Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» » » »Χοίροι από το λογαριασμό
Bill χοίρων

Είμαστε όλοι συνηθισμένοι σε γουρουνάκι με τη μορφή χοίρων, στην οποία συγκεντρώνουν σχολαστικά τα χρήματα. Εάν θέλετε να συγκεντρώσετε ένα συγκεκριμένο ποσό για την αγορά του αντικειμένου που χρειάζεστε, τότε ο κουμπαράς θα βοηθήσει σίγουρα. Αλλά πρέπει να περιμένετε. Στο ίδιο μάθημα προτείνεται μια ελαφρώς διαφορετική επιλογή. Σας προσφέρουμε να κάνετε ένα γουρούνι έξω από τα χρήματα. Αυτό είναι ένα σκάφος που γίνεται στην τεχνική του μανιτάμι. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα λογαριασμό για να διπλώσετε το σχήμα. Ένα γουρούνι των χρημάτων είναι ένας τάλμισμα που θα φέρει σίγουρα οικονομική τύχη και ευημερία. Εξετάστε τη μεθοδολογία εφαρμογής του.
Για να δημιουργήσετε ένα ινδικό χοιρίδιο, θα χρειαστείτε ένα λογαριασμό.

Πώς να διπλώσετε ένα χοίρο σε μια τεχνική origami σε στάδια


1. Πάρτε οποιοδήποτε λογαριασμό όπως θέλετε και περιστρέψτε το οριζόντια.
Bill χοίρων

2. Κάντε την αρχική κάμψη κατά μήκος της μέσης, απολύτως λεία και φροντίστε να κλείσετε γειτονικές γωνίες και αντίθετες μακρές πλευρές.
Bill χοίρων

3. Ανοίξτε το χαρτί και αναδιπλώστε το ξανά. Κάντε τη δεύτερη κάμψη κατακόρυφα, συνδυάζοντας τις γωνίες δίπλα στις μεγάλες πλευρές και τις κοντές πλευρές του ορθογώνιου λογαριασμού.
Bill χοίρων

4. Αφήστε το νομοσχέδιο σε αυτή τη θέση και σηκώστε το επάνω στρώμα προς τα επάνω έτσι ώστε η κάτω πλευρά να είναι ευθυγραμμισμένη με την αριστερή πλευρά όπου ήταν η καμπή. Θα επιλέξετε μια μετατόπιση γραμμής περίπου 1 cm από τη διαγώνιο του επιθυμητού σχήματος.
Bill χοίρων

5. Λυγίστε το πάνω μέρος, το οποίο εκτείνεται πέρα ​​από τα όρια, για να ευθυγραμμιστεί με την επάνω πλευρά του σχήματος.
Bill χοίρων

6. Γυρίστε το τεμάχιο προς τα πάνω με την άλλη πλευρά προς το μέρος σας και στρέψτε την αριστερή πλευρά προς τον εαυτό σας, υποχωρώντας περίπου 1 εκ. Πρέπει επίσης να ευθυγραμμίσετε τη γραμμή.
Bill χοίρων

7. Αναπτύξτε το χαρτί, αλλά τώρα μπροστά σας είναι ένας λογαριασμός στον οποίο δύο πλευρικά τμήματα κάμπτονται προς διαφορετικές κατευθύνσεις και είναι επίσης ορατές οι 3 φορές γραμμές.
Bill χοίρων

8. Γυρίστε την αριστερή πλευρά προς την κεντρική γραμμή της πτυχής και εξομαλύνετε το χαρτί.
Bill χοίρων

9. Γυρίστε το τεμάχιο εργασίας με την άλλη πλευρά προς το μέρος σας.
Bill χοίρων

10. Τώρα, κρατώντας το τραπεζογραμμάτιο σε αυτή τη θέση, το λυγίστε κάθετα στο μισό.
Bill χοίρων

11. Ξεκινήστε να αποσυναρμολογήσετε τον λογαριασμό, αλλά όχι στο τέλος. Στο κέντρο, κάντε μια μικρή πτυχή, όπως φαίνεται στην αντίστοιχη φωτογραφία.
Bill χοίρων

12. Κρατήστε το νομοσχέδιο με το δάχτυλό σας και κάψτε το τεμάχιο κατά το ήμισυ.
Bill χοίρων

13. Ζυμώνουμε ξανά και στοχεύουμε στην κεντρική γραμμή με δύο πλευρές, αλλά η πτυχή πρέπει να παραμείνει στη θέση της.
Bill χοίρων

14. Αφήστε την αριστερή πλευρά να λυγίσει προς το κέντρο και να ισιώσει το δεξί μισό έτσι ώστε να σχηματιστούν τριγωνικά ισόχρωμα στα πλάγια. Σε αυτό το στάδιο, παίρνετε ένα μέρος που μοιάζει με φακό.
Bill χοίρων

15. Γυρίστε το σχήμα πάνω με την άλλη πλευρά προς το μέρος σας.
Bill χοίρων

16. Εργαστείτε τώρα με το τετράγωνο τμήμα του τεμαχίου. Λυγίστε τις πάνω δεξιά γωνίες, ώστε να κλείνουν στο κέντρο, και στη συνέχεια να χωρίσετε μόνο μια μικρή γωνία σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
Bill χοίρων

17. Ξεκινήστε να κλείνετε το εσωτερικό της πρώην πλατείας και να συλλέγετε ολόκληρη την εικόνα.
Bill χοίρων

18. Κλείνοντας το εσωτερικό του τετραγώνου, πιέζοντας ολόκληρη τη δομή προς τα μέσα, κλείστε την πλευρά και το μακρύ ορθογώνιο τμήμα. Είναι απαραίτητο να κάμψετε το λογαριασμό στο μισό.
Bill χοίρων

19. Εδώ είναι το ήμισυ του αριθμού. Το πίσω μέρος της παρωτίτιδας έχει ήδη ξεσπάσει. Το ζώο έχει οπίσθια και πρόσθια πόδια. Το κεφάλι δεν έχει περιγραφεί ακόμα.
Bill χοίρων

20. Επισημάνετε το μπροστινό ίσιο τμήμα των αυτιών. Λυγίστε τις γωνίες επάνω, στη συνέχεια στην πλευρά για να δείξετε μικρά ισοσκελές τρίγωνα.
Bill χοίρων

21. Σπρώξτε τα μικρά τρίγωνα προς τα μέσα. Το εμπρόσθιο ορθογώνιο έχει πλέον γίνει αιχμηρό.
Bill χοίρων

22. Λυγίστε τη μικρή γωνία πίσω και αρχίστε να λυγίζετε το κεντρικό τμήμα για να επισημάνετε το έμπλαστρο.
Bill χοίρων

23. Το χοιρίδιο ωθεί επίσης προς τα μέσα, ανασηκώστε τα αυτιά προς τα επάνω, ώστε να ξεφύγουν. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να κρατήσετε ολόκληρο το ρύγχος και σπρώξτε το προς τα πίσω για να επισημάνετε τον παχύ λαιμό του χοίρου.
Bill χοίρων

24. Το μανιτάμι της χοίρου είναι έτοιμο.
Bill χοίρων

Bill χοίρων

Bill χοίρων

Bill χοίρων
Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων