Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Μια συνηθισμένη φωτογραφία που αγοράζεται σε ένα κατάστημα δεν θα εκπλήξει κανέναν. Τότε γιατί να μην κάνουμε μια εικόνα πλαστικίνης DIY; Αν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να απεικονίσετε το κατοικίδιο ζώο σας στην εικόνα - ένα σκυλί ή μια γάτα! Ας ξεκινήσουμε!
Πλαστικίνη ζωγραφική

Θα χρειαστεί


Γι 'αυτό χρειαζόμαστε:
 • - πλαστελίνη.
 • - ένα μαχαίρι για την κοπή πλαστελίνης.
 • - ψαλίδι ·
 • - μια οδοντογλυφίδα.
 • - κυβερνήτης.
 • - κόλλα ή καυτή κόλλα ·
 • - ένα μικρό χαρτόνι (αυτό θα αποτελέσει τη βάση για την εικόνα).
 • - ένα μικρό αρχείο.
 • -το σχοινί ή η δαντέλα.
 • - Και φυσικά, μια φωτογραφία του κατοικίδιου ζώου σας ή οποιαδήποτε άλλη φωτογραφία, για παράδειγμα, εκτυπωμένη από το Διαδίκτυο.

Πλαστικίνη ζωγραφική

Βήμα-βήμα master class για την κατασκευή πλαστέινων έργων ζωγραφικής


Βήμα 1. Λάβαμε οποιαδήποτε φωτογραφία ή εικόνα (θα χρησίμευε ως δείγμα για εμάς) (χρησιμοποίησα φωτογραφία μιας γάτας 9.5 cm πλάτος και 8.5 cm μήκος) και έκοψα μια βάση από παχύ χαρτόνι κάτω από αυτή, η βάση θα πρέπει να είναι ευρύτερη από τη φωτογραφία σε κάθε πλευρά περίπου 1 -1,5 cm, και επίσης κόβουμε 4 λωρίδες θα είναι ένα πλαίσιο 11 cm μήκος και περίπου 2 cm πλάτος.
Πλαστικίνη ζωγραφική

Βήμα 2. Στη συνέχεια, παίρνουμε το αρχείο και το κόβουμε στο μέγεθος της φωτογραφίας μας, τότε βάζουμε αυτό το κομμάτι του αρχείου στην εικόνα (για λόγους ευκολίας, μπορείτε να κολλήσετε προσεκτικά τη φωτογραφία με το αρχείο με κόλλα σε μολύβι).
Πλαστικίνη ζωγραφική

Βήμα 3. Τώρα χρειαζόμαστε πλαστελίνη για να φτιάξουμε την εικόνα μας φωτεινή, θα κάνουμε ένα υπόβαθρο, γι 'αυτό αναμιγνύουμε πλαστελίνη με κίτρινο και φωτεινό πράσινο χρώμα (αλλά δεν αναμιγνύουμε τα χρώματα μαζί πάρα πολύ, πρέπει να πάρετε ένα θολά ρεαλιστικό υπόβαθρο της εικόνας μας.) Στη συνέχεια, αποκόψτε τη πλαστελίνη και βάλτε τα με τα δάχτυλά σας στην εικόνα, αλλά βεβαιωθείτε ότι το στρώμα δεν είναι πολύ λεπτό.
Πλαστικίνη ζωγραφική

Βήμα 4. Τώρα θα προετοιμάσουμε πηλό για τη γούνα της γάτας. Θα χρειαστεί μπεζ χρώμα (λευκό πλαστελίνη + καφέ), καφέ, σκούρο καφέ, μαύρο και επίσης μπλε για το μάτι. Αρχίζουμε με το πιο σκοτεινό χρώμα με μαύρο, αρχίζουμε να το γεμίζουμε με το κεντρικό τμήμα του προσώπου.
Πλαστικίνη ζωγραφική

Πλαστικίνη ζωγραφική

Βήμα 5. Στη συνέχεια, παίρνουμε την καφέ πλαστελίνη και γεμίζουμε επίσης το πρόσωπο της γάτας.
Πλαστικίνη ζωγραφική

Βήμα 6. Τώρα παίρνουμε μόνο την καφέ πλαστελίνη και κάνουμε το ίδιο, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά μας για να εξομαλύνετε τα στρώματα μαζί, ανακατέψτε τα λίγο για να κάνετε τη μετάβαση να φαίνεται πιο ομαλή. Τώρα προσθέτουμε το ελαφρύτερο χρώμα και το φτιάχνουμε όπως φαίνεται στη φωτογραφία και μην ξεχνάμε τα αυτιά - κάνουμε τις άκρες μαύρες και το εσωτερικό καφέ.
Πλαστικίνη ζωγραφική

Πλαστικίνη ζωγραφική

Βήμα 7. Στη συνέχεια, με μπεζ χρώμα γύρω από το ρύγχος, κάντε μαλλί.
Πλαστικίνη ζωγραφική

Βήμα 8. Πάρτε μια οδοντογλυφίδα (μπορεί να αντικατασταθεί με ένα στέλεχος, βελόνα ή άλλο ευκρινέστερο αντικείμενο). Για να φανεί η γάτα μας σαν πραγματική, να την κάνουμε μαλλί, ακολουθήστε την κατεύθυνση των μαλλιών (για αυτό μπορείτε να δείτε στο κατοικίδιο ζώο σας ή στη φωτογραφία).
Πλαστικίνη ζωγραφική

Πλαστικίνη ζωγραφική

Βήμα 9. Τώρα από την μπλε πλαστελίνη κάνετε μικρές "τηγανίτες" αυτές θα είναι τα μάτια, με τον ίδιο τρόπο θα φτιάξουμε μαύρους μαθητές και θα προσθέσουμε και τα φώτα στα μάτια χρησιμοποιώντας λευκή πλαστελίνη.
Πλαστικίνη ζωγραφική

Βήμα 10. Τώρα επιλέξτε τη μύτη για αυτό από την καφέ πλαστελίνη, τυφλώστε το ορθογώνιο και συνδέστε το μικρό τρίγωνο με τις λεπτομέρειες όπως φαίνεται στη φωτογραφία.
Πλαστικίνη ζωγραφική

Βήμα 11. Τώρα επιλέξτε το ρύγχος, τυφλά 2 "τηγανίτες" και ένα μικρό ωοειδές και κολλήστε το κάτω από τη μύτη και δουλέψτε στο μαλλί επίσης.
Πλαστικίνη ζωγραφική

Βήμα 12. Και το τελικό στοιχείο είναι αυτό! Φυσικά ένα μουστάκι! Ανοίξτε τη λευκή δαντέλα από την λευκή πλαστελίνη και διαιρέστε την σε 10 μέρη και συνδέστε την με τις κεραίες.
Πλαστικίνη ζωγραφική

Βήμα 13. Ας επιστρέψουμε στη βάση, με το πιστόλι κόλλας να κόψουμε το καλώδιο και στη συνέχεια πάνω από την εικόνα μας.
Πλαστικίνη ζωγραφική

Βήμα 14. Στη συνέχεια, κολλήστε το πλαίσιο, κολλήστε όλα τα μέρη έτσι ώστε τα πάντα να είναι σφιχτά.
Πλαστικίνη ζωγραφική

Βήμα 15. Στη συνέχεια, πάρτε πηλό οποιουδήποτε χρώματος και να τα κολλήσετε σε όλο το πλαίσιο.
Πλαστικίνη ζωγραφική

Βήμα 16. Τώρα θα διακοσμήσουμε το πλαίσιο, από πλαστελίνη θα ανεβάσουμε ένα μεσαίου πάχους κορδόνι και στη συνέχεια θα το στρίψουμε μαζί για να δημιουργήσουμε ένα όμορφο σχοινί.
Πλαστικίνη ζωγραφική

Πλαστικίνη ζωγραφική

Καλά εδώ! Η υπέροχη εικόνα μας είναι έτοιμη! Μπορεί να γίνει μαζί με τα παιδιά, αναπτύσσει καλά κινητικές δεξιότητες των παιδιών καλά. Πειραματιστείτε, αλλάξτε τα χρώματα ανάλογα με τη γεύση σας, μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα τόξο γατών ή ας πούμε ότι τυφλά κάποιο άλλο θηρίο. Όλα εξαρτώνται από τη φαντασία σας!
Πλαστικίνη ζωγραφική

Πλαστικίνη ζωγραφική

Πλαστικίνη ζωγραφική
Σχόλια (1)
 1. Ντμίτρι
  #1 Ντμίτρι Οι επισκέπτες 25 Αυγούστου 2018 11:33
  0
  Φαίνεται ενδιαφέρον

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων