DIY το κάνετε μόνοι σας
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» » »Ενσωματώστε ένα μόντεμ DSL στη μονάδα συστήματος PC
Έτσι, πολλοί ιδιοκτήτες των ADSL μόντεμ αντιμετώπισαν ένα πρόβλημα όταν το μόντεμ δεν έχει πουθενά να το βάλει ή υπερθερμαίνει, καλά, ή απλά αποσπά την προσοχή με το τρεμόπαιγμα του. Προτείνω να το αφαιρέσετε στην περίπτωση της μονάδας συστήματος, φυσικά, μπορείτε να το διορθώσετε στο τραπέζι, αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα είναι δύσκολο να κοιτάξετε τους δείκτες, αν συμβεί κάτι. Στη μονάδα συστήματος, το μόντεμ ψύχεται από ανεμιστήρες, δεν χρειάζεται να τραβάτε τα καλώδια μακριά, ακυρώνουμε επίσης εντελώς την τροφοδοσία.

Ας ξεκινήσουμε, πρώτα, να εξετάσει τις συνδέσεις μόντεμ. Έχω ένα D-link DSL μοντέλο - 2500u


Ας πάμε από κάτω προς τα πάνω, το γκρι είναι μια τηλεφωνική γραμμή, ένα κίτρινο καλώδιο LAN (σύνδεση υπολογιστή) και μια μαύρη σύνδεση ρεύματος.
Στη συνέχεια, πρέπει να βρείτε μια θέση στην περίπτωση της μονάδας, ο χώρος κάτω από το αυτοκίνητο είναι τέλειο ή όπως έχω παραπάνω, αφαιρέστε προσεκτικά τα βύσματα, κρατούνται σε πλαστικές ασφάλειες που πρέπει να δουλέψουν. Μην δώσετε προσοχή στις τρύπες · αυτές είναι συνέπειες της ανεπιτυχούς τροποποίησης ...


Για να μην τραβήξετε επιπλέον καλώδια, αποκλείουμε την παροχή ρεύματος, θα αντικαταστήσει τέλεια τον PSU του υπολογιστή. Πριν από την αντικατάσταση, πρέπει να κοιτάξετε το PSU του μόντεμ ώστε να μην κάνετε λάθος με την τάση και να μην καίσετε το μόντεμ. Στην τροφοδοσία ρεύματος 5 V και ρεύμα 1 A γράφεται όπως παρακάτω: Έξοδος: 5V 1.0A DC αν όλα είναι έτσι, στη συνέχεια, ανοίξτε με τόλκο το περίβλημα του συστήματος και αναζητήστε τέτοιες συνδέσεις μέσα


Ένας τέτοιος σύνδεσμος συνδέεται με σκληρούς δίσκους κ.λπ. αλλά σε σχεδόν οποιοδήποτε PSU μπορείτε να βρείτε δωρεάν. Και γι 'αυτό χρειαζόμαστε ένα κόκκινο και μαύρο, το οποίο δίπλα του υπάρχει μόνο μια τάση 5 V και ένα ρεύμα 1 A μπορεί να δώσει ακόμα και τον απλούστερο PSU.
Κόψτε το καλώδιο από το μόντεμ BP


Και συνδέστε τον υπολογιστή. Το σύρμα που με τις λωρίδες είναι +, το άλλο -, αντίστοιχα, κόκκινο +, μαύρο -


Απομονώστε και τελειώσατε. Παραμένει να παραλείψετε τα υπόλοιπα καλώδια πίσω και τελειώσατε


Το καλώδιο LAN επιστρέφει αμέσως στη μονάδα συστήματος και ως αποτέλεσμα, μόνο ένα σύρμα της τηλεφωνικής γραμμής προέρχεται από αυτό.
Αυτό συνέβη, όλα είναι τακτοποιημένα και προσβάσιμα για ανασκόπηση.


Θέλοντας να το επαναλάβω, καλή τύχη
P.S. Ο συγγραφέας δεν φέρει καμία ευθύνη για ανακριβή χέρια και σπασμένο εξοπλισμό. Και όταν αφαιρείτε το κάλυμμα της μονάδας συστήματος, χάνετε αυτόματα την εγγύηση.

Σχόλια (17)
 1. NOTFRONT
  #1 NOTFRONT Οι επισκέπτες 2 Ιουλίου 2011 11:55
  0
  Εκεί θα πρέπει να χτίσετε ακόμα ένα μικρό ανεμιστήρα!
 2. αισθήματα
  #2 αισθήματα Οι επισκέπτες 2 Ιουλίου 2011 14:43
  0
  Ναι, το μόντεμ δεν είναι παιδική θέρμανση.
 3. SERJIK
  #3 SERJIK Οι επισκέπτες 2 Ιουλίου 2011 10:06 μ.μ.
  0
  βολικό αλλά δυνατό
 4. Veent
  #4 Veent Οι επισκέπτες 3 Ιουλίου 2011 11:07 μ.μ.
  0
  Λοιπόν, δεν ξέρω τον υπολογισμό ότι υπάρχουν αναπνευστήρες που φυσούν, οπότε ο αέρας εισαγωγής θα φυσήξει το μόντεμ. Αλλά νομίζω ότι ένα άλλο μικρό δεν θα βλάψει
 5. tutykh
  #5 tutykh Οι επισκέπτες 5 Αυγούστου 2011 00:21
  0
  Έχετε μόλις βγει από τον τροχό και πάλι! γεια Αυτό είναι το ενσωματωμένο μόντεμ! biggrin
 6. Veent
  #6 Veent Οι επισκέπτες 5 Αυγούστου 2011 09:27
  0
  Λοιπόν, πρώτον, εφευρέθηκα ένα ποδήλατο με ένα τιμόνι, Λοιπόν, το τέχνασμα είναι ότι το μόντεμ δεν ήταν αρχικά ενσωματωμένο)) Δεν παρατηρήσαμε την ενσωματωμένη ADSL
 7. Velizar
  #7 Velizar Οι επισκέπτες 23 Οκτωβρίου 2011 22:53
  1
  Θα πρέπει να προσθέσουμε ότι με αυτό το μόντεμ ενεργοποιημένο, η πιθανότητα αποτυχίας του μόντεμ θα αυξηθεί σημαντικά ... Όταν το μόντεμ είχε τη δική του τροφοδοσία ρεύματος - υπήρχε γαλβανική απομόνωση από το δίκτυο, όταν συνδέθηκε με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει απομόνωση (δεδομένου ότι το τροφοδοτικό του υπολογιστή είναι χωρίς μετασχηματιστή) θα υπάρξει καταιγίδα, απλώς θα καεί (βάλτε μέσα στη μονάδα εισόδου από το τηλεφωνικό δίκτυο) δροσερό .
 8. Veent
  #8 Veent Οι επισκέπτες 24 Οκτωβρίου 2011 20:02
  0
  Εδώ κάνετε λάθος, κάθε PSU υπολογιστή έχει μετασχηματιστή (σε πυρήνα φερρίτη) και, αντίστοιχα, μια απομόνωση, δεν υπάρχει καμία επαφή με το δίκτυο 220 εκτός από τις ακτίνες φωτός (optocoupler). Όλα, όπως λένε, εφευρέθηκαν ενώπιόν σας.
 9. Velizar
  #9 Velizar Οι επισκέπτες 13 Δεκεμβρίου 2011 20:08
  1
  Από εδώ εσείς κάνετε λάθος! Ο υπολογιστής PSU διαθέτει ένα φίλτρο εισόδου σε δύο πυκνωτές που συνδέονται σε σειρά, το σημείο σύνδεσης των πυκνωτών συνδέεται με το περίβλημα. Εάν ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο χωρίς γείωση, τότε η τάση εναλλασσόμενου ρεύματος ~ 115V κρέμεται στην θήκη του υπολογιστή (πάρτε τον ελεγκτή και δείτε μόνοι σας ...)
 10. Veent
  #10 Veent Οι επισκέπτες 13 Δεκεμβρίου 2011 20:20
  1
  Και τι παίρνουμε, ας πούμε ότι έχουμε μια τέτοια τάση στην υπόθεση και πού θα πάει; Υπάρχει κατακερματισμός και αυτά τα 115 V θα παραμείνουν στην περίπτωση χωρίς καμία διαφορά δυναμικού. Μπορεί να πάει στο έδαφος (Ένα χέρι για τη μονάδα συστήματος και το δεύτερο για την μπαταρία) Μια πολύ δυσάρεστη αίσθηση, τίποτα άλλο δεν θα συμβεί.
 11. Trismegist
  #11 Trismegist Οι επισκέπτες 24 Μαΐου 2012 16:39
  0
  Σε εμφάνιση, υπάρχουν προσθήκες: ήταν πιθανό ότι η υποδοχή που βγήκε από τη μονάδα συστήματος κόπηκε προσεκτικά κάτω από το μόντεμ και εισήχθη στην πρίζα, δεν θα έβγαζε μια τρύπα. Ή ακόμα και να αποσυναρμολογήσετε το μόντεμ στην υποδοχή, να συνδέσετε την πλατφόρμα και να ανοίξετε τρύπες για τις ενδείξεις, να βάλετε την πλακέτα πάνω σε αυτήν και να την τοποθετήσετε στον υπολογιστή.
  Για να μπορείτε να αποσυνδέσετε τον υπολογιστή από το τηλέφωνο και το καλώδιο να μην κρεμάσει, πάρτε τον πίσω πίνακα από το παλιό ενσωματωμένο μόντεμ και τοποθετήστε τη μετάβαση από αυτό.
 12. αυτοδίδακτος
  #12 αυτοδίδακτος Οι επισκέπτες 13 Ιουνίου 2012 19:06
  0
  Εγώ αποσυνδέθηκα γενικά 110 βολτ από την θήκη κόβοντας τις άκρες της μαζικής διαδρομής, αφήνοντας μόνο ένα τμήμα της σύνδεσης σειράς των πυκνωτών. ο δακτύλιος φερρίτη θα πρέπει να ληφθεί από το νεκρό b \ n, και να τραυματίσει το σώμα \ καλώδιο σε αποτυχία, στη συνέχεια να εγκαταστήσετε μια νέα σιδηροτροχιά. αυτό θα στερήσει το μόντεμ από την καταστροφή από μια καταιγίδα, και η ποιότητα της επικοινωνίας θα βελτιωθεί σημαντικά.
 13. Lex-4400
  #13 Lex-4400 Οι επισκέπτες 11 Ιανουαρίου 2013 03:16
  1
  Έχω τροποποιήσει 3 μόντεμ σε ένα χρόνο, καθώς δεν θέλω να χαλάω την υπόθεση.
 14. e27d3i90
  #14 e27d3i90 Οι επισκέπτες 13 Απριλίου 2013 10:31
  1
  Η μέθοδος είναι καλή, αλλά:
  1. Αυτό το d-link δεν θερμαίνεται ελαφρά
  2. Ισχύς που χρειάζεται 9 βολτ AC (τέτοια παροχή ρεύματος)
 15. Veent
  #15 Veent Οι επισκέπτες 15 Απριλίου 2013 00:12
  1
  Απόσπασμα: e27d3i90
  Η μέθοδος είναι καλή, αλλά:
  1. Αυτό το d-link δεν θερμαίνεται ελαφρά
  2. Ισχύς που χρειάζεται 9 βολτ AC (τέτοια παροχή ρεύματος)

  Από πού προέρχεσαι; Στο τροφοδοτικό που συνοδεύει το ασπρόμαυρο, γράφεται 5 VOLT 1 ​​AMP DC. Και όλα τα σύγχρονα τροφοδοτικά δίνουν DC τάση. Αν ο Thomas Edison ήταν εδώ θα σε εξέταζε σαν ..
 16. ddd
  #16 ddd Οι επισκέπτες 11 Νοεμβρίου 2018 23:10
  1
  Αυτό είναι ένα παιχνίδι !!! O_O
 17. Επισκέπτης Victor
  #17 Επισκέπτης Victor Οι επισκέπτες 25 Απριλίου 2019 09:27
  0
  Θα σκίζω τα χέρια μου για αυτό.

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων