμα:

- Ένα ποτήρι δύο στρογγυλά επιλεκτικό και καθαρό ρύζι
Ελαιόλαδο εξευγενισμένο.

Η διαδικασία παραγωγής ρυζιού αέρα:

1. Το ρύζι πρέπει να βράσει για 20-25 λεπτά σε μεγάλη ποσότητα νερού. Το ρύζι πρέπει να είναι λίγο αφομοιωμένο, αλλά οι εικόνες του δεν πρέπει να κολλάνε μαζί. Αποστραγγίστε το νερό μέσα από ένα σουρωτήρι. Αφήστε το νερό να στραγγίσει. Βάλτε ρύζι σε χαρτοπετσέτα ή χαρτοπετσέτα και αφήστε να στεγνώσει.
2. Πάρτε ένα δίσκο ψησίματος στο φούρνο. Βάζουμε χαρτί περγαμηνής ή χαρτί ψησίματος πάνω σε αυτό. Διαδώσαμε το βρασμένο ρύζι μας σε ένα στρώμα και το βάζουμε στο φούρνο για 1,5-2 ώρες σε θερμοκρασία 110-70 βαθμών Κελσίου. Το ρύζι θα πρέπει να στεγνώσει εντελώς.
3. Στη συνέχεια, πάρτε το τηγάνι. Ρίχνουμε λίγο φυτικό λάδι σε αυτό, έτσι ώστε το ρύζι σε αυτό να επιπλέει λίγο. Ζεσταίνουμε το ταψί με λάδι σε κανονική θερμοκρασία τηγανίσματος, αλλά όχι να καπνίζουμε το λάδι.
4. Τοποθετήστε το ξηρό ρύζι σε μικρές μερίδες. Το ρύζι αρχίζει αμέσως να διογκώνεται. Στη συνέχεια το αφαιρούμε και το βάζουμε σε χαρτοπετσέτες ή χαρτοπετσέτα, αφήστε το υπερβολικό λάδι να στραγγίσει και να απολαύσει τη σερβιέτα.

Το εξαιρετικό φουσκωμένο ρύζι μας είναι έτοιμο! Και τι να κάνετε στη συνέχεια μαζί του - αποφασίστε μόνοι σας. Μικρή όρεξη.
Σχόλια (2)
 1. Ira
  #1 Ira Οι επισκέπτες 22 Απριλίου 2016 09:49
  1
  Αποδείχθηκε πολύ καλά, ευχαριστώ
 2. Nastya
  #2 Nastya Οι επισκέπτες 11 Φεβρουαρίου 2017 12:10
  2
  Ευχαριστώ)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων