DIY το κάνετε μόνοι σας
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» » »Ότι τα μαχαίρια μαγειρέματος κρέατος δεν είναι βαρετά
Έτσι ώστε τα μαχαίρια μαχαίρας κρέατος δεν είναι θαμπό

Απίστευτα απλές συμβουλές, χάρη στις οποίες ο μηχανισμός κοπής κρέατος θα σας εξυπηρετήσει για πολύ καιρό χωρίς να ακονίσετε μαχαίρια. Αρκεί να τηρήσουμε τον απλούστερο κανόνα κατά την επανασυναρμολόγηση του μηχανήματος κοπής κρέατος, ο οποίος θα σώσει τις κοπτικές άκρες των μαχαιριών από την άμβλυνση.

Έτσι ώστε τα μαχαίρια μαχαίρας κρέατος να μην είναι μαλακά για μεγάλο χρονικό διάστημα


Αρχικά, τα νέα μαχαίρια κοπής κρέατος έχουν μια τέλεια επίπεδη επιφάνεια και ταιριάζουν καλύτερα μεταξύ τους. Κατά την άλεση του κρέατος μεταξύ των μαχαιριών υπάρχει ένα ελάχιστο κενό διαμέσου του οποίου το προϊόν δεν εισέρχεται και το κρέας κόβεται με αιχμηρές άκρες με ελάχιστη προσπάθεια.
Έτσι ώστε τα μαχαίρια μαχαίρας κρέατος δεν είναι θαμπό

Όταν το προϊόν είναι στριμωγμένο, αφαιρείτε και πλένετε τα μέρη του μηχανήματος κοπής κρέατος όπως συνήθως.
Έτσι ώστε τα μαχαίρια μαχαίρας κρέατος δεν είναι θαμπό

Και τώρα πρέπει να προσέξετε ότι ακόμα και μετά από μία φορά, εμφανίζεται εργασία στο μαχαίρι. Εδώ είναι το εξωτερικό:
Έτσι ώστε τα μαχαίρια μαχαίρας κρέατος δεν είναι θαμπό

Και εδώ είναι η εσωτερική που έρχεται σε επαφή με το σταυροειδές μαχαίρι. Και ίχνη τριβής και ανάπτυξης είναι σαφώς ορατά σε αυτό.
Έτσι ώστε τα μαχαίρια μαχαίρας κρέατος δεν είναι θαμπό

Οι κύριες συμβουλές είναι οι εξής: Το μαχαίρι δεν πρέπει να αναστρέφεται καθ 'όλη τη διάρκεια της λειτουργίας μέχρι να ξανα-ακονίσει.
Δηλαδή, μετά το πλύσιμο, πρέπει να βγάλετε και πάλι το μαχαίρι με την τριμμένη πλευρά στο μαχαίρι σταυροειδούς σχήματος. Αυτό είναι σημαντικό!
Το γεγονός είναι ότι στη διαδικασία της εργασίας και στα δύο μαχαίρια, μια ανάπτυξη φαίνεται ότι δεν είναι ομοιόμορφη, αλλά και στις δύο επιφάνειες των μαχαιριών. Ως αποτέλεσμα, τα μαχαίρια είναι καλά γειωμένα μεταξύ τους, παρά την ανομοιομορφία μεταξύ των επιπέδων τους.
Αν ξαφνικά στρέψετε το πλέγμα με τη νέα πλευρά στο σταυροειδές μαχαίρι, τότε οι επιφάνειές τους δεν θα ακουμπούν όπως θα έπρεπε, λόγω του γεγονότος ότι αναπτύσσεται σαν κύμα το σταυροειδές μαχαίρι, το σχήμα του οποίου αντιστοιχεί μόνο στην κατεργασμένη πλευρά του μαχαιριού.
Ως αποτέλεσμα, το κρέας θα αρχίσει να πέφτει σε αυτό το κενό, ως αποτέλεσμα του οποίου δεν θα κοπεί, αλλά σχισμένο, το οποίο θα οδηγήσει σε αμβλύ μαχαίρι.
Εδώ είναι μια απλή άκρη που θα σώσει τα μαχαίρια σας και θα επεκτείνει το μέγιστο χρόνο εργασίας τους μέχρι την επόμενη ακόνισμα.

Δείτε το βίντεο


Σχόλια (10)
 1. Παύλος
  #1 Παύλος Οι επισκέπτες 8 Ιουνίου 2018 07:38
  11
  Το λεγόμενο "ταιριάζει με τον καλύτερο τρόπο" είναι ένας παράλληλος συνδυασμός επιφανειών εργασίας (επίπεδα κοπής) ...! Στην πραγματικότητα το πρόβλημα δεν αξίζει ένα βρώμικο αυγό ..... υπάρχουν διάφοροι τρόποι να επιστρέψει η επιφάνεια σε κατάσταση λειτουργίας .... δείτε ένα απλό γυαλόχαρτο 400-1000 (ανάλογα με τον βαθμό της εξαγωγής), και στο γυαλί υπάρχουν κυκλικές περιστροφές του πλέγματος σε αυτό, και αν τα χέρια κολλημένα σωστά και δεν υπάρχει κανένα σύνδρομο κρέμασμα ..... τότε το πρόβλημα θα πέσει αμέσως ........
  1. Επισκέπτης Γιούρι
   #2 Επισκέπτης Γιούρι Οι επισκέπτες 8 Ιουνίου 2018 14:12
   1
   Και είναι καλύτερα να το κάνετε σε ένα νέο λειαντικό μπαρ και μην ξεχνάτε το κινητό μαχαίρι
  2. Επισκέπτης Γιούρι
   #3 Επισκέπτης Γιούρι Οι επισκέπτες 9 Ιουνίου 2018 11:13
   3
   Σε γυαλόχαρτα, οι άκρες των οπών θα πέσουν, πράγμα που σημαίνει γάμος. Η ακρίβεια υψηλής ποιότητας είναι δυνατή μόνο σε ένα μηχάνημα λείανσης. Και το χαρτί είναι μόνο σε μια απελπιστική θέση.
   1. Επισκέπτης Σεργκέι
    #4 Επισκέπτης Σεργκέι Οι επισκέπτες 11 Ιουνίου 2019 10:00
    0
    Τι δεν σας ικανοποίησε με γυαλόχαρτο; Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ έναν μύλο;
  3. gvsp
   #5 gvsp Οι επισκέπτες 18 Ιουνίου 2018 15:17
   0
   Ω καλά, τι χαρτί; Ένας μύλος δεν μπορεί να βρεθεί στο σπίτι, αλλά η ποιότητα της ακόνισμα σε χαρτί δεν είναι ποιότητα. Διαμάντι πάστα με λάδι μηχανή και αλέσει με τη μορφή ενός οκτώ σε γυαλισμένο χυτοσίδηρο πλάκα (για παράδειγμα από ένα παλιό σίδερο) και ένα πλέγμα και ένα μαχαίρι.
 2. Επισκέπτης Σεργκέι
  #6 Επισκέπτης Σεργκέι Οι επισκέπτες 9 Ιουνίου 2018 8:21 μ.μ.
  2
  balin !!! καλά, εκεί ακριβώς για τους συνηθισμένους χρήστες όλα είναι γραμμένα !!! Γιατί έξυπνο !!!
 3. Επισκέπτης Sasha
  #7 Επισκέπτης Sasha Οι επισκέπτες 9 Ιουνίου 2018 9:50 μ.μ.
  9
  Τα μαχαίρια και το πλέγμα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από κανονικό χάλυβα και όχι αμβλύ στο πρώτο κομμάτι κρέατος. Αυτό είναι το όλο πρόβλημα. Έχουμε τα πάντα, να τροποποιήσουμε το αρχείο.
 4. Aurom
  #8 Aurom Οι επισκέπτες 11 Ιουνίου 2018 08:58 πμ
  5
  Τις περισσότερες φορές, δεν είναι ένα αμβλύ μαχαίρι, αλλά ο βαθμός στον οποίο το μαχαίρι πιέζεται προς το δίχτυ. Εφαρμόζω δαχτυλίδια ανάμεσα σε ένα μαχαίρι και ένα τύμπανο βιδώματος ενός μηχανήματος κοπής κρέατος. Το φορτίο κίνησης μπορεί να αυξηθεί, αλλά η κοπή θα είναι καλύτερης ποιότητας
 5. Βasya
  #9 Βasya Οι επισκέπτες 14 Ιουνίου 2018 18:17
  0
  Τρίψτε στην άλλη πλευρά και μην ανησυχείτε
 6. Tokano
  #10 Tokano Οι επισκέπτες 19 Ιουνίου 2018 11:51
  1
  Ο καλύτερος τρόπος για να σκουπίσετε το δίχτυ και το μαχαίρι με φυτικό λάδι πριν από τη χρήση.

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων