DIY το κάνετε μόνοι σας
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» »Ποτέ μην αγοράζετε βαλβίδες χωρίς να ελέγχετε τις συστάσεις μου
Όλοι οι πλοίαρχοι γνωρίζουν πολύ καλά τις χαμηλές φυσικές αντοχές της αργιλίου - το πιο χρησιμοποιημένο κράμα από ανοξείδωτο χάλυβα σε χαμηλής ποιότητας κινεζικά προϊόντα. Ακόμα και με μικρά στατικά φορτία, τα εξαρτήματα νερού ραγίζουν μετά από μερικούς μήνες, οι συνέπειες τέτοιων καταστάσεων είναι πολύ δυσάρεστες. Στην καλύτερη περίπτωση, ο γερανός θα σπάσει κατά τη διάρκεια της αποσυναρμολόγησης και θα πρέπει να αφαιρέσετε το σπειροειδές τμήμα από το εσωτερικό σπείρωμα. Στη χειρότερη περίπτωση, μια δαπανηρή μη προγραμματισμένη επισκευή των εγκαταστάσεων λόγω των πλημμυρών. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να ελέγξετε την ποιότητα των σφαιρικών βαλβίδων.
Ποτέ μην αγοράζετε σφαιρικές βαλβίδες χωρίς να ελέγχετε τη σύστασή μου

Τι πρέπει να έχετε


Ο μόνιμος μαγνήτης είναι μικρός και πρέπει να ταιριάζει μέσα στη βρύση.

Τεχνολογία επαλήθευσης


Οι ελαφρά πιο έξυπνοι κατασκευαστές αποδεικνύουν στους καταναλωτές ότι το σώμα του γερανού δεν είναι κατασκευασμένο από σιλουμίνη. Για το σκοπό αυτό, εμφανίζονται σπειρώματα με ανοιχτές περιοχές περιστροφής, η εσωτερική επιφάνεια του σώματος έχει επίσης κίτρινο χρώμα. Αλλά συνεχίζουν να προσπαθούν να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το κόστος παραγωγής και να χρησιμοποιούν λιγότερα υψηλής ποιότητας αλλά φθηνότερα μέταλλα στην κατασκευή μεμονωμένων εξαρτημάτων.
Ποτέ μην αγοράζετε σφαιρικές βαλβίδες χωρίς να ελέγχετε τη σύστασή μου

Το κύριο στοιχείο της σφράγισης της βρύσης είναι μια ειδική μπάλα με μια τρύπα που περιστρέφεται στο σώμα. Οι κινέζοι ανέντιμοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν τα συνηθισμένα σιδηρούχα μέταλλα αντί των ανοξείδωτων κραμάτων για να κάνουν την μπάλα. Οι επιφάνειες είναι επιχρωμιωμένες, γίνονται λαμπερές και όμορφοι, αρχικά ο σχεδιασμός λειτουργεί τέλεια. Με την πάροδο του χρόνου, η προστατευτική αντιδιαβρωτική επικάλυψη σπάει την ακεραιότητα, η σφαίρα σκουριάζει, η βαλβίδα κολλάει στην ανοικτή ή κλειστή θέση.
Ποτέ μην αγοράζετε σφαιρικές βαλβίδες χωρίς να ελέγχετε τη σύστασή μου

Για να καθορίσετε το υλικό για την κατασκευή της σφαίρας, χρησιμοποιήστε ένα μικρό μαγνήτη, χαμηλώστε το στη βρύση, γυρίστε το σώμα πάνω. Αν ο μαγνήτης κολλήσει και δεν πέσει έξω - έχετε μια βρύση κακής ποιότητας. Ο μαγνήτης δεν προσελκύεται από χαλκό ή ανοξείδωτο χάλυβα.
Κατά την επιλογή των εξαρτημάτων, φροντίστε να προσέχετε ότι όλα τα στοιχεία των συσκευών είναι κατασκευασμένα από χαλκό ή ορείχαλκο και όχι από αργιλίνη ή σιδηρούχα μέταλλα.
Ποτέ μην αγοράζετε σφαιρικές βαλβίδες χωρίς να ελέγχετε τη σύστασή μου

Συμπέρασμα


Μην νομίζετε ότι όλα τα κινεζικά προϊόντα είναι χαμηλής ποιότητας, αυτή η χώρα είναι πολύ μπροστά μας από την άποψη της τεχνικής ανάπτυξης. Τα προϊόντα χαμηλής ποιότητας έρχονται σε εμάς μέσω της υπαιτιότητας των εγχώριων εμπόρων που αγοράζουν διάφορες απομιμήσεις στη χαμηλότερη τιμή.
Βαλβίδες με μεταλλικές σφαιρικές βαλβίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για αγωγούς αέρα, για όλες τις άλλες επιλογές συνιστάται ιδιαίτερα να αγοράσετε εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας.

Δείτε το βίντεο


Σχόλια (5)
 1. Gee
  #1 Gee Οι επισκέπτες 13 Αυγούστου 2019 10:12
  9
  Υπάρχουν επίσης αρκετά μαγνητικός ανοξείδωτος χάλυβας.
 2. Επισκέπτης Michael
  #2 Επισκέπτης Michael Οι επισκέπτες 13 Αυγούστου 2019 9:56 μ.μ.
  0
  "... Εάν ο μαγνήτης κολλήσει και δεν πέσει - έχετε βρύση χαμηλής ποιότητας. Ο μαγνήτης δεν προσελκύεται από χαλκό ή ανοξείδωτο χάλυβα." Με αυτό - είναι σαφές. Διαβάζουμε περαιτέρω: "Οι βρύσες με μεταλλικές σφαιρικές βαλβίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για αγωγούς αέρα ..." Δηλαδή, μια βρύση ακόμα και με μπάλες ή ορείχαλκο "μπάλα" δεν είναι κατάλληλη για το νερό; Ποια υλικά θα πρέπει να κατασκευαστεί από την μπάλα ώστε ο γερανός να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα νερού;
 3. Βιτσάσελαβ
  #3 Βιτσάσελαβ Οι επισκέπτες Χθες, 07:52
  1
  Τροφίμων από ανοξείδωτο χάλυβα 12x18n10t δεν μαγνητίζει, και 07x16 είναι επίσης μαγνητίζει από ανοξείδωτο χάλυβα
  1. Michael J.
   #4 Michael J. Οι επισκέπτες Χθες, 19:17
   0
   Αυτό είναι σωστό!
 4. Νικολάι
  #5 Νικολάι Οι επισκέπτες Χθες, 20:48
  0
  Ο ίδιος ο χάλυβας ονομάζεται επίσης "χειρουργικός", ο οποίος δεν είναι εξοικειωμένος με τα μέταλλα, αλλά γράφει ένα άρθρο.Κατά τη σοβιετική κυριαρχία, όλα τα ανοξείδωτα είδη νοικοκυριού (κουτάλια, πιρούνια, μαχαίρια) ήταν κατασκευασμένα από κράμα χάλυβα (3Χ13 και 4Χ13 σύμφωνα με το παλιό GOST) 30X13 και 40X13. το σύνολο του ιατρικού οργάνου κατασκευάστηκε επίσης από αυτόν τον χάλυβα, ήταν σχετικά φθηνό, ανθεκτικό στη διάβρωση σε ένα υδατικό μέσο, ​​αλλά ήταν μαγνητικά μαγνητισμένο σε σύγκριση με τα κλασικά (12X18H9NT), ενώ πολλοί τεχνίτες δημιούργησαν μαχαίρια κουζίνας. ο χάλυβας θα είναι ανθεκτικός στο νερό, αλλά μαγνητισμένος Gazin μπορεί να «παγιδευτεί» .Για τον προσδιορισμό του ανοξείδωτου χάλυβα που χρησιμοποιείται bluestone αν μερικά κρύσταλλα εφαρμόζεται στην καθαρισμένη επιφάνεια και βάλτε μια σταγόνα νερό και στη συνέχεια τρίβεται έναν αγώνα Chernukha κόκκινη σειρά του μέσα σε λίγα λεπτά.

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων