Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Μπορείτε να κάνετε μια χειροτεχνία που θα φέρει χαρά από οικιακά αντικείμενα και αντικείμενα. Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Ένα ασυνήθιστο σπιτικό παιχνίδι μπορεί να διασκεδάσει μια εταιρεία σε διακοπές, να πάρει ένα παιδί, να διοργανώσει έναν διαγωνισμό. Θα κάνουμε ένα folk hummer παιχνίδι. Γιατί ένα τέτοιο όνομα; Είναι υπεύθυνη για τον εαυτό της. Αν τεθεί σε δράση, χωρίς στρίψιμο, θα κάνει έναν ήχο βουητό, υπνωτίζοντας τον καθένα.


Μπορείτε να κάνετε δύο επιλογές για buzzers - από ένα ραβδί (Finno-Finnish) ή από ένα κουμπί (ρωσικά).


Αριθμός επιλογής 1

Λαμβάνουμε ένα κλαδί σημύδας με διάμετρο περίπου 1,2 - 1,3 cm. Κόψτε προσεκτικά τα άκρα και στις δύο πλευρές με ένα κοφτερό μαχαίρι (ή πριονωμένο με παζλ) έτσι ώστε να παραμένουν περίπου 7 cm σε μήκος - ένα μικρό κούτσουρο.


Με ένα τρυπάνι με ένα λεπτό τρυπάνι, τρυπάμε τις οπές που περιγράφονται στο κέντρο του ραβδιού - 2 τρύπες (ή τρυπήστε με ένα αιχμηρό αντικείμενο). Μια μικρή απόσταση πρέπει να παραμείνει ανάμεσα στις οπές - 2 - 3 mm.


Στη συνέχεια, χρειάζεστε ένα ισχυρό στριφογυρισμένο σχοινί (μια στρογγυλή μεταξωτή δαντέλα είναι κατάλληλη) - 120 - 125 εκ. Το περνάμε μέσα από τις τρύπες έτσι ώστε οι βρόχοι να σχηματίζονται από το αριστερό και το δεξί άκρο.


Βάζουμε το σχοινί. Το βόμβο τελείωσε.


Πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή. Και αν δεν μπορείτε να βγείτε αμέσως, τότε συνηθίστε. Το σχοινί κατά τη διάρκεια της περιστροφής δεν πρέπει να σφίγγει, αλλά θα είναι σε συνεχή τάση, και τότε το buzz θα είναι εκατό τοις εκατό.
Αριθμός επιλογής 2
Στη ρωσική κουλτούρα, ένα κουμπί όχι μόνο εκτελούσε την κύρια λειτουργία της πρόσδεσης, ένα φυλακτό, αλλά από αυτό θα μπορούσε κανείς να κάνει πολλά buzzers - μεγάλα, μικρότερα.


Πάρτε ένα κουμπί, νήμα μέσα από αυτό ένα πρύμνη, ισχυρό πλέξιμο στριμμένο νήμα ή ενισχυμένη. Ωστόσο, το νήμα δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλο, διότι θα είναι μπερδεμένο, παρεμβαίνει, αλλά και όχι σύντομο (δεν μπορείτε να χαλαρώσετε). Συνδέστε τα άκρα με κόμπο.


Τέλος, προχωρήστε σε νέα διασκέδαση. Αρχίζουμε να φωνάζουμε, να αναπτύσσουμε δύναμη χεριών, να ανταγωνίζουμε τον σύζυγο, τη γυναίκα, τους φίλους, τα παιδιά.


Και κάθε buzz θα έχει τη δική του μοναδική φωνή.

Σχόλια (5)
 1. SERJIK
  #1 SERJIK Οι επισκέπτες 6 Δεκεμβρίου 2011 15:31
  0
  Υπήρχε ένα τέτοιο σπιτικό προϊόν. ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΜΠΕΣ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΑ)))
 2. Endy
  #2 Endy Οι επισκέπτες 6 Δεκεμβρίου 2011 17:46
  0
  ομοίως biggrin
 3. Ilya
  #3 Ilya Οι επισκέπτες 1 Μαρτίου 2012 18:12
  0
  Ναι, θυμάμαι ότι το έκαναν από κυκλοφοριακή συμφόρηση !!!!! foreveralloneexcited!
 4. Ilya
  #4 Ilya Οι επισκέπτες 1 Μαρτίου 2012 18:13
  0
  [b] Ilya [/ b],
  ! trollface!
 5. Ilya
  #5 Ilya Οι επισκέπτες 1 Μαρτίου 2012 18:15
  0
  beerguy! έκανε κάτι τέτοιο

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων