Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο

Πώς να τρυπήσετε ένα κόκκινο καυτό αρχείο σε ένα φως; Ένας πολύ απλός τρόπος που είναι χρήσιμος στη ζωή σου. Ένα μικρό τέχνασμα για τη χρήση του εργαλείου για άλλους σκοπούς ή όχι για τον προορισμό του. Ένα σύντομο εργαστήριο για τη γεώτρηση από χάλυβα κόκκινου καυτού.

Βάζουμε ένα κόκκινο καυτό αρχείο


Έτσι, διορθώνουμε το αρχείο στη λαβή μιας μηχανής γεώτρησης. Τοποθετούμε ένα τρυπάνι στο γυαλί και το κεραμίδι στο τσοκ. Ναι - ναι, ένα τρυπάνι με το οποίο μπορείτε να τρυπήσετε γυαλί ή κεραμίδι.
Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο

Ψεκάστε το τρυπάνι με άφθονο τόνο και τη θέση γεώτρησης με γράσο.
Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο

Και προχωρήστε σε τρυπώντας τρύπες. Όλα είναι σαν ένα συνηθισμένο τρυπάνι και μέταλλο.
Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο

Μετά από μια σύντομη άσκηση, θα την αυξήσουμε.
Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο

Και πάλι ψεκάστε με γράσο και συνεχίστε τη διάτρηση.
Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο

Η τρύπα ήταν διάτρητη, αλλά όχι εντελώς. Επειδή το τρυπάνι στο γυαλί έχει κολλητική συγκόλληση, η τρυπημένη οπή θα έχει επίσης σχήμα κώνου όταν το τρυπάνι δεν περάσει εντελώς.
Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο

Για να γεμίσετε την τρύπα, γυρίστε το αρχείο και γυρίστε την τρύπα στο πίσω μέρος.
Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι τεχνίτες παίρνουν ένα ειδικό τρυπάνι για τέτοια θέματα και ξανά ακονίζουν, αλλά πρότεινα μια απλούστερη μέθοδο.

Γιατί να γυρίσετε ένα αρχείο;


Αυτό είναι σωστό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το δοκιμάσετε! Αυτό είναι μόνο ένα καλό παράδειγμα του πώς και πώς να τρυπάνι κόκκινο-ζεστό χάλυβα, καρβίδιο, γρήγορη περικοπή.
Γενικά, χρησιμοποιήστε το, χρησιμοποιήστε το, γράψτε σχόλια.

Δείτε το βίντεο


Σχόλια (14)
 1. Dimentium
  #1 Dimentium Οι επισκέπτες 8 Ιουνίου 2018 19:04
  5
  Ο κοπτήρας πλάσματος κόβει ΟΛΕΣ από εσάς. Ακόμη και το πετρέλαιο δεν είναι απαραίτητο. Τουλάχιστον ένα αρχείο, ακόμη και ένα τρυπάνι καρβιδίου με το οποίο ένα αρχείο είναι διάτρητο)) Θα κάνει σίγουρα μια τρύπα, αν και θα είναι δύσκολο να καλέσετε μια τρύπα τέλεια ομοιόμορφη. Κάνω μαχαίρια από παλιούς δίσκους κοπής με διαμάντια στον ελεύθερο χρόνο μου)))
 2. Μπόμπο
  #2 Μπόμπο Οι επισκέπτες 8 Ιουνίου 2018 8:12 μ.μ.
  3
  Αλλά πώς να τρυπήσετε ένα ρουλεμάν;
 3. Προσωπικό Vladimir
  #3 Προσωπικό Vladimir Οι επισκέπτες 10 Ιουνίου 2018 00:09
  9
  Τα αρχεία για αντοχή είναι τσιμεντωμένα και όχι φρυγμένα. Η τσιμεντοποίηση χάλυβα είναι ο κορεσμός διάχυσης της επιφάνειας του χάλυβα με άνθρακα προκειμένου να αυξηθεί η σκληρότητα και η αντοχή στη φθορά.
  1. Αλεξάνδρας επισκέπτη
   #4 Αλεξάνδρας επισκέπτη Οι επισκέπτες 11 Ιουνίου 2018 16:11
   5
   το αρχείο δεν σκληραίνει μόνο το στέλεχος της λαβής, το ίδιο το αρχείο σκληραίνει τελείως! και η τσιμεντοποίηση είναι ο κορεσμός του άνθρακα με χάλυβα που φθάνει σε βάθος λίγων δεκάδων χιλιοστών!
  2. Επισκέπτης Leonid
   #5 Επισκέπτης Leonid Οι επισκέπτες 15 Ιουνίου 2018 11:06
   3
   Μην πείτε ιστορίες, προσπαθήστε να κάμψετε οποιοδήποτε αρχείο.
  3. Προσωπικό Vladimir Vladimirovich
   #6 Προσωπικό Vladimir Vladimirovich Οι επισκέπτες 15 Ιουνίου 2018 14:40
   1
   Μάθετε τη θεωρία, νεαρός. Μετά την τσιμεντοποίηση, ο χάλυβας σκληραίνει απαραίτητα. Υποβάλλεται σε θρυμματισμό για να θερμανθεί καλύτερα.
 4. Επισκέπτης Eugene
  #7 Επισκέπτης Eugene Οι επισκέπτες 11 Ιουνίου 2018 22:03
  8
  Συνήθιζα σε ένα γκαράζ παραγωγής να εκπλήσσει τους οδηγούς με τη διάνοιξη ενός ελατηρίου με ένα συνηθισμένο τρυπάνι από μια γρήγορη κοπή. Το μυστικό είναι απλό: περιστροφή - 50-60 σ.α.λ. νερό.
 5. Περάσαμε από
  #8 Περάσαμε από Οι επισκέπτες 13 Ιουνίου 2018 13:38
  3
  Δεν βλέπω το βίντεο, το διάβασα απλά. Διάβασα πολύ και για πολύ καιρό. Ο διορθωτής σε μένα είναι αγανακτισμένος στον αριθμό των στυλιστικών και γραμματικών σφαλμάτων. Ελέγξτε το κείμενό σας πριν από την ανάρτηση.
  Με την ευκαιρία, σας ευχαριστώ για τη συμβουλή σας! Εάν αποφασίσω να τρυπάνω αρχεία, θα χρησιμοποιήσω σίγουρα εργαλεία κοπής με καρβίδια :)
 6. Μέγ
  #9 Μέγ Οι επισκέπτες 13 Ιουνίου 2018 23:29
  4
  Ένα συνηθισμένο τρυπάνι στο τσιμέντο τέλεια τρυπά κάθε σκληρυμένο χάλυβα, και αμέσως στο πέρασμα, με την απαιτούμενη διάμετρο οπών. Μπορείτε να τους βασανίσετε απευθείας από το κατάστημα, αλλά είναι καλύτερο να ελέγξετε την αναδίπλωση για τη διάτρηση μετάλλου. Όπως - κοιτάξτε το YouTube στο κανάλι Exmast, εκεί ο παλιός δάσκαλος της στροφής των δεξιοτήτων λέει τέλεια τα πάντα και, το σημαντικότερο, το δείχνει.
 7. Αυτό συμβαίνει
  #10 Αυτό συμβαίνει Οι επισκέπτες 15 Ιουνίου 2018 19:30
  1
  Στην καθημερινή ζωή, αυτή η γνώση δεν είναι απαραίτητη, και στην παραγωγή, ακόμη και χωρίς τέτοιους αγνοούμενους, ξέρουν πώς και πώς να τρυπανίζουν σκληρυμένα και κεραμικά προϊόντα. Θα ήταν καλύτερα να δείξουμε πώς να σκληρύνουμε ένα μαχαίρι από ανοξείδωτο χάλυβα σε μια κουζίνα - αυτό είναι ένα άλλο καθήκον. Πολλά κομμένα ζεστά πατάτες και μαχαίρια απελευθερώνονται, δεν κρατούν το τσίμπημα, η διέξοδος είναι να ανεφοδιαστούν με καύση τη λεπίδα.
 8. arthur μπότες
  #11 arthur μπότες Οι επισκέπτες 16 Ιουνίου 2018 07:49
  6
  Γιατί να τρυπήσετε ένα αρχείο: από το εργοστάσιό μας (το εργοστάσιο έχει πάψει να υπάρχει) από δύο τρυπημένα αρχεία που στερεώθηκαν με ένα μπουλόνι και στερεώθηκαν σε μια αντικατάσταση, αυτοσχέδια μεγάλα ψαλίδια, με τα οποία κόβουν σωλήνες από PVC για ετικέτες σε σύρματα και καλώδια, με μεγάλο ρυθμό μεγάλες ποσότητες χλώριου χλωριούχου βινυλίου σε μεγάλες ποσότητες κόψτε το μαρτύριο, αλέθετε το ίδιο αδέσποτο χωρίς καμία προσπάθεια
 9. Επισκέπτης Γιούρι
  #12 Επισκέπτης Γιούρι Οι επισκέπτες 20 Ιουνίου 2018 04:52
  0
  Δεν μπορεί να γίνει διάτρηση ούτε σκληρού κράματος ούτε γρήγορου κοπτικού. Όταν δούλευα σφυρήλατο χάλυβα 45Χ13, γλίστρησα 3 σκληρά τρυπάνια.
 10. Επισκέπτης Νικολάι
  #13 Επισκέπτης Νικολάι Οι επισκέπτες 22 Ιουνίου 2018 08:55
  3
  Καλύτερα από οποιοδήποτε γράσο να χρησιμοποιείτε κομμάτι κανονικού λίπους. Μπορείτε να τρυπήσετε με ένα συμβατικό τρυπάνι, μόνο με τρυπάνι χαμηλής ταχύτητας.
 11. Βιτσάσελαβ
  #14 Βιτσάσελαβ Οι επισκέπτες 6 Ιουλίου 2018 09:35
  1
  Ο συγγραφέας φαίνεται να έχει μια πολύ μακρινή όψη των υλικών εργαλείων εάν συστήνει τη διάτρηση ενός σκληρού κράματος ... με ένα σκληρό κράμα.
  Οι καταρτισμένοι άνθρωποι έχουν βρει τα πάντα για πολύ καιρό!

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων