Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Ένας αγκίστρια για βελονάκι εφευρέθηκε ιδιοφυΐα - όχι διαφορετικά! Με αυτό το απλό εργαλείο, μπορείτε κυριολεκτικά να κάνετε τίποτα, ακόμη και χωρίς να μετράτε είδη ρούχων, κλινοσκεπασμάτων, χαρτοπετσέτες και άλλα τέτοια για την άνεση. Για ένα μαγικό μετασχηματισμό, πρέπει να έχετε μόνο λίγα συστατικά: τη φαντασία, τα νήματα του επιθυμητού χρώματος και την ικανότητα να δεμένη με μια συνηθισμένη στήλη.
Για να δημιουργήσω ένα κάκτο μου ζητήθηκε από το αίτημα του θεού. Ήθελε πραγματικά να φροντίσει ένα τέτοιο λουλούδι, αλλά λόγω της νεαρής ηλικίας του, η πρόσβαση σε ακανθώδη και ξυλοδαρμό αντικείμενα ήταν κλειστή για αυτόν. Και σκέφτηκα ότι τα αγκάθια θα μπορούσαν να αντικατασταθούν με χάντρες και το κεραμικό δοχείο με πλεκτά. Όχι νωρίτερα από ό, τι έγινε!
Η αρχή του μελλοντικού κάκτου είναι μια αλυσίδα πλεγμένη από τέσσερις βρόχους συνδεδεμένους σε ένα δαχτυλίδι. Αυτός ο δακτύλιος συνδέεται με στήλες.


Η πρώτη σειρά κολώνων σε έναν κύκλο, η δεύτερη, η τρίτη κ.ο.κ .. Διόρθωση του αριθμού των στηλών σε κυκλικές σειρές, προσθέτοντας και μειώνοντάς τους, δίνουμε στα μελλοντικά αντικείμενα της υπερηφάνειας μας (τόσο μια κατσαρόλα όσο και ένα κάκτο - με τη σειρά) το επιθυμητό σχήμα.


Όταν ένα έτοιμο πράσινο "μικρό chёcholchik" βγαίνει από κάτω από το γάντζο, πρέπει απλώς να το γεμίσουμε με ένα συνθετικό οινοποιείο, να το κλείσουμε με ένα πλεκτό ή ύφασμα πυθμένα ραμμένο από κάτω και να το διακοσμήσουμε με διακοσμητικές βελόνες - χάντρες.


Θυμάμαι ότι οι κάκτοι μπορούν να ανθίσουν, πρόσθεσα μερικές ακόμη λεπτομέρειες στο σκάφος μου. Και για να φτιάξω λουλούδια και μπουμπούκια σαν πραγματικούς, τα πλέξω από τα λεπτότερα νήματα - από εκείνα με τα οποία συνήθως έβγαιναν.


Θα κάνω μια κράτηση ότι οι μπουμπούκια είναι επίσης συνηθισμένοι πλέξιμο στήλες σε έναν κύκλο. Τα λουλούδια μπορούν να πλέκονται όπως θέλετε. Ο κάκτος μου ανθίζει με παραδοσιακές αλυσίδες.


Ο κάκτος που παρουσίασα στον θεό μου σχεδόν μετατράπηκε σε κρεβάτι βελόνας για τη μητέρα του. Και έτσι ώστε το παιδί δεν έμεινε χωρίς το πολυπόθητο παιχνίδι, έπρεπε να βιαστώ για να πλέξω ένα άλλο. Τότε άλλο για τον εαυτό μου. Και ένα ακόμη, το δεύτερο, το τρίτο - για τους φίλους που είδαν ένα νέο πράγμα σε ένα από τα ράφια μου. Με μια λέξη, αν δεν ξέρετε πώς να παρακαλώ μια οικοδέσποινα ή ένα παιδί, παρακαλώ τους με πλεκτά κάκτια. Έλεγχος: μια επιλογή win-win!

Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων