DIY το κάνετε μόνοι σας
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Στη ζεστή εποχή, το σπίτι ή το διαμέρισμα μπορεί να διακοσμηθεί με φρέσκα λουλούδια και άλλα φυσικά υλικά. Συλλέχτηκαν τη σύνθεση και το δωμάτιο έγινε όμορφο. Αλλά τι γίνεται με το χειμώνα; Πώς να διακοσμήσετε το δωμάτιο ώστε να είναι κομψό, κομψό και δημιουργικό; Οι κουκουνάρια θα έρθουν στη διάσωση. Μια εκδρομή στο δάσος θα πρέπει να γίνει το φθινόπωρο, κατά προτίμηση πριν από την εμφάνιση του κρύου καιρού. Και συλλέξτε περισσότερους κώνους. Στο σπίτι, πρέπει να τοποθετηθούν σε ένα στρώμα κοντά στην μπαταρία και να στεγνώσουν. Όταν οι νιφάδες γίνουν εύθραυστες, αυτό σημαίνει ότι το υλικό είναι έτοιμο για χρήση. Οι αποξηραμένοι κώνοι πρέπει να βαφτούν με λευκό χρώμα από ένα δοχείο ψεκασμού. Οι εργασίες θα πρέπει να γίνονται στο βοηθητικό δωμάτιο ή τουλάχιστον στο κλιμακοστάσιο. Αφού το χρώμα είναι τελείως στεγνό, μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε.

Προσπαθήστε να κάνετε μια τέτοια σπείρα


DIY χειμερινή διακόσμηση

Φαίνεται καταπληκτικό, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να το δημιουργήσετε.
Πρώτα, πάρτε ένα κομμάτι MDF και κόψτε από αυτόν έναν κύκλο με διάμετρο 1 μέτρου. Σε αυτό το στάδιο, είναι καλύτερο να ζητήσετε βοήθεια από έναν άνθρωπο.
Στη συνέχεια, στον κύκλο θα χρειαστεί να κάνετε τρύπες, τοποθετώντας τις σε μια σπείρα. Θα πρέπει να ξεκινήσετε από το κέντρο, σταδιακά να κινούνται προς την άκρη. Για να γίνει το σπιράλ νοικοκυρεμένο, προ-τράβηγμα σημάτων μολυβιού για τις τρύπες (το κατά προσέγγιση ποσό είναι 100). Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα εργαλείο οικοδόμησης, ενοικιάστε ξανά έναν άνθρωπο. Ξέρει ακριβώς πώς να χειριστεί ένα τρυπάνι.
Στη συνέχεια, καλύψτε τον κύκλο με το ίδιο λευκό χρώμα που παρέμεινε μετά τη ζωγραφική των κώνων. Στη συνέχεια κόψτε 1 μακρύ νήμα σε κάθε τρύπα. Τα άκρα των νημάτων στερεώνονται στον κύκλο με θερμή σιλικόνη από ένα πυροβόλο όπλο. Περάστε 1 μπλε χάντρα σε κάθε κλωστή και κλειδώστε στη βάση. Το πλαίσιο είναι έτοιμο!
DIY χειμερινή διακόσμηση

Τώρα πρέπει να διορθώσετε τα χτυπήματα. Βρείτε το κεντρικό νήμα και κόψτε το όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Προς το τέλος, κόψτε τον κωνοειδή με την άκρη προς τα κάτω. Μετακινώντας σε μια σπείρα, βρείτε το δεύτερο νήμα και κόψτε 5 cm περισσότερο από το πρώτο. Κόψτε το χτύπημα στο άκρο του νήματος. Συνεπώς, προχωρήστε σταδιακά, κολλώντας στο φυσικό υλικό.
DIY χειμερινή διακόσμηση

Όταν το κεντρικό τμήμα σχηματίζεται, κόψτε τα χτυπήματα πάνω στα σπειρώματα σε έναν κύκλο. Προηγουμένως, όλα τα υπόλοιπα θέματα πρέπει να κοπούν στο ίδιο μήκος.
DIY χειμερινή διακόσμηση

Αποδεικνύεται εδώ είναι ένα τόσο υπέροχο σκάφος που κυριολεκτικά προσελκύει το μάτι.
DIY χειμερινή διακόσμηση

Μπάλες σε γλάστρες


Εάν εξακολουθείτε να έχετε κώνους, τότε από αυτούς μπορείτε να κάνετε μπάλες σε ένα cache-pot.
Για να το κάνετε αυτό, πάρτε ένα λευκό πλαστικό δοχείο και κολλήστε μια μπάλα από καουτσούκ στο κέντρο. Στη συνέχεια επικολλήστε το με κώνους. Είναι σταθερά στερεωμένα με υγρά καρφιά.
DIY χειμερινή διακόσμηση

Η δεύτερη μπάλα μπορεί να γίνει λίγο μικρότερη.
DIY χειμερινή διακόσμηση

Ένα λευκό χριστουγεννιάτικο δέντρο και ένας χιονάνθρωπος θα ταιριάζουν τέλεια σε μια τέτοια σύνθεση.
DIY χειμερινή διακόσμηση

Τώρα ξέρετε πώς μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιό σας με τους συνηθισμένους κώνους πεύκου.
Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων