DIY το κάνετε μόνοι σας
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» »Πορτρέτο των κουμπιών
Μια τέτοια διάθεση συμβαίνει όταν, μπροστά σε μια βιτρίνα, καταλαβαίνετε: τα ειδώλια και τα γυαλιά δεν φέρνουν τη χαρά που θέλετε να παραδώσετε με ένα αξέχαστο δώρο. Μόλις ενσταλάξει μέσα μου η εμπιστοσύνη για να κάνει ένα ασυνήθιστο πορτρέτο του ήρωα της ημέρας με τα χέρια του. Ήμουν εμπνευσμένη από το έργο της Lisa Kokin, που κάνει εκπληκτικούς πίνακες ζωγραφικής. Εκατοντάδες αυτού του αγαθού συσσωρεύονται σε κάθε οικογένεια.


Πού να ξεκινήσετε; Πρώτα απ 'όλα, ετοιμάστε ένα χαρτόνι και ένα κομμάτι από λευκό πανί. Θα χρειαστείτε επίσης κόλλα και τσιμπιδάκια. Τώρα ανοίξτε στον υπολογιστή σας μια φωτογραφία του προσώπου του οποίου το πορτρέτο θα κάνετε. Συνδέστε το κούμπωμα στην οθόνη και σχεδιάστε ένα μολύβι γύρω από τα ημιδιαφανή περίγραμμα. Πολύ απλό - αυτό είναι το μοτίβο. Μένει να το γεμίσει σαν μωσαϊκό. Τοποθετήστε το χαρτόνι προς τα κάτω έτσι ώστε ο εμποτισμός του υφάσματος να μην λερώνει το τραπέζι.


Με χαρά, διαιρέστε τα κουμπιά κατά χρώμα, επιλέγοντας ιδιαίτερα φωτεινά για τα μαλλιά, τα μάτια και τα χείλη. Τα κουμπιά μιας κίτρινης σκιάς είναι κατάλληλα για την πλήρωση του προσώπου με την ανατομική πραγματικότητα. Τα ασυνήθιστα σχήματα θα είναι χρήσιμα αντί για σουρεαλιστικά εγκεφαλικά επεισόδια, όπως οι μπούκλες στα μαλλιά σας.


Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κουμπιά των σκοτεινών τόνων, τα οποία πρέπει να είναι περισσότερο στο ένα ήμισυ του πορτρέτου, συμβάλλουν στην απεικόνιση του προσώπου με την ένταση. Αυτή η τεχνική θα δημιουργήσει ένα αίσθημα φωτισμού του προσώπου με μια λάμπα.


Έκανα φρύδια από κομμάτια ενός μεγάλου κουμπιού. Τα αδιάκοπα λευκά κουμπιά είναι καλά για την επισήμανση του βάθους των ματιών. Γυρίστε το κάθε ένα μέχρι να παρατηρήσετε μια χαρούμενη ομοιότητα με το πρωτότυπο. Λάβετε υπόψη ότι η εικόνα της εικόνας ποικίλλει ανάλογα με την απόσταση: όσο περισσότερο προχωράτε, τόσο πιο αρμονικές θα εμφανιστούν οι λεπτομέρειες. Επικαλύψτε τις άκρες των κουμπιών ο ένας στον άλλο (όπως οι κλίμακες), αλλάξτε την ανακούφιση της εικόνας, το παιχνίδι των χρωμάτων, τα συγχωνευμένα σύνορα των ήχων.


Θα απολαύσετε την εφαρμογή. Τα μαλλιά στο πορτρέτο θα αρχίσουν να καμπυλώνουν, τα χείλη θα ζωντανέψουν, τα "μάτια της γοητείας" θα λάμπουν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει το πορτρέτο σε ένα πλαίσιο (πωλούνται σε καταστήματα φωτογραφιών) και το δικό σας ένα δώρο να ερωτευτεί κάποιον για τα επόμενα χρόνια. Σας εύχομαι δημιουργική απόλαυση.

Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων