DIY το κάνετε μόνοι σας
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» » » »Επιτοίχια πιατέλα αλμυρής ζύμης για Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Αμέσως μετά τα αναμνηστικά της Πρωτοχρονιάς, η σειρά ήρθε από το "Valentines", αυτή τη φορά γίνονται με τη μορφή πάνελ τοίχου και μενταγιόν. Τα φτιάχνουμε από ζύμη αλατιού σύμφωνα με μια παραδοσιακή συνταγή, προσθέτοντας μόνο λίγο άμυλο για να διευκολύνουμε τη δουλειά με μικρές λεπτομέρειες.
Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι μόνο μια γιορτή για όλους τους λάτρεις, είναι συχνά ένας άλλος λόγος για να εκφράσετε τη συμπάθειά σας και να ευχαριστήσετε τους συγγενείς και τους φίλους σας για το ρόλο τους στη ζωή σας.
Εδώ είναι η διαδικασία δημιουργίας ενός τέτοιου πίνακα τοίχων με τα χέρια σας. Δεν είναι δύσκολο να το κάνετε, και ως αποτέλεσμα, μπορείτε να πάρετε ένα πολύ πρωτότυπο σπιτικό προϊόν με τη σωστή διάθεση.
Κατ 'αρχάς, προετοιμαστείτε για την εργασία στο σκάφος αλατισμένη ζύμη, οδοντογλυφίδες, πλαστική στοίβα ή μαχαίρι, χρώματα και βούρτσες. Θα χρειαστείτε επίσης μια όμορφη κορδέλα για να κρεμάσετε ένα χειροποίητο πλαίσιο.
Πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να προσδιορίσετε το σχήμα του τυφλού υποστέγου κάτω από τον πίνακα. Μπορείτε να δώσετε στο επιθυμητό σχήμα ένα κομμάτι ζύμης απλά με το χέρι ή με έναν τροχό και ένα μαχαίρι. Βγάλτε τις άνισες άκρες με μια βούρτσα που έχει υγρανθεί. Μετά από αυτό, δεν πρέπει να ξεχάσετε τις τρύπες για την κορδέλα, η οποία μπορεί να γίνει με μια οδοντογλυφίδα ή την άλλη πλευρά της βούρτσας.

Αλάτι ζύμη τοίχου πλάκα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Στη συνέχεια, προχωρήστε αμέσως στη διακόσμηση. Το σχέδιο μπορεί να επισημανθεί με μια οδοντογλυφίδα, εκτυπώσεις υφασμάτων στη ζύμη ή άλλα ενδιαφέροντα αντικείμενα: κουμπιά, εκτυπώσεις για παιδιά, χάντρες. Το ίδιο το οικόπεδο πρέπει να διαμορφώνεται από μικρά κομμάτια ζύμης αλατιού. Επιλέξαμε μια πεταλούδα και ένα λουλούδι, οι μεμονωμένες λεπτομέρειες των οποίων έχουν σχήμα καρδίας. Μπορείτε να επισυνάψετε ογκομετρικά στοιχεία στο κενό πλαίσιο, χρησιμοποιώντας πάλι μια βούρτσα.

Αλάτι ζύμη τοίχου πλάκα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Μετά από αυτό, ο πίνακας πρέπει να παραμείνει στην άκρη για να στεγνώσει η ζύμη. Για να επιταχύνετε τη διαδικασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φούρνο ή να αφήσετε τα αντικείμενα στον αέρα σε ζεστό μέρος, για παράδειγμα κοντά στην μπαταρία. Μην ξεχάσετε να το μετατρέψετε για ακόμη και ξήρανση.
Μετά από 1-2 ημέρες, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στη ζωγραφική τελειωμένες τέχνες. Τα χρώματα γκουάς είναι τα καλύτερα κατάλληλα για αυτούς τους σκοπούς.

Αλάτι ζύμη τοίχου πλάκα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Η κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου - το σπιτικό προϊόν είναι σχεδόν έτοιμο, παραμένει για να το καλύψει με βερνίκι ή διαφανή κόλλα για μεγαλύτερη αντοχή χρωματισμού.

Αλάτι ζύμη τοίχου πλάκα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Όταν τα παιδιά δουλεύουν με ένα τεστ, η φαντασία συχνά δεν περιορίζεται σε μία ιδέα και μπορεί να αποκτηθεί ένας τεράστιος αριθμός διαφορετικών πάνελ ιστορίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δώρα.


Αλάτι ζύμη τοίχου πλάκα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Τα παιδιά μου και εγώ ετησίως κάνουμε τα "βαλεντίνια" μας να δίνουν σε όλους εκείνους που θέλουν να πουν "ευχαριστώ": δάσκαλοι, παππούδες, φίλοι, γείτονες ή συμμαθητές. Προετοιμαζόμαστε για αυτές τις διακοπές εκ των προτέρων, επειδή πολλοί άνθρωποι πρέπει να δώσουν ένα κομμάτι της ζεστασιάς τους, και αυτό το σκάφος είναι το καλύτερο για αυτό το ρόλο.
Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων